A klánunk saját Crew csapata elérhető itt! Lépjetek be és képviseljetek minket! -> HOC Crew

2013. Aug.
23
  Tripla XP hétvége!
Kategória: news - Írta: HUNHEKKERKE
Ismét egy parti-hétvége kezdődik a Rockstar Games szervezésében! Tripla XP vadászaton leszek én is, úgy, hogy aki akar velem is összefuthat X-BOX LIVE-on!2013. Apr.
10
  Epic Rockstar Games Multiplayer Event
Kategória: news - Írta: HUNHEKKERKE

2012. Oct.
17
  Új klánvezetőt!
Kategória: Egyéb - Írta: TwinZeroX123
[b]Igen a hír igaz, nem fogok regényeket írni, se semmi egyebet, tömöröen röviden, mostantól az viszi tovább a klánt aki akarja és vállalja innentől kezdve engem nem érdekel, aki továbbviszi megkapja az FTP jelszót, magyarán az egész oldalba belenyúlhat. De innentől kezdve el van felejtve nekem ez az egész dolog. Köszönet Hessanak!

Kommentbe várom az új tulaj jelentkezését! Egy hetetek van, ha nem lesz senki akkor több mint valószínű törlöm az egész oldalt!
2012. Sep.
20
  TRIPLA XP hétvége!
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
Photobucket Na ilyet sem láthattunk még! Alig csengett le a dupla XP hétvége a Rockstar portáján, máris kiírtak egy tripla XP hétvégét! Mi a fene? Megtáltosodott a csapat? Valószínű, hisz az eheti multi event is tartogat némi újítást az előzőhöz képest, ahol csak Last man standing és deathmatch volt terítéken. Ezúttal örvendezhetünk, mert lesz Gang wars is a repertoárban! Emellett ismét csábítanak minket az új multi mapra a Hoboken rooftops-ra. Magam részéről sajnálom, hogy ez a map nem alkalmas Gang wars-hoz is, de öldökölni kiválóan lehet rajta! Próbáljuk hát ki Szeptember 21-én keleti parti idő szerint 4-7 óráig. Sajnos ez nálunk elég késő, tekintve, hogy 6 órával mutat többet az óránk, de a tripla XP szezont nem szabad kihagyni! Gyertek és játszunk!
2012. Sep.
07
  Dupla XP hétvége!
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
Photobucket Jelenleg úgy fest, dupla XP hétvégénk van és talán lesz is vasárnapig. Bár sehol sem találtam róla cikket vagy hirdetményt, ami a kezdetét vagy végét jelezné. Az egyetlen, ami erre utal, azok a számok, melyeket gyilkoláskor kaphatunk. Ideje elővennetek a játékot és gyűrni, ha szintet akartok lépni különösebb nehézség nélkül! Persze mivel a hír úgy terjed, mint a futótűz, egyre darabosabb és lagosabb a játék, hisz most a gyenge netesek is sokan vannak és gyakran kerül ilyen játékoshoz a host. De kitartás! Megéri a fáradozás és bosszúság. Hajrá, HOCC!
2012. Aug.
27
  Nyárzáró XP verseny! Frissítve!
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989
PhotobucketIgen ez az idei nyár utolsó XP gyüjtögető hétvégéje! Szóval mindeni szedje össze magát és sok sikert! Kitünő lehetőség a holnap 28.-án megjelenő Disorganized Crime Pack DLC Hoboken Rooftoops multipályájával erre az alkalomra!

Vége a XP hétvégének minden platformon gyűltek az XP-k gratulálolok mindenkinek!
2012. Aug.
22
  Disorganized Crime Pack Új
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989
Photobucket

Jövő héten augusztus 28.-ám jelenik meg az új ingyenes DLC mindhárom platformra! Tartalma:

Multiplayer:
- Hoboken Rooftops térkép (Max hobokeni házának tetején bulizhatunk ellenségeinkkel és barátainkkal)

Single player:
--Noir mód (fekete-fehér színben vihetjük végig a játékot)

Score Attack arcade módban:
- Explosive Rounds (minden kilőtt golyód célba érve robban)
- Lone Wolf AI (agresszívebb ellenfelek)
- Headshots Only (csak fejlövéssel tudsz ölni)


Kiegészítés! A Rockstar a minap közzé tett egy térképet a ma megjelenő új multiplayer map-ról. Első ránézésre mészárszék lesz. De ezt szeressük! Íme:

2012. Aug.
17
  XP hétvége!
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
Photobucket Nem, ezúttal nem én tervezek versenyt, hanem a R* csapata hirdetett dupla xp hétvégét! Minden multi megmozdulásodért dupla xp-t írnak jóvá. Remek időszak a szintlépésre. Ma hajnaltól vasárnap késő estig lehet gyorsabban fejlődni.
Emellett ma este Multiplayer eventet is hirdettek a nagyérdeműnek. De ne lelkesüljetek nagyon, ugyanis ez az event főleg azokért lesz, akik megvették a Local Justice DLC-t. Milyen kár, mi? Kellemes játékot!

Cikk:
http://socialclub.rockstargames.com/news/article/37911/get-double-xp-in-max-payne-3-multiplayer-all-weekend-beginning-w
2012. Jul.
17
  XP szombat
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
PhotobucketA cím önmagáért beszél! De hogy ne legyen egyenlőtlen a küzdelem, nem egy hanem három szombat eredménye fog dönteni! Júli. 21, Júli. 28, aug. 04. Tehát ezeken a napokon húzzatok bele, játszatok és a legtöbb XP-t gyűjtő ember felkerül a dicsőség táblára!


Július 21
Július 28
Augusztus 04


2012.07.21. Nyerteseink: XBOX: Gilgames 13.085XP, PC: Levaimate 3.580XP
Gratulálok nekik! De ne csüggedjetek, még 2szombat áll rendelkezésetekre, hogy megverjétek őket! Mindent bele!


2012.07.28. Nyertesünk: PC: Wolfi24 14.620XP
Gratulálok a nyertesünknek! Nagyon szép eredmény!Harmadik kör: augusztus 4-én!


2012.08.04. Nyertesünk: PC: Wolfi24
Jelenlegi állása 141.680xp, melyet a klánunk körében szerzett! Le a kalappal!
Sajnálatos módon az XBOX eredményeket még mindig nem mutatja rendesen az oldal, ezért nem látom, hogy Gil játszott-e szombaton. De szerintem csak megint szórakoznak a R*-nál.


Dicsőségfalunkra kerültek:
XBOX: Gilgames1994
PC: Wolfi24
2012. Jul.
16
  Party!
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
PhotobucketUraim, itt az első hivatalos Max Payne 3 klán party! Mivel folyamatos gondot jelent a csapatnál az aktivitás, ezért a bulit ma este 9-re terveztük. Aki aktívan figyeli az oldalt, az látja, aki nem, az meg vessen magára! De persze más helyekre is kiírom, nehogy szó érje a ház elejét. Hívjatok barátokat is, ha tehetitek! Jelentkezzetek itt!

Platform: PC
Kezdés: 2012.07.17 - 21:00
Szervező: RavenCreed
Résztvevők: ZeroXHUN, RavenCreed


A buli lezajlott és bár kevesen voltunk, jó muri volt! Kezdésnek egy laza Deathmatch, majd Payne Killer és egy csipet Gang wars. Aztán átmentünk közös szerverre Gang warozni. A résztvevőink: ZeroXHUN, Levaimate, Notorious_Hu és én. Sokat megtudtunk egymás szokásairól, többek között azt is, X mester jobban játszik, mint amit hangoztat, Máté aktív gyilkológép és hogy Notorious-t lehetne Rocky-nak is hívni, mert nagyon szeret pofozkodni. ( Ezért még jár egy visszavágó! )
Köszönöm a játékot és figyeljetek, mert hamarosan megismételjük - csak ki tudja mikor jelentem be...
Oldal:       >>