| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 09, 2014 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sunny
A fogoly nem kiabál, nem is igazán ellenkezik, de nem bírja tartani veled a lépést, gyenge a lába, zavart az elméje, ezért emelgetni, huzigálni kell, vagy csak lassítani a lépteiden. Ennek ellenére gond nélkül a szobába értek. Ahova leteszed, oda leroskad és mikor egy nagyobb méretű jegyzettömbbel és tollal visszatérsz még mindig ugyanúgy összeroskadva ül a földön szemlesütve, de titkon érdeklődve vizsgálva új környezetét.
A papírra és a tollra tekint, amit hoztál neki. Lassan, nagyon lassan, de a toll után nyúl és próbálgatni kezdi a papíron. Néhány kósza görbét rajzol, a toll fog. Aztán gondolkozik, félénken felnéz rád, hezitál. indulatodra írni kezd. Néhány szót körmöl le, de alig bírod belőle kitalálni, hogy mi lehet az. Talán ház és tűz. Aztán bámulja a szavakat egy ideig. A te arab írástudásod sincs a toppon, de ez most nem jelenthet gondot, mert úgy tűnik a fogolynak még kevésbé megy az írás. Végül hosszú idő után, legalábbis számodra egy örökkévalóság és egy önkéntelen morgás után sietve rajzolni kezd. Téglalapokat rajzol, egyet, mely majdnem az egész lapot befedi, majd bele kisebbeket. Aztán satírozni kezd. Kialakul egy ház, ablakok, az ablakokban integető emberszerű lények. Lenn a ház mellett görnyedt hátú valamik, emberek tán. Elkezdi az egészet átsatírozni. Égnek az emberek a házban, ég az egész ház, égnek azok is, akik kinn vannak. Minden ég. A satírozás folytatódik, egyre görcsösebb lesz, végül a papír megadja magát és elszakad. Letépi azonnal ingerülten a lapot a tömbről és rajzol tovább, most egészen mást.
Tekintete elréved, arcára kiül az emlékek okozta fájdalom, félelem, őrület. Nem lát téged sem pedig a papírt, tekintete üveges lesz és halott, vak és egyszerre mindent látó, oly ismerős módon...
Folytatás
Jack
Nincs több ellenvetés, végre elszabadulsz és végigszáguldasz az éjjeli városon.
Folytatás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dronaw Besokallt Munkatárs

|
Elküldve: Szomb. Máj. 31, 2014 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem teljesen vagyok benne biztos, hogy egy hotel szobában, körbe véve lakott szobákkal, kevésbé feltűnően tudom elvégezni a kihallgatást, de végül is a nő nem úgy tűnik, mint akinek túl sok ordításhoz lenne kedve. Felállok mellőle, némán elveszem a kulcsot Jacktől és bólintok.
-/Ara/ Csönd és ne próbálkozz semmivel, mert hamar belek nélkül találod magadat!
Az egyik karját átvetem a vállamon, a kezemmel megfogom a derekát, és így rám támasztva magam mellett beviszam a hotelbe. Ha nincsen semmi fennakadás, akkor irány a szoba. Menet közben kicsit tisztul a fejem, de a düh még mindig ott lüktet a halántékomban.
Meg kell tudnom, mit tud, még ha darabonként is kell kiszednem belőle
Ahogy beérünk a szobába, ledobom a földre és bezárom az ajtót magam mögött. Próbálok keresni valami papírt és íróeszközt, hogy átadjam neki, hogy azzal próbáljon meg valamit magyarázni. Nem nagyon törődök azzal, hogy a kutakodás után hogyan fog kinézni a szoba, ha sokáig nem találok írószerszámot, akkor elég felforgatott lesz.
Akár találtam akár nem, visszatérek a nőhöz.
- /Ara/Nos? Jobb ha tudtomra adod, amit tudsz, amíg békés vagyok! _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Szomb. Máj. 31, 2014 1:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
Eh, na azt kétlem...
-/Eng/ Úgy gondolod? Hát akkor felőlem csináld csak, de ne itt, mert lebuksz, mint Clinton Monicával.
Beletúrok a zsebembe, egy bizonyos papírfecnit keresve, de végül meggondolom magam.
-/Eng/ Jó' van. Én most megyek, de itt a szobakulcs. Próbáld meg kevésbé feltűnően betámolyogtatni, aztán majd ha visszaértem, felhívjuk az Üdvhadsereget és elviszik.
Megküldöm Sunnyt a szobakulccsal.
-/Eng/ Ahogy tudok, sietek.
Ha nincs további ellenvetés, már viharzok is el. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Máj. 29, 2014 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Letérdelek a nő mellé és megrázom a vállát.
- /Ara/ Na ne már! Bezzeg amikor a társamat kellett megtámadni akkor erős voltál, mi? Ne szórakozz velem!
A mögűlem érkező léptek zajára megfeszítem az izmaimat, ugrásra készen, de Jack hangja hallatán kijjebb engedek. Nem kelek fel a nő mellől, de a vállát elengedem. Nem nézek hátra, miközben válaszolok, hangom most kicsit nyugodtabb.
- /Eng/ Ez a nő tud valamit, valamit, ami közelebb juttathat ahhoz, hogy mi a vihar történt velem. Akár kik is azok az A-k, majd megkapják, de előtte kiszedem belőle, amit tud. Menj csak bátran, elleszünk, a kaját meg majd megoldom valahogy - gyengéden megveregetem a nő vállát - valami kaját mindig lehet találni.
- /Ara/ Na gyerünk, nem érünk rá egész nap! Mutass valamit, mielőtt dühös leszek - váltok vissza fenyegető hangnemre. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Máj. 29, 2014 10:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
-/Eng/ Taylor. Jack Taylor...
Hát nem is Bond.
-/Eng/ Oké, már repülök is. Kösz, hogy szólt. Amilyen gyorsan csak tudok, ott leszek. Ta-da.
Már csapom is le, gyorsan befirkantva a címet a telefon noteszébe, hogy biztos meglegyen.
Aztán odalépek Sunny mögé.
-/Eng/ Öregem, hagyd rá az A-betűsökre, ez itt és így nem túl célszerű.
Mondom halkan.
-/Eng/ Figyelj, nekem most bazi sürgősen be kell ugranom a jagellókhoz. El tudod intézni a "kajarendelést"? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Máj. 29, 2014 10:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jack
Követed a nyughatatlan farkast, miközben megpróbálsz minél többet megtudni Tracyről.
-/Eng/Megtaláltuk Ms White telefonját. Önt próbálta utoljára hívni tisztelt uram. Kérem adja meg a teljes nevét és fáradjon be hozzánk. További információval élőben tudunk szolgálni.
Ha megadod a neved, akkor természetesen elmondja a pontos címet és megbeszéltek egy mihamarabbi időpontot a találkozásra.
Sunny
A bólogatás még ment, viszont miután a földre lököd, tehetetlenül pityeregve kezdi rázni a fejét és félelmében összekuporodik olyan kicsire, amilyenre csak tud. Motyog is valamit továbbra is, ismétel valamit, amit képtelen vagy megérteni. Körülöttetek minden csendes és mozdulatlan. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 28, 2014 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Néma bólintására kicsit engedek a szorításból, a fejemet is hátrébb húzom, de a düh továbbra is árad belőlem.
-/Ara/Mit kerestél a leégett raktárban? Mit tudsz arról, ami ott történt? Mi volt az alagsorban? Milyen szörnyűséget tápláltatok?
A hangom továbbra is halk, de erőt sugárzó. Az utolsó kérdésnél a vállát oldalra lökve a földre döntöm és fölé magasodok.
- Tudom, hogy nem tudsz beszélni, de találj ki valamit, hogy elmondhasd, amit tudsz. Tőlem a kezeddel is írhatsz a porba... - kis hatásszünet, belégzés - mielőtt én kezdek a véreddel rajzolni! - hosszú kilégzés és várom a reakcióját.
Közben óvatosan körbe tekintek. Látom Jack figyelő tekintetér, egy bólintó vicsort megengedek feléje, de nem támadó, inkább nyugtató szándékkal, hogy minden rendben van. Ha semmi más gyanúsat nem látok körülöttem, minden figyelmem újra a nőre szegeződik. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Máj. 27, 2014 8:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem megyek messzire. Sőt, folyton forgolódok is, rajtatartva a szemem a környezeten.
Épp ezért nem is kerüli el a tekintetem Sunny kis magánakciója.
Már éppen ráförmednék, hogy nehogymá', amikor felveszik a kagylót. Így csak a néma gesztikulációra telik.
-/Eng/ Öhh...
Lefagyok, mint a Windows 98. Egy percen belül másodjára. Mint a 2000.
-/Eng/ Mi a ménkű... hogy került ez magához?! Be tudok nézni, de... mi ez az egész? Tudja, a jogok, meg minden...
Közben lassan araszolok vissza, készen arra, hogy elrántsam a vérfarkast, ha nagyon el akarná veszteni a fejét. Francért nem tud a seggén ülni két percig?! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Máj. 27, 2014 8:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A fogoly lepakolása nem történik túl óvatosan. Ugyan figyelek rá, hogy ne csapjam a fejét a falhoz, amikor leteszem a földre és a hátát a falnak támasztom, de nem is finomkodom el. Nem vagyok abban a hangulatban. Kezemet a vállaira téve a hátát nekinyomom a falnak és a fejemet egészen közel hajtom a fejéhez.
-/Ara/ Nagyon rossz passzban találtál meg! - kezdek neki erőteljes, ám halk hangon. Nagyon nem lennék most a helyedben! Ugye értesz engem?
Süt belőlem a düh, a dühöngő vad kitörni készül, ahogy a nyomorult nő lassan a jelképe lesz az elvesztett emlékeimnek, a lemészárolt falkámnak, a felrobbanó fekete napnak. A kezeim egyre jobban szorítják és nyomják a vállát a falnak. Lángoló szemem teljesen a szemébe fúródik. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Kedd. Máj. 27, 2014 5:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amíg Jack tesz a parkolóból néhány lépést a hotel felé, addig a farkas a fénylő ablakoktól távolabb, átellen egy kis utcába cipeli a foglyot.
Jack
A telefon kicsöng és jó sokáig csöng is, mire felveszik. Egy férfi szól bele, angolul, de erős arab akcentussal.
-/Eng/ Jó estét Mr... Jack. Ashraf Kirdar nyomozó vagyok a kairói rendőrségtől. Beszélnünk kell. Kérem fáradjon be hozzánk.
Sunny
A hotel elég jó környéken van, sikátor nincs, azonban ez a kisebb utca csöndes, sehol egy lélek és a sarkon túl a házak között találni néhány sötétebb helyet, ahol nem szúrtok elsőre szemet. Négyemeletes házak hosszú sora magasodik mindkét oldalon, elég sok emeleten ég a lámpa, de az utcán elég ritkásan vannak lámpák, közöttük félhomály, vagy teljes sötétség, elvétve pedig az utca két szélén kisebb, jó állapotú autók állnak.
A fogoly úgy tűnik, hogy kicsit kába még, de magánál van. Amikor felnyalábolod nyög egyet, aztán útközben valamit még motyog, de nem túl hangosan. A hangjából egyértelműen kivenni a rettegést. Amikor lepakolod összehúzza magát és ijedten bámul rád. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Máj. 25, 2014 6:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na mi van, itt mindenki magányos farkas... azaz macska?
Hagyom Jacket arrébb húzódni de szemem sarkából figyelem, nehogy eltűnjön valamerre, ahogy a macska. Valahogy kényelmetlenül érezném magam most egyedül, mikor végre sikerült valakiket találni. Közben odasétálok a csomagtartóhoz és megtekintem a nőt. Zavaros gagyogásából nem sok mindent tudok megállapítani. Körbenézek az utcán, jó lenne, nem felhívni magunkra a figyelmet. Ha épp nyugalom van, vállamra kapom és elindulok vele az egyik sikátor felé, hogy ne legyünk szem előtt. Persze így szemelől vesztem Jacket, de a fogolytól szerezhető információk minden mást feledtetnek velem.
Sok kérdésem van és itt az ideje, hogy végre egy szakfarkas vegye kezébe a kihallgatást. Setéthold ugyan említett valamit arról, hogy hiányzik a nyelve, de nem csak beszéddel lehet kommunikálni... _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Máj. 24, 2014 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy újabb jól végzett nap után hamarosan érkezik a jól megérdemelt pihenés. Már csak le kell passzolni ezt az ennivaló kis sheilát, aztán jöhet is a...
-/Eng/ ...szentséges macskacápa.
Amint jámbor, s mit sem sejtő monotonitással végigböngészem a telefonomon történteket, s meglátom azt a bizonyos számot, azonnal lefagyok két mozdulat - és gondolatmenet - között.
-/Eng/ Bocs, pajti...
Már araszolok is arrébb, hallótávolságon kívülre, közben lecsapva a visszahívás gombra, mint éhes tazmán ördög a kölyök wallabyre.
-/Eng/ ...hív az üdvösség. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2014 8:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jack és Sunny
A terepjáró motorja felmordul és elindultok vissza a hotelbe.
A fogoly nyugodtan utazik a csomagtartóban, de mire megérkeztek már magához tér és ha megnéztek, akkor szédelgő fejjel és zavart tekintettel motyog valamit, természetesen semmit nem lehet érteni belőle.
Az Ahadinak szokás szerint egy ételrendeléssel kell üzenni. Van néhány különleges étkük a rendkívüli és életbevágó helyzetekre, de ez nem ilyen.
Jack amikor előveszi mobilját, észreveszi, hogy volt egy nem fogadott hívása az este folyamán. Talán a textilgyár incidens közben történhetett, ki tudja. A hívó ráadásul nem is ismeretlen szám, hanem egy nagyon is jól ismert név jelenik meg a mobil kijelzőjén: Tracy. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Máj. 10, 2014 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A megvillanó sárga szemek kissé elbizonytalanítanak, a kezemet is felemelem a válláról és támadásra készülök, bár nem értem miért támadna rám. Szavai azonban értelmesek, ami azt bizonyítja, hogy nagyon jól kezeli a helyzetet, akármi miatt is van most épp felajzott állapotban. Némán hallgatom és hagyom, hogy az útjára menjen.
Nem értem. Miért jobb egyedül szembenézni a veszéllyel. Ha nem is vagyunk falka, de egy csapat vagyunk. Vagy nem. Lehet, kicsit át kell értékelnem a dolgokat. De egyelőre mindenképp szükségem van rájuk.
Ahogy eltűnik asötétben, lassan megfordulok ésvisszasétálok az autóhoz. Szó nélkül beszállok a hátsó ülésre, Jack kérdésére csupán egy kurta választ préselek ki magamból, mély sóhajtás kíséretében.
--/Eng/ Fogalmam sincs. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szomb. Máj. 10, 2014 4:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nincs kedvem fecserészni, így hátat is fordítanék, rövid mondatomnak ha suttogtam is, súlya volt.
"Csapatszellem, folyton egymás közelében csüngeni, hát oroszlánnak néz ez, vagy kutyának?"
Ahogy Sunny megragadja vállam, oldalvást hátrafordulok, kendőmmel még jobban fedve nyakam és képem, csak sárga szemem villan meg veszedelmesen nagyra duzzadt dühömmel - a Düh, ez ismerős lehet épp neki is... és hogy kiben túlteng, annak útjába ne állj!
De uralkodok magamon, kulturált macska nem tombol önkívületben - amikor más is látja.
- /Ara/ Én veszélyem, én ügyem. Jobb, ha megyek. Mindannyiunk érdeketekben, barátaim.
Suttogom-sziszegem arabul, hogy biztosan jól fejezzem ki magam. Lefejtem kezét a vállamról. Fogy az időm, a türelmem is, de igyekszem békésen, már-már nyájasan suttogni szavaim miközben távolodok a zavarodott Kutyától.
- /Ara/ A Tag-Népek szerveződési formáit tiszteletben, hagyományaiknak megfelelően kell tartani. Ahadi-kódex. "Persze nem Sakál vagy és nem Festett-Vadkutya, de Ahadi-kódex szerint kezellek - és ez a te szerencséd, Napocska!" - Barátod, segítőd és szövetségesed vagyok, nem Néped tagja és nem "Falkatársad". Ha elintéztem dolgom, csatlakozom hozzátok újra. De most engedj utamra.
Majd ahogy eredetileg is terveztem, puhán elsuhanok takarásba ahol formát válthatok és formát módosíthatok nyugodalomban... _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|