Kattintson az alábbi sorra!

CD rendelés

 

Jogi nyilatkozat. Ha rákattint a fenti Megrendelés gombra, akkor megrendelése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A weboldal felhasználási-, feliratkozási, megrendelési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozat kivonata: Jelen weboldal oldal üzemeltetője és jogtulajdonosa Somogyi Gábor (Munkamédia). A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. A teljes jogi nyilatkozat itt: http://www.munkamedia.atw.hu/jogi.htm Minden más, a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősül, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

Tisztelt Kolléga, Érdeklődő!

 

A fenti Megrendelő panelt értelemszerűn kitöltve, a megrendelni kívánt termék neve mellé a jelölőnégyzetbe pipát téve, kattintson a küldés gombra. Megrendelését leellenőrzöm és visszaigazolom.

Az alábbiakban tájékozódhat a különböző termékekről, az akciókról, kedvezményes árakról és az egyéb feltételekről. Ha ezeken kívül kíváncsi lenne bármire, kérem, keressen telefonon (70/335-2565), vagy küldjön e-mailt: somarobot@gmail.com címre.

 

Somogyi Gábor

A Munkamédia CD-ROM-ok szerzője, szerkesztője.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Megrendelését visszaigazoljuk! A visszaigazolást követően megkapja elektronikusan (e-mailben) a számlát, melynek kiegyenlítése után azonnal teljesítjük a megrendelését. Akár aznapi postázás és ekkor az átvétel a következő napon megtörténhet!

Minden megrendelésről AAM számlát állítunk ki!

Aktuális akciók, Munkavédelmi ABCD-s kedvezmények!*

Három (3 db) CD rendelésekor, csak kettőt kell fizetnie!  2 = 3!!!**

Öt (5 db) CD rendelésekor, csak hármat kell fizetnie! 3 = 5!!!**

Valamennyi CD megrendelése esetén csak ötöt kell fizetni! 5=14!*** [Ára: 160.000,- + postaköltség elsőbbségi, ajánlott küldemény]

A Munkavédelmi ABCD 2023. évi aktualizált változata azok számára, akik a 2022-es verzióval rendelkeznek: 38.000,- Ft

Lehetőség van pendrive (16 GB) adathordozón történő küldésre is, ekkor + 3000,- Ft + posta a többletköltség a megrendelt anyagon felül.

2023-tól valamennyi CD tartalma elektronikusan is (letölthető formátumban) küldhető, ebben az esetben nincs postaköltség.

Iratkozzon fel a Munkamédia hírlevélre, hogy első kézből és időben kapjon tájékoztatást az akciókról és az újdonságokról

   

 

 

100 % minta munka- és tűzvédelmi vállalkozóknak 2014-21.
 

Ára: 32.000,- Ft+ postaköltség

Kattintson a képekre a nagyításhoz! A CD  tartalomjegyzékét itt tekintheti meg!

A legutóbbi év termését kaphatja meg a felhasználó egy felületen.

Az elmúlt évek "terméséről" készült összeállítás, mely valamennyi CD aktualizálását tartalmazza változatlan áron. Az új 2018-as munkabaleseti jegyzőkönyv szerkeszthető (és intelligens, súgókkal és legördülő űrlapmezőkkel) elkészített változata része az anyagnak, mely egy prezentáció keretében mutatja be a kitöltés minden fázisát. A jegyzőkönyvhöz kapcsolódó kódolások és egyéb hasznos iratminták is megtalálhatók és megnyithatók a prezentáció vetítése alatt. Megtalálható a CD-n még egyebek mellett az elektromágneses terek kockázatainak felmérése, becslése egy dokumentációs csomagban. A mostani frissítés az utóbbi időben (2014-2021-ig) készült friss anyagokat is tartalmazza! A 2021-es tartalomban megtalálható az MSZ EN ISO 7010:2020 Grafikus szimbólumok. Biztonsági színek és biztonsági jelzések. Regisztrált biztonsági jelzések szabvány alapján készült dokumentációs csomagot.

 

PowerPoint prezentációk a munka- és tűzvédelmi oktatásban

Saját megrendelő oldalra ugrás!

A CD tartalmának megtekintéséhez kattintson ide!

1. Munkamédia Tábla-CD v. 4.0  Munkabiztonsági házinyomda

Ára: 32.000,- Ft +postaköltség

2. Munkamédia INSTANT MUNKAVÉDELEM Kockázatminták cégtípusokra

Ára: 32.000,- Ft + postaköltség

A CD tartalmának megtekintéséhez kattintson ide!

3. Munkamédia Egyéni védőeszköz (EVE) CD 

Ára: 32.000,- Ft + postaköltség

4. Munkamédia Kockázatelemzés és iratminták CD 

 Ára: 32.000,- Ft+ postaköltség

5. Munkamédia Biztonsági és információs jelek, szimbólumok, piktogramok CD

Ára: 38.000,- Ft + postaköltség

6. Munkamédia Gyakorlati megoldások a tűzvédelmi dokumentálásban CD  2023.

Ára: 36.000,- Ft+ postaköltség
Az 54/2014. (XII. 5.) BM rendeletnek megfelelően átdolgozva! A tartalom megtekintéséhez kattintson a borító képére!

7.Munkamédia Munka- és tűzvédelmi oktatási tematikák, tesztek CD

Ára: 32.000,- Ft  + postaköltség

 

8.Munkamédia Kémiai biztonság  Vegyi kockázatok becslése CD .

Ára: 32.000,- Ft + postaköltség

A CD tartalma megtekinthető itt! Az elkészült új minták már figyelembe veszik a CLP rendelet előírásait.

9. Munkamédia Biológiai kockázatok becslése CD 

Ára: 32.000,- Ft + postaköltség

10. Munkamédia Gépkezelési utasítások 

Ára: 32.000,- Ft + postaköltség

11. Munkamédia Gépvizsgálati jegyzőkönyvminták ..
Ára: 34.000,- Ft+ postaköltség

A CD tartalmát megtekintheti ide kattintva!

 

2020.

 

 

* Az akciós kedvezmények kizárólag erről a felületről feladott megrendelésekre érvényesek!   

** A Munkavédelmi ABCD-s kedvezményben szereplő anyagok 1 db közös kezelőfelülettel ellátott lemezen (CD-n, vagy DVD-n), postai úton, ajánlott küldeményként kerülnek kiszállításra. Az akció keretében a drágább termékeket számlázzuk. Tehát a 2=3 vagy a 3=5 választása esetén a 2, illetve a 3 drágább termék kerül számlázásra. Több CD rendelése esetén természetesen csak egy postaköltség kerül kiszámlázásra!. Lehetőség van pendrive adathordozón történő küldésre is, ekkor + 3000,- Ft + posta a többletköltség a megrendelt anyagon felül.

***2016-tól egy új akciót indítunk 5=14-el. Ez azt takarja, hogy az összes (mind a 14-féle CD-t ) egy DVD-re integrálva, közös kezelőfelülettel megkaphatja. Részleteiről érdeklődjön telefonon: 70/335-2565

Ennek a DVD-nek a kezelőfelületét megtekintheti: itt! Értelemszerűen a mögöttes tartalmak nem érhetők el!

 

<<< Ugrás a főoldalra