Ha buzgó hithű vagy, sorry. De akkor meg nem értem, miért olvasol?

hétfő ápr 6, 2009

Elsőként 10 Miatyánk azon bűnömért, hogy mégis mit képzelek magamról, hogy ebből is csak azt ragadom ki, amit…

Nektek meg 20 Miatyánk…

“Én egy 21 Éves életvidám:)) Szobafestő keresztény Srác vagyok,Szeretem a munkám,bejelentett munkahelyem van.
Szeretek a szabadban sétálni,motorozni,van egy nagy motorom és egy robogóm,szeretnék majd egy autót is.
De igazából Szeretem az Urat aki megváltott engem a bűneimből!!Ez mindennél fontosabb nekem,és örülök hogy örök életem van.Szeretném ha megtalálna egy komoly gondolkozású lány és idősebb korosztályban,egyet várok,csak is egyet.
Szeretném megtalálni azt az Istenfélő lányt akivel értelmesen megtudom beszélni a dolgaimat,és akivel ketten egyek lehetnénk és hogy a tenyeremen hordozhassam.”

Hát, mindezek nagyon fontos dolgok, a bejelentett munkahely a mai világban, na és az örök élet. Talán valaki írt is már ide, csakis az az 1. “ketten egyek lehetnénk”- jaja, a szex, az fontos. Tényleg.

“Nehéz magáról írni az embernek,éppen ezért inkább arról szólok aki számomra a legfontosabb! Krisztus az és az ő útja,igazsága és az élete!”

Akkor nem értem, most mit keres. Krisztus tudtommal nem netfüggő. Vagy igen?

“Kit keresek?Lehetőleg ne legyen “Született feleség”,a “Szex és New York” sem előny,illetve laptopjával rohangáló,”majdénmegmutatom”-féle nők sem az ideáljaim,mert ez a viselkedés amellett,hogy nőietlen,még vicces is.Minden másra nyitott vagyok.”

Húhha… Teréz Anya utódját tudnám ajánlani… Gyerekek, ki a laptoppal és a csini ruhákkal! Mert nőietlenné válik tőle az ember. Azééé, asszem tudnék neki nőiességet mutatni. Gyanítom. Laptoppal együtt is…

“Szeretném megtalálni a társam,akivel majd Istennel együtt hármas kötést alkothatunk.Még nem vagyok megtérve,de hívő vagyok és szeretnék majd újjászületni”

Nem értem én ezeket az embereket. Sajnálom. Isten majd megsegíti, de azért beledöglik a munkába, máról holnapra él, ugyanúgy sújtja minden baj, mint az egyszerű “halandót”. Akkor mégis, Isten mitől jó?  Miért van annyi beteg, rákos kisgyerek? Nekik milyen bűnük van? Kinek ártottak abban a kevéske életükben?

Sajnálom. Bennem ez a beteges  fanatikus hívőség undort vált ki. Ez van. Lehet, hogy a pokol tüzén fogok rotyogni, de legalább addig is élek.

4 Comments »

A fanatikus hívőség bennem is undort vált ki. A mamám pont ilyen, ha lehet mondani, és persze más meg eltudja képzelni, akkor még ettől is fanatikusabb…

Csodálom, hogy a “Szeretném megtalálni a társam,akivel majd Istennel együtt hármas kötést alkothatunk.” részre nem kontráztál egy groupen-nel rá… :D :D …de mondjuk a kézimunka szakkörben is lehetne nekik helyet találni… :P :D

április 6th, 2009 | 17:41

ha valaki hívő az az ő dolga, de engem nyugton lehet hagyni. soha senkit sem térítettem le a vallásáról és engem se akarjon senki megtéríteni.
ha meg nagyon erőszakoskodik akkor kifejtem neki a nézetem, aligha tetszik neki :)
de a tuti lerázó szöveg:
Nem térek meg, mert sznob vagyok!
Eddig mindig bejött :)

április 6th, 2009 | 18:37
admin:

Én az undorító álszentségüket rühellem igazán. Van az ismeretségemben olyan, akiről tudom, hogy gyülekezetbe jár, közben meg kígyó módjára mar bele mindenkibe. Ez nem tudom, hogyan fér össze a nagy vallásossággal. Volt, hogy vasárnap délután kiültem a városba, szemben velem a hit gyülekezetének összejövetele zajlott a galériában és röhögtem rajtuk, ahogy ott fontoskodtak, futkostak ki-be. Mint egy színház. De ők boldogok és isten megsegíti őket. Egy barátnőmet belerántották, rá sem ismerek. Most már ott keresi a párját, ha össze nem boronálták azóta valakivel. Mert neki anyagilag és mindenben segítenek ott… csak majd később le kell perkálni a fizetése egy részét…

április 7th, 2009 | 08:05
whiteroses:

A fanatizmus tenyleg visszataszito. Volt egy ismerosom aki fanatikusan rajongott egy egyuttesert. Ha az anyjat szidtak volna nem is lett volna akkora nagy gaz belole, de ha azt a bizonyos egyuttest….akkor ajaj.
Nem okoskodni akarok, de a feleletet tudom a kerdeseidre…mivel egy even at sikeresen elolvastam a Bibliat, es oszinten megmondva meglepo dolgokat fedeztem fel, es mostmar ertem, hogy mi miert tortenik.
Ez a srac a tarskereson igen csak nevetseges, nem tudom minek nem keres onnan valakit.

április 8th, 2009 | 20:47
Leave a Reply

Comment


Warning: Unknown: open(/tmp/sess_3e6212ed429dd0e7ec20bb6df2d736be, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0