Időzóna: UTC + 2 óra

Pontos idő: 2025.07.19. 04:32

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 136 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Hogy tetszett az 5x13 epizód?
1 pont - Nézhetetlen. 0%  0%  [ 0 ]
2 pont - Nagyon gyenge. 5%  5%  [ 1 ]
3 pont - Gyenge. 5%  5%  [ 1 ]
4 pont - Nézhető. 0%  0%  [ 0 ]
5 pont - Átlagos rész. 11%  11%  [ 2 ]
6 pont - Jobb, mint az átlag. 11%  11%  [ 2 ]
7 pont - Tetszett. 5%  5%  [ 1 ]
8 pont - Jó rész volt. 11%  11%  [ 2 ]
9 pont - Nagyon jó volt! 16%  16%  [ 3 ]
10 pont - Fantasztikus volt 37%  37%  [ 7 ]
Szavazatok száma : 19
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: 5x13. The Diamond of the Day II.
HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 12:48 
Nemes lovag
Nemes lovag

Palmera írta:

Mostmár én is leálltam a bőgéssel. ;) Chandler mondott valami vicceset,de a szétszórt agyamnak köszönhetően nem emlékszem hogy mi az. :lol:
Utóljára én a Dream House c. filmen sírtam ennyire.
De ez a depis Merlin epizód már sokat nem rontott a karácsonyomon,itt van még egy szupi kis fogíny gyulladás,a megnem érkező könyvem,no meg a tavaly meg idén vett science anyag amit Január 3.-ra kell bemagolnom. Rossz rá gondolni is. Oké,nem OFFolok. :D
u.i: ami nap írtál valami olyasmit,hogy mivel a Merlin BBC sorozat tudni lehet előre,hogy nem lesz happy end. Erről jut eszembe,mi lett volna ha a Merlint az ABC adná? lol. :D

a Dream House-on énis majdnem elsírtam magam ..de csak majdnem ez volt az lső mikor filmen igazán sírtam..de amikor megölték Morgit csak ilyen sokoltan ültem mikor végelett igy még kétpercig ültem és utána igy kiakadtam..de már kezdem összeszedni magam...na jó nem :cry:

Csatolmányok:
Magyarázat: ooooo :( ez olyan szomorú volt
tumblr_mfk4ozOJv31r91br1o1_500.jpg
tumblr_mfk4ozOJv31r91br1o1_500.jpg [ 19.08 KiB | Megtekintve 2301 alkalommal. ]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kingaa. 2012.12.25. 13:22-kor.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 13:13 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Palmera írta:
u.i: ami nap írtál valami olyasmit,hogy mivel a Merlin BBC sorozat tudni lehet előre,hogy nem lesz happy end. Erről jut eszembe,mi lett volna ha a Merlint az ABC adná? lol. :D

Ha tudni nem is, de sejteni lehetett. A britek azért nem szívbajosak, ha drámáról van szó.

Ha a Merlin az ABC-n vagy bármelyik másik amerikai (országos) csatornán lett volna, akkor az lett volna a vége, hogy Morgana megbánja, amit tett, Arthur megbocsát neki, és mindenki boldogan él Camelot-ban.

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 13:21 
Nemes lovag
Nemes lovag

ja és tényleg semmilyen kérdésre nem adtak választ.. szoval nem volt ez olyan jó évadzáró bocsánat sorozat záró mint amit beigértek.. :( énis imádom az angolok Happy End-jeit mikor nem halnak meg benne egy csomóan..de ehez nem illet volna egy amerikai befejezés..
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 13:33 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

kingaa. írta:
ja és tényleg semmilyen kérdésre nem adtak választ.. szoval nem volt ez olyan jó évadzáró bocsánat sorozat záró mint amit beigértek.. :( énis imádom az angolok Happy End-jeit mikor nem halnak meg benne egy csomóan..de ehez nem illet volna egy amerikai befejezés..

Nem kell bocsánatot kérned, mert nem tetszett. Nem tetszhet minden mindenkinek. Lehet, hogy nekem sem fog bejönni. Bár, ahogy így olvasgattam, mi volt, igazából semmi meglepő.

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 17:34 
Fegyverhordó
Fegyverhordó

Koczy85 írta:
kingaa. írta:

Nem kell bocsánatot kérned, mert nem tetszett. Nem tetszhet minden mindenkinek. Lehet, hogy nekem sem fog bejönni. Bár, ahogy így olvasgattam, mi volt, igazából semmi meglepő.

Igazából tényleg nem volt meglepő, én is számítottam rá, sőt akartam, hogy így legyen, és hogy ne engedjenek a rajongói kényszernek, és csináljanak egy rózsaszín pamacsos happy endet! Nem lett volna jó hozzá!
Ez egy dráma, és éppen ezért marad emlékezetes!

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 19:02 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

ShellaStar írta:

Igazából tényleg nem volt meglepő, én is számítottam rá, sőt akartam, hogy így legyen, és hogy ne engedjenek a rajongói kényszernek, és csináljanak egy rózsaszín pamacsos happy endet! Nem lett volna jó hozzá!

A happy end önmagában nem baj, néha kell is. Viszont ha erőltetik az nem jó. A Merlin tényleg nem indokolta a happy endet, bár úgy is meg lehetett volna oldani. A készítők így döntöttek, ez kinek tetszik, kinek nem, mindenesetre nem tudunk ellene mit tenni.

Nekem még arról is emlékezetes marad a sorozat, hogy ebben láttam először kedvenc színésznőmet negatív szereplőt alakítani. (Azóta is összesen egyszer csinált ilyet eddig.)

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 19:41 
Nemes lovag
Nemes lovag

Koczy85 írta:
ShellaStar írta:

A happy end önmagában nem baj, néha kell is. Viszont ha erőltetik az nem jó. A Merlin tényleg nem indokolta a happy endet, bár úgy is meg lehetett volna oldani. A készítők így döntöttek, ez kinek tetszik, kinek nem, mindenesetre nem tudunk ellene mit tenni.

Nekem még arról is emlékezetes marad a sorozat, hogy ebben láttam először kedvenc színésznőmet negatív szereplőt alakítani. (Azóta is összesen egyszer csinált ilyet eddig.)

nekem sem volt semmi bajom a drámával..sírtam egy jót :) de az epizódnak nemvolt konkrét értelme...csak sokan meghaltak..Gwen királynő oké..mongyuk a vége nagyon meghatóvolt hogy merlin több 100 év után is örzi Arturt :)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 20:21 
Fegyverhordó
Fegyverhordó

Gyakorlatilag végig sírtam :roll: Azt hiszem elmondhatom hogy nálam elérte a kellő hatást, mármint amit az írók akartak és igy lett komplett a vége is.
Most fejeztem be így angolul,és igy is ilyen hatása lett akkor ha felirattal és majd remélhetőéeg szinkronnal is megnézem már előre odakészítem a zsepit..
A legvége zseniális :)
Szerintem ez volt a leghatásosabb rész az évadban. Köszi mindenkinek az együtt nézést és beszélgetést erről a jó kis sorozatról. ;)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 21:40 
Lovag
Lovag

Végre én is megnéztem.
Nem is tudom mit írjak...Végig abban reménykedtem,hogy ez a feldolgozás más véget ér.Elvégre eléggé elüt a legendától.
Az elején már kaptunk is egy Arthur-Mordred harcot,ahol Mordred elég hamar meg is halt.Amit egyáltalán nem sajnáltam.
Utána már azt hittem,hogy Merlin majd talál valamilyen módot,hogy Arthur meggyógyuljon...rossz úton jártam..
Morgana halálát se sajnáltam..azt kapta amit meg érdemelt..Rajta már nem lehetett volna segíteni.Szerintem jó ötlet volt,hogy Merlin keze által halt meg,ahogy a jóslat is szólt,Ő volt a végzete.
Végre Merlin is lelepleződött...erre számítottam,hogy Arthur először így viselkedik,ám idővel megenyhül és később majd meg is köszöni(ahogy tette is)...
Egyszerűen nem lehetett sírás nélkül kibírni,ahogy Merlin minden úton módon próbálta megmenteni Arthurt..de hiába..:-((
Nálam egy jó pár darab pzs elfogyott..
Gwaine halálát is nagyon sajnáltam.
A vége pedig...eléggé meglepett..
Most így hirtelen ennyi,majd felirattal is természetesen megnézem és majd azt hiszem utána is írni fogok..
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 22:08 
Lovag
Lovag

Egy kis OFF, bár ide tartozik. Hol szoktátok feliratosan megnézni? Olvastam, hogy a nyersfordítás má kész, így holnap már lehet nézni. De ki hol teszi ezt?

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 22:27 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

caty20 írta:
Egy kis OFF, bár ide tartozik. Hol szoktátok feliratosan megnézni? Olvastam, hogy a nyersfordítás má kész, így holnap már lehet nézni. De ki hol teszi ezt?

http://cicmax.blogspot.hu/

http://sunshinedonnelly.tumblr.com
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 22:38 
Lovag
Lovag

Napsugár írta:
caty20 írta:

http://cicmax.blogspot.hu/

Köszi.
De most értetlenkedni fogok kicsit, bocsi :)
Itt követem én is nyomon, de itt online is meg lehet nézni? Azt tudom, hogy le lehet tölteni, de azt nem akarom csak megnézni.

HozzászólásElküldve: 2012.12.25. 23:09 
Nemes lovag
Nemes lovag

nemtudom hogy én vagyok hülye vagy mi de nemtudom behozni..hogykell ?? vagy ha letölteni akor azt hogy??
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 01:55 

De kár, hogy csak most fedeztem fel ezt a fórumot...na mindegy.
Az imént néztem meg a legutolsó részt és nem bírom szó nélkül hagyni. XD
Lehet, hogy nem kellett volna karácsonyra hagynom, de úgy voltam vele, hogy ha csak halogatom, akkor biztos, hogy végig azon kattogna az agyam, h vajon hogy lesz vége a sorozatnak, így gondoltam jobb, ha "túlesek" rajta.

SPOILER:

Az utolsó előtti rész (The diamond of the day I.) hihetetlenül izgalmas volt, kb lerágtam az összes körmömet mialatt néztem. Vmi hasonlót vártam az utolsó résztől is, ez sajnos elmaradt.
Valóban nagyon összecsapták Mordred és Morgana halálát is...nem erre számítottam.
Jó, h Morgana 1 éjszaka alatt megtette azt az utat, amit Arthur és Merlin 2 nap alatt...-.-"...ráadásul észbe se kaptam olyan hamar meghalt.
És hova tűnt az évad elején levő látomás, amiben Morgana a karját nyújtja Emrys-nek, hogy segítsen?!
Mordredet nem tartottam olyan velejéig gonosznak, mint Morganát, reméltem, h "megmenthető", de ismerve az eredeti mondát, éreztem, h a készítők ebben hűek maradnak az eredetihez.
És oké, tudtam, h lesz emberveszteség, de könyörgöm miért pont Gwain??? A lovagok közül ő volt a kedvencem...Biztos, h az a kígyó kinyírta? XD

Egyébként sejtettem, h ez lesz Arthur sorsa, bár nagyon nem akartam, de mégiscsak így volt helyes. De nem hiszem el, h szerencsétlen Merlinnek nem jutott korábban eszébe a sárkány???!! Én már azóta, hogy összeszedte Arthurt a harcmezőn kb azt ordítoztam a monitornak, h: "Hívd már a sárkányt!!" XDDD Legalább időben Avalonba értek volna...:S

Miért kellett 5 évadot várni, h Arthur rájöjjön, h Merlinnek varázsereje van? És mikor derül ki...persze hogy az utolsó részben!
Tényleg annyi mindent ki lehetett volna hozni még belőle.
A baj csak az, hogy ezt nem 1 részbe kellett volna belesűríteni.
És egyébként mi lett azokkal, akikben van mágia? Szabad a vásár?! (oké, tudom, részletkérdés)

Vmi olyasmit vártam azért, hogy megmutatják mi lett néhány évvel később, ami azért teljesült is, ha úgy vesszük, csak én nem ilyen időtávlatokban gondolkodtam. :D
Szóval jó ötlet volt az utolsó néhány másodperc, engem ilyen formában meglepett.
Keserű szájízzel, de azt mondom jól lett befejezve, csak rettentően összecsapottan.
Igazából nem is tudnék olyan befejezést mondani, amivel elégedett lennék, mert nem akartam, h véget érjen a sorozat. 5 éven keresztül minden hétvégén ezt a sorozatot vártam, és most vége. Kész, ennyi.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 04:40 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Snowflake írta:
De kár, hogy csak most fedeztem fel ezt a fórumot...na mindegy.

Jobb később, mint soha. ;)

Snowflake írta:
Miért kellett 5 évadot várni, h Arthur rájöjjön, h Merlinnek varázsereje van? És mikor derül ki...persze hogy az utolsó részben!

Erről az írókat kell megkérdezni. :)

Más. Bár nem írta külön senki, de gondolom akkor a normális varázslópárbajt is hiába vártam. Kicsit azért szomorú vagyok, hogy egy félig-meddig mágiáról szóló sorozatban az utolsó tényleg valami igazi varázslópárbajra emlékeztető dolog a 2-3. Évad környékén volt. Na, de ez van.

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 12:58 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Na, végre megnéztem az utolsó két részt ma hajnalban. Na szóval jó is volt meg nem is. Szóval egy átlagos résznek simán remek, de sorozatzárónak...kicsit összecsapott.

Azért jó lett volna 6. Évad olyan szempontból, hogy rengeteg poént lehetett volna arra nyomni, hogy Arthur most már tudja, hogy Merlin varázsló. Mert most is a Merlin-Arthur párbeszédek vittek mindent.
A csatajelenetek is nagyon jók voltak. (Zack Snyder-től nagyon jól ellesték ezt a csata közbeni belassítást. Nem baj. :) )

A Kristálybarlang és Balinor szereplése jó ötlet volt.

Arthur halála szomorú volt ugyan, de ahogy korábban írtam, igazából nem meglepő. A módja viszont már nem tetszett. Az látszott, hogy a készítők nagyon akarják Arthur halálát, illetve a drámát a végén, de azért az, hogy Merlinnek csak az utolsó utáni pillanatban jut eszébe, hogy "Ja, hoppá van egy sárkány is, aki el tud vinni Avalon-ba", az kissé nevetséges már bocsánat.

Mordred és Morgana halála kb. vicc kategória. Sőt, ha őszinte akarok lenni, nem is teljesen értem, hogy Mordred-et miért hozták vissza erre az évadra, túl sok vizet nem zavart. Az pedig minimum érdekes, hogy 10 részen keresztül nyomja, hogy Arthur jó ember, de azért 5 perc alatt átáll Morganához...

Azt már korábban is láttuk (Nimueh), hogy azzal emberkedni Merlinnek, hogy valaki papnő/főpapnő és nem lehet legyőzni, nem nyerő dolog. Morganának sem jött be.

És akkor a nyitva maradt kérdések: Most akkor lehetett varázsolgatni Camelot-ban ezután vagy sem? Merlin visszament egyáltalán vagy sem?

És még valami: Külön hír volt róla az évad előtt, hogy Mab királynő szerepelni fog. Erre volt az egyik részben kb. 3 percet. De akkor minek is?

Szóval bevallom őszintén a rész nézése közben volt egy olyan érzésem, hogy az írók a 11. rész után eszméltek rá, hogy hoppá, ez az utolsó évad, valahogy le kéne zárni. Így sikerült.

Ettől függetlenül a sorozat jó volt, szép emlék, de nem tagadom, azt nem mondom, hogy majd sűrűn előveszem újranézni. (Bár ebben nincs rendkívüli mert amúgy is nagyon ritkán nézek újra sorozatokat. )

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 16:43 
Fegyverhordó
Fegyverhordó

Na, én is megnéztem.
Én teljes mértékig elégedett vagyok. Azt kaptam, amit vártam. Én is a könnyeimmel küszködtem. Amikor Arthur meghalt és ahogy Merlin ordított... A szívem szakadt meg. Szép alakítások voltak.
Nekem pont így tetszett Mordred és Morgana halála. Számomra, ha hosszabb lett volna a haláluk akkor olyan lett volna, mintha az felérne Arthuréval. Az, hogy nyitott kérdések maradtak fent én külön köszönöm:D Így legalább van min filózni. Másrészt, ha valaha készül folytatás (amit kétlek, max jó pár év múlva tudnám elképzelni) akkor megvannak a fenn maradt kérdések, amikre lehet válaszolni. Utolsó jelenetnek is örültem mert így még maradt egy kis story a levegőben. Talán pont emiatt, az utolsó jelenet miatt nem érzem teljesen úgy, hogy vége van a sorozatnak, pedig annak vége van, csak a történetnek nincs:)
Nagyon köszönöm a készítőknek meg mindenkinek (stáb, színészek) ezt a sorozatot. Egy igazán jó utazás volt. Minden percét élveztem:)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 16:47 
Fegyverhordó
Fegyverhordó

http://onlinewebfilmek.blogspot.com/201 ... -2011.html
láttátok már ezt az oldalt? fenn van az összes rész...
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 17:00 

Koczy85 írta:
Jobb később, mint soha. ;)

Való igaz, köszönöm. :D Csak jó lett volna a részek nézése után frissen átbeszélni a történteket.

Koczy85 írta:
Más. Bár nem írta külön senki, de gondolom akkor a normális varázslópárbajt is hiába vártam. Kicsit azért szomorú vagyok, hogy egy félig-meddig mágiáról szóló sorozatban az utolsó tényleg valami igazi varázslópárbajra emlékeztető dolog a 2-3. Évad környékén volt. Na, de ez van.

Azt tényleg hiába vártad. De nem csak Te, én is és szerintem sokan mások. Én is azt hittem, h lesz vmi nagy és eget rengető máguscsata, tekintve, hogy a sorozat tényleg a mágiáról szól. Én már nem is emlékszem..tényleg volt ilyesmi párbaj a sorozatban??

Koczy85 írta:
És akkor a nyitva maradt kérdések: Most akkor lehetett varázsolgatni Camelot-ban ezután vagy sem? Merlin visszament egyáltalán vagy sem?

Na, de jó, h nem csak engem érdekel ez. :D
Szerintem Merlin visszament Gwen-hez és segített neki a kormányzásban. Remélhetőleg a mágiahasználatot is megengedték. :) Az én verziómban még Gwaint is megmenti attól a kígyótól...:P (végül is nem mutatták, h tényleg mgehalt. :D)

Koczy85 írta:
És még valami: Külön hír volt róla az évad előtt, hogy Mab királynő szerepelni fog. Erre volt az egyik részben kb. 3 percet. De akkor minek is?

Na, az aztán roppant nagy szereplés volt...-.-" Mab királynő, kb mint egy erdei tündér. Őt mondjuk a sorozat eleje óta vártam, tekintve, h Mab is egy nagyhatalmú varázslónő volt. Kár, h csak ennyi szerepet kapott és ilyen formában. :(

Azt egyébként tudja valaki, hogy Merlin miért lett öregember, amikor Arthur után ment a csatába? Szerintem ütősebb lett volna, ha fiatal marad...Arthur már akkor is nagyot nézett volna, amikor villámokat szór. :DDD

Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, egy 6. évadot még simán elbírt volna, amiben Arthur megengedi a szabad varázslást. Még Mordredet is gonoszabbá tehették volna, és jobban elhiszem, h meg akarja ölni Arthurt.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 17:42 
Lovag
Lovag

nagy rajongó vagyok, de a 13. részt kikérem magamnak!
pillanatok alatt kinyírják az összes negatív, és feleslegesen a kedvenc lovagomat ... aztán Arthur agonizál, mikor időben megmenthetnék, ha hívná Merlin a sárkányt... kitolás volt az is, hogy az egész merlinmágia konfliktust így eldumálták ráadásul halálos sebbel... az mentené, ha készülne egy új sorozat ezzel a két fickóval, mai környezetben... aha ... befejezteem... hiányozni fognak.. boldog uj évet
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 18:01 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

Snowflake írta:
Azt tényleg hiába vártad. De nem csak Te, én is és szerintem sokan mások. Én is azt hittem, h lesz vmi nagy és eget rengető máguscsata, tekintve, hogy a sorozat tényleg a mágiáról szól. Én már nem is emlékszem..tényleg volt ilyesmi párbaj a sorozatban??

Hát...még az 1. Évad végén Merlin vs. Nimueh volt valami olyasmi. Tűzlabdák, villám..stb...

(Ha már Nimueh, akkor egy kis OFF-ot ha megengedtek gyorsan: Szerintem tuti azért Michelle-t választották anno a szerepre, mert tényleg tud varázsolni. :) Vagy legalábbis teleportálni. :D Mert, hogy szombaton hogy tudott kijönni úgy a színházból, hogy nem vettem észre, csak miután hátulról rám köszönt, kiugrasztva szívemet a helyéről, mással nem tudom megmagyarázni. :) OFF befejezve.)

Amúgy még talán a 2-3. Évadban volt, hogy Morgause valami tűzoszlopot varázsolt, az is eléggé látványos volt.

Snowflake írta:

(végül is nem mutatták, h tényleg mgehalt. :D)

Igen, meg fantasy, úgyhogy bármelyik szereplőt fel lehet támasztani. (Én mindig ezt magyaráztam, amikor kedvenc színésznőmet kiírták a sorozatból az 1. Évad végén.)

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 18:19 
Lovag parancsnok
Lovag parancsnok

pepitaophelia írta:
nagy rajongó vagyok, de a 13. részt kikérem magamnak!
pillanatok alatt kinyírják az összes negatív, és feleslegesen a kedvenc lovagomat ... aztán Arthur agonizál, mikor időben megmenthetnék, ha hívná Merlin a sárkányt... kitolás volt az is, hogy az egész merlinmágia konfliktust így eldumálták ráadásul halálos sebbel... az mentené, ha készülne egy új sorozat ezzel a két fickóval, mai környezetben... aha ... befejezteem... hiányozni fognak.. boldog uj évet

ÁMEN! KÖSZÖNÖM HOGY NEM NEKEM KELLETT EZT LEÍRNI!
(bár nálam Percy a favorit, de a szívem vérzett Gwaine-ért - és Mordredért is...:$-bár ez utóbbival sztem egyedül vok.. Morgira meg rá kellett volna uszítani azokat az undorító dögöket, akikkel megkínozta már Elyant és Gwaine-t is.. :'((((( ..:@@@)

http://sunshinedonnelly.tumblr.com
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 19:25 
Nemes lovag
Nemes lovag

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, a sorozatot is csak a 3. évadtól néztem.
Sok hozzászólónak igaza van, hogy az utolsó részeket nagyon összecsapták.
Lehetett volna még 1 részt készíteni.
A lezárás mondanivalója az OK, de közben kellett volna pár változtatás.
Kezdem az elején:
Mordred és Arthur összecsapása számomra gyors volt és nem volt annyira kidolgozott. /pl: Mordred csata közben használhatta volna a varázserejét Arthurral szemben,és így kiderült volna, hogy Ő is mágus./
Morgana halála is jobb lett volna, ha Merlinnel való mágikus összecsapásuk eredménye lett volna.
A sablonos párbeszédtől Arthur és Merlin között pedig majdnem rosszul lettem. Miért nem lehetett volna Merlint varázslás közben lebuktatni Arthur előtt?!
Az igazat megvallva a legjobban azt vártam, hogy a csata hevében hirtelen a homályból előbukkan Lancelot. Hiszen az eredeti történetben is ott van.
A végén pedig Merlin még időben hívhatta volna a sárkányt és így Arthur megtudta volna, hogy Merlin Sárkány Nagyúr is egyben.
A tónál pedig, miközben Merlin elment volna csónakot keresni, a magához térő Arthurnak a sárkány megmutathatta volna a tó tükrében, hogyan védte meg Merlin az idők folyamán Arthurt és Camelotot. / itt pár visszatekintés Melin kalandjaiból, mikor Arthur védelme miatt varázsolt/ És ekkor fogta volna fel Arthur, hogy Merlin milyen bátor és nagyszerű harcos is. Ide tettem volna be a köszönő párbeszédet is.
Remélem, hogy a mozifilm /már ha lesz/ azt mutatja meg, hogyan tért vissza Merlin Camelotba és hogyan segített volna a királynőnek a kormányzásban.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 19:30 
Nemes lovag
Nemes lovag

Napsugár írta:
ÁMEN! KÖSZÖNÖM HOGY NEM NEKEM KELLETT EZT LEÍRNI!
(bár nálam Percy a favorit, de a szívem vérzett Gwaine-ért - és Mordredért is...:$-bár ez utóbbival sztem egyedül vok.. Morgira meg rá kellett volna uszítani azokat az undorító dögöket, akikkel megkínozta már Elyant és Gwaine-t is.. :'((((( ..:@@@)

Nem vagy egyedül nekem is fájt Mordred halála..megszerettem a karaktert Alex jól játszotta ..mongyuk az picit izé volt hogy Artur kinyirta a barátnőjét és már rögtön "nem hagysz választást" -.-" Merlin sem akart Artur életére törni Freya halálánál..na de mind1 valahogy gonosszá kellet tenni a gyereket..
én Morgi halálát könyeztem meg :cry: (na ezzel tuti egyedül vagyok :D)
nemtudom úgy megszerettem a karaktert akármennyire gonosz is :D ( amúgy Merlin is bevallotta hogy az ő hibája..) és ehez lehet hozájárul az is hogy imádom Katie-t :D ( és ebben a részben szerintem nagyot alakított!) aprop nem tudja valaki mikor lesz nézhető a Labyrinth 2.része?? :D
és ez most igy személyes sztori hogy tegnap az egész napom rossz hangulatban telt hála a mi drága évadzárónknak..mosolyagni sem bírtam kiakasztottam ezzel mindenkit.. :D de ma ahogy felkeltem teljesen jól voltam tegnap egésznap agyaltam hogy miért?! csinálják ezt ma meg..szoval 1 teljes nap kellet hogy feldolgozzam..sosem gondoltam volna hogy egy sorozat ilyen hatással lehet rám..
és egy utolsó plusz én azthittem hogy az egész lovagi társoságot kinyirják (inkább mint a főszereplőket) szóval meglepődtem hogy csak Gwaint..amúgy Parcival kötélszakítós jelenete az nagyot ütött (szószrint) :D
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.12.26. 19:38 
Nemes lovag
Nemes lovag

UI:
A vége tetszett a legjobban!
De én maradok a saját kitalált verziómnál, így talán megnyugszom egy kicsit. Ugyanis egyik rossz szokásom már ősidők óta, hogy a számomra nem megfelelően befejezett filmeket- sorozatokat alapjáraton azonnal átírom magamnak, vagy folytatom őket.
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 136 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra