A nyári gyermektábor plakátja letölthető itt!

Frissítés (végre)                                  2007. október  26.

Felkerült egy képsorozat az elmúlt időszak újságcikkeiből, melyben csapatunk szerepel, valamint két galéria március 15-éről és az április 6-i isaszegi csatáról. Ezen kívül megtalálható egy összefoglaló beszámoló a dokumentációk között a tavasz és a nyár fontosabb eseményeiről! Ajánljuk!

Márciusi frissítés                                  2007. március 12.

Márciusi frissítéseink között az első: dokumentációink között megtalálható a "A hagyományápolás 18 éve" című Power Point bemutatónk! Ezen kívül az idei nyári gyermektábor plakátja megtalálható itt a főoldalon fényújság formájában és a dokumentációk között is! Az "Első Huszárezred" menüpont is kibővült! Ajánljuk!

Frissítések, új leírások                      2007. február 13.

Az I. Huszárezredről eddig csak egy nagyon rövid leírást találhattak olvasóink, most azonban felkerült egy részletesebb bemutatás is. Ezen kívül egyesületünk néhány ünnepének, programjának bemutatása is megtalálható már a dokumentációk között! Névszerint:
- Fehérvasárnap
- Gyümölcsoltó Boldogasszony napja
- Húsvéti határjárás
- Orbán napi nyitott pincék
- Sólymok repítése
- Szent Iván napja
- Vadászmise
- Vincze-napi pinceszemle
A dokumentációk között már megtalálható a 2007-es év eseménynaptársa is! Mindenkinek szívből ajánljuk!

Vincze-napi beszámoló                              2007. január 30.

A pinceszemléről készült - ígért - beszámoló megtalálható a Dokumentációk között! Ajánljuk!

Vincze-napi pinceszemle                          2007. január 29.

Felkerült az idei év első rendezvényéről, a Vincze-napi pinceszemléről készült fotósorozatunk! Szívből ajánljuk mindenkinek! Beszámoló hamarosan...

Lovaggá avatás                          2006. november 5.

A dokumentációk között megtalálható Vitéz Szentgyörgyvölgyi Csondor Csabának, egyesületünk vezetőjének lovaggá avatása, mely a Duna Tv október 9-i híradójában volt látható. Ajánljuk!

Győrvári csata                                                    2006. október 8.

Megtalálható a Galériában a tegnapi győrvári IV. Kuruc fesztiválon készült képsorozat, melyről egy beszámoló is felkerült, amit a Dokumentációk között lehet megtalálni! Ezen kívül még kijavításra került az eddig sajnos hibásan működő Webáruház is! Honlapunk kibővült "A hónap képe" rovattal is, mely a "Hitvallás" rublika helyén található! Október hónap képe Heister Hanibál szekerének felgyújtása a győrvári csatában!

Gyermektábor fotók                                      2006. október 1.

A Galériába felkerültek a nyári gyermektáborok fotói. Ajánljuk!

Frissítés dömping                                 2006. szeptember 14.

Felkerült a galériába Rostás Attila, zalai gyepüvédő madaráról egy képsorozat. Ezenkívül elkészült végre a Webáruház, melyben megtalálható az első ajánlatunk, "A Csodaszarvas nyomában" címmel. A Dokumentációk menüpontunk pedig kibővült a Zalai Katonai Hagyományőrző Egyesület 2006-os eseménynaptárával és a A ZALAI GYEPÜVÉDŐK NEMZETSÉGÉNEK  augusztus 24-i áldomás tételének beszámolójával. Ajánljuk!

Varasd - Huszártalálkozó                  2006. szeptember 9.

A galériában már megtalálható a tegnapi varasdi huszártalálkozón készült képgyüjtemény!

Sohollár - Vadászévadnyitó             2006. szeptember 2.

A hétvégén megrendezett sohollári Vadászévadnyitó képei felkerültek a Galériába, mely rendezvényen a Zalai Gyepüvédők Nemzetsége és az Első Huszárezred is bemutatózott! Ajánljuk!

Frissítés                                                             2006. augusztus 29.

A galériában megtalálható az Első Huszárezred lovas bemutatóinak képeiből egy válogatás, ezen kívül a dokumentációk közé felkerült a Kossuth Rádió riportja Csondor Csabával! Ajánljuk!

Köszöntő                                                          2006. augusztus 28.

Üdvözöljük a Keleti Sárkányos Lovagrend Egyetemes Kormányzóságának,a Zalai Gyepüvédők Nemzetségének és az Első Huszárezrednek honlapján! Oldalunk jelentősen átalakult, ezentúl hetente többször frissülünk majd képekkel, dokumentációkkal!  Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!


$osszes"; >