Lehetséges problámák:

1# Nincsen csajom

Csajozni vagy egy bizonyos csajt felszedni általában nagy problémát jelent legtöbbünknek. Ez olyan mint a matek lecke, ha nem ismered a megoldást elégtelent kapsz. Így van ez a Nőknél is. Megoldásért kattints

2# Nincs elegendő anyagi forrásom

A világ legegyszerűbb, legolcsóbb módja, hogy a gondtalan élethez pénzed legyen. És ráadásul csak egyszer dolgozol érte. Kattints a gondtalan életedért!


Navigáció az erényövek között:

Mire használhatod az erényöved?

 CB-2000 Erényöv  

 CB-3000 Erényöv  

 Cső erényöv férfiak számára

Tüskék a CB2000-res erényövhöz
Tüskék a CB3000 és a Cső erényövhöz


 

  A CB-3000-res erényöv!

A CB-3000-res a legnépszerűbb modell az összes többi erényöv közül.


MEGJEGYZÉS: Ingyenes házhoz szállítás, diszkrét csomagolásban akár három napon belül!


A CB-3000-res erényöv a legutolsó fejlesztés a sorban. Néhány vásárló köztes méretű erényövet kereset a CB2000 és a Cső erényöv között. Az a tapasztalat hogy a vásárlókra izgatóan hat ez az újfajta erényöv. Kinézete hasonlít egy igazi péniszre. Extra átlátszó törhetetlen műanyag, kívül és belül sima, nagyon izgató látvány, ahogy a hímvessző megnő benne. A dőlése miatt gyakorlatilag észrevehetetlen a ruha alatt. A gyűrű méretét és a távolságot úgy kell beállítani hogy az kényelmes viseletet eredményezzen.


Színes változatban is:
A CB-3000-res erényöv fekete változatban is kapható! cb3000 erényöv


Nagyon fontos hogy alkalmazása előtt, és tisztálkodás után baba olajt használj, amit vattával felvihetsz a péniszedre. A pénisznek könnyedén kell mozogni az erényöv belsejében. Csak akkor viselheted korlátlan ideig, ha a tisztítási műveletek már rutinná válnak. A viselő vagy a kulcsőrző határozza, meg hogy mennyi ideig hordod.

Igen kemény polykarbonát átlátszó műanyagból készült. Nagyon könnyű ezért kényelmes viselni. A nyílások a ketrecen biztosítják a természetes levegőzést. A kialakítása teljesen higénikus tisztálkodást biztosít. Használj szappanos szivacsot és enged be a szappanos vizet a ketrec belsejébe.

cb3000 erényövUtazásnál, ha fémdetektorral is találkozhatsz, akkor mindenképpen a számozott műanyag plombákat használd a lakat helyett. Néhány ember beszámolt már, arról hogy a fém lakattal szemben a műanyag plombát a fémdetektor nem érzékeli.


A CB-3000-res erényöv 2 részből áll:

Kényelemes farokgyűrű

5 különböző átmérőjű gyűrű: Kísérletezhetsz hogy melyik méret a számodra legmegfelelőbb. A gyűrűk alja egy pontban elforgatható így könnyen felhelyezhető. Mindegyik gyűrűn van kettő vezető lyuk a ketrecnek és egy süllyesztett lyuk a záráshoz. A távolságot kedved szerint beállíthatod. A távolságot, a farokgyűrű és a ketrec között a záró tű hosszával tudod állítani.

Ketrec rész (belső hossza 7,5 cm belső átmérője 3,5 cm)

A ketrec rész kettő tűvel kapcsolódik a farokgyűrűhőz. A farokgyűrű a here mögött a farok tövénél helyezkedik el. A lakat tüskéjével beállíthatód a távolságot. Tedd fel a ketrecet a péniszedre majd a ketrec részt és a farokgyűrű egy vonalba fog állni. Csúsztassad a tűket addig amíg a lakat tüskéjének a végére nem tudod rárakni a lakatot. Állítsad be a megfelelő méretet és a két vezető tűkét vágd le egy csípőfogóval, majd a tüskék végét csiszold le teljesen simára.

cb3000 erényövFIGYELMEZTETÉS: Néhány férfinak nagyon erősen feszíti a heréit, ha a ketrecbe egy kicsit nagyobb farok kerül. A legjobb eredményt akkor érhetjük el a herefeszítésben, ha a ketrec és a farokgyűrű részét egy kicsit közelebb rögzítjük. Fedez fel, hogy mi az, amit a számodra a legmegfelelőbb. Bizonyosodj meg róla hogy a heregolyóid szőrtelenek, mert égető érzés okozhat.

 

cb3000 erényövNagyon fontos hogy alkalmazása előtt, és tisztálkodás után baba olajt használj, amit vattával felvihetsz a péniszedre. A pénisznek könnyedén kell mozogni az erényöv belsejében. Csak akkor viselheted korlátlan ideig, ha a tisztítási műveletek már rutinná válnak. A viselő vagy a kulcsőrző határozza, meg hogy mennyi ideig hordod.

Ezeket a dolgokat találod a dobozban:
- 5 darab különböző méretű gyűrű (szétnyitható)
- 1 darab ketrec belső hossza 7,5 cm belső átmérője 3,5 cm
- 3 darab különböző hosszúságú csap a záráshoz
- 5 darab különböző méretű toldalék a csapokhoz
- 1 darab fémlakat két kulccsal
- 5 darab műanyag számozott plombacb3000 erényöv
A CB-3000 Hitech erényöv beszerzése az első lépés, hogy megtapasztald azt a fantasztikus élményt, amit az orgazmus irányítás, tiltás és alázatosság nyújt. Kattints ide és szerez be magadnak egyet!

 

 

Jó szórakozást, és kellemes estéket:

Painword
Erotic & Fantasy
Véleményed fontos - Kattints!

-----------------------------------------------------------------------

 
Miért várnál napokat, heteket vagy akár hónapokat, amikor 90 másodperc alatt hozzáférhetsz EXLUZIV Szado Mazo filmgyűjteményhez?

Klikk ide és nézd meg a szado mazo filmgyűjteményem! >>>

 

 

Díjtalan szexuális élet javítás - avagy miért rossz azoknak, akik csak a misszionárius pózt ismerik?!

>> Meddig lesz a kulcs a kezedben?
>> Gyakorlati kötőzés!
>> Fenekelés gyakorlatban!
 
-----------------------------------------------------------------------------------
     

NULLA Forintos betekintés a szadó mazó erotika világába mozgóképekben!

 

>> Fél óra kőkemény fenyítés, jól gondold meg!
>> Ártatlan lány!

>> Alázatos John Szolga
>> Eltöltenél fél órát Lady Marlon - nal?


2004-2005 Painword.atw.hu - Az oldalon található videókér, képekért és/vagy egyébb anyagokért semmiféle felelőséget nem válalunk!