LUGOSI CIGÁNYZENEKAR - index

LUGOSI SALON GYPSY BAND

 Zenekar

Áraink

Szolgáltatásaink Fotók

Referenciák

Lugosi Tibor

Zene

Videó

CD rendelés

Kapcsolat
 

 

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara a Lugosi Cigányzenekar! 

A zenekar alapítója és művészeti vezetője, Lugosi Tibor Nívódíjas klarinét és tárogatós előadóművész a Magyar Rádió és Televízió szólistája. A zenekar  vezető prímása Ifj. Lugosi Tibor Az ELSŐ KÁRPÁT - MEDENCEI  PRÍMÁSVERSENY győztese.   A zenekar Koncertmestere és kiváló prímása Duka Péter.

Ahol  a Lugosi Zenekar van a színpadon ott biztosra vehető a  rendezvény zenei sikere! Az  együttes legfontosabb célkitűzése a szórakoztatáson túl a szakmai igényesség, amely egyúttal a zenekar kifinomult hangzásvilágát is jellemzi.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező művészekből, a legkiválóbb budapesti cigányzenészekből 1995-ben alakult. Azóta sikereinek köszönhetően a legkeresettebb vezető zenekarok között tartja számon a szakma és a közönség egyaránt. Rangos rendezvények, gálaestek méltán népszerű és közkedvelt közreműködője.

Repertoárjuk rendkívül színes és gazdag, több zenei műfaj ízléses válogatása. A zenekar műsorán világhírű klasszikusok művei, népszerű dallamok feldolgozásai és szalonkompozíciók is szerepelnek. Műsorukat színesítik operett, musical, világhírű filmzenék előadása. A hagyományos Magyar cigányzenén és népzenén kívül hű tolmácsolói Brahms, Kodály, Bartók, Liszt, műveinek. 

A zenekar "végigmuzsikálta a világot". Fővárosok, városok hangversenytermei, híres mulatók, éttermek, luxus hajók, és kaszinók közönsége tapsolhatott művészetüknek.  Utazásaik főbb állomásai: Bankok, Bécs, Helsinki, London, Miami, New Delhi, New York, Stockholm, Tel-Aviv, Tokyo.

Magyarországon is sok híres ember mulatott már zenéjükre, mint például a híres  filmszínész Tony Curtis. Az idegenforgalmi szezonban a zenekar Ifj. Lugosi Tibor vezetésével  esténként a Budakeszi VADASPARK étteremben lép fel! Ezeken a magyaros vendéglátással egybekötött estéken a legkiválóbb  népi táncosok közreműködésével utánozhatatlan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra.

                                                                                            

  Copyright © Lugosi Art Stúdió .Minden jog fenntartva  - Nyilatkozat