Meddig lesz a kulcs a kezedben?

CB3000 erényöv

"Számomra nagyon izgató a gondolat, hogy a párom a kezemben van, függ tőlem, teljesen irányíthatóvá, alárendelté válik."

Sziasztok :-)

A párom március óta hordja utasításomra a CB3000 erényövet a hozzá tartozó tüskékkel. Kezdetben amíg megszokta voltak problémák a beállításával de ezt kitapasztalva elmondása szerint "kényelmes" viselet. Főleg napközben hordja a munkahelyén, eddig nem volt vele problémája, senkinek nem tünt fel. A kialakítása végett levehetetlen, ( ha valahogy sikerülne, akkor viszont nem tudja visszarakni) de szerintem tüske nélkül nem érdemes megvenni, bár ettől egy kicsit többet vártam. Lehet, hogy házilag reszelni kellene rajta?
Az alvásnál nálunk vannak "problémák", mivel az éjszakai merevedései során gyakran felébred. Ilyenkor a dagadó vessző próbál a tartóban elférni, miközben húzza a heréket :-) Ez fájdalommal jár, így számomra külön élmény, amikor kint sétálgat az előszobában és hűti magát :-)
Külön nehézség és kényelmetlenség számára, hogy kis dolgát is csak ülve tudja elvégezni.

Tapasztalható az is, hogy ha több napig nem veszem le róla (a tisztálkodáson kívül) nem engedem és nem is tud élvezni, kezes báránnyá válik, szinte nincs olyan dolog, amit ne tenne meg a kulcsért. Tisztítása nagyon egyszerű.

Számomra nagyon izgató a gondolat, hogy a párom a kezemben van, függ tőlem, teljesen irányíthatóvá, alárendelté válik.

Mónika
Forrás: BlackDream.hu

Mire használhatod az erényöved?

Ingerlés és tiltás - Az Erényöv különlegesen izgalmas játék! Az erényöv viselete megakadályozza a szexuális kielégülést és magát a szexet is. A pasiknak nem engedi meg a teljes méretű erekciót. Izgatás és a tiltás egy erotikus játék. Az erényövet viselő férfi kínzó izgatása extrém gyönyört okoz mikor az ingerlést és az orgazmus tiltást váltogatjuk, majd visszazárjuk az erényövet.
Az erényöv szintén megakadályozza az önkielégítést, és a partner szexuális kielégülését. Ez mind a két partner számára nagyszerű érzés lehet.

Lobbantsad fel újból a vágyakat a kapcsolatodban - Az erényöv segítségével megfűszerezheted a mostani unalmas partnerkapcsolatod, és fényt deríthetsz az elfojtott és hiányzó vágyakra is. Mikor valakinek kézben tartják a szexuális életét, általában az nagy hatással van a lelki életére. Az ingerlés és tiltás felkelti a szexuális vágyakat, és hihetetlen kielégülést okoz. Az alig várt szexuális kielégülés nagy ajándék mind a két partner számára.

Izgatás - Azokat a férfiak akik erényövet viselnek egyaránt lehet megfosztani az orgazmustól és izgatni. A teljesen biztonságosan lezárt erényöv remekül tudja haszontalanná tenni a nemi szerveket. Az a gondolat, hogy az orgazmusodat ellenőrzés alatt tartja egy személy aki az  erényöved kulcsőrzője, bizzar erotikus élményt nyújthat. A szexuális kielégülésed csak akkor lehetséges, ha a kulcsőrző azt engedélyezi.

Kínzás és megalázás - A kínzás során nem lehetséges az, hogy elélvezzél, orgazmusod legyen és "bosszantó" lehet, hogy nem tudod használni a nemi szervedet. A gyötrelmet a kulcs őrzője napokig hetekig vagy tovább tudja fenntartani, és teljesen sohasem engedélyezi az orgazmusod. A megalázás a szerves része az erotikus fantáziának.

Irányítás  - Az a személy, aki a kulcsot őrzi teljesen irányítja az erényöv viselőjét. A kulcs őrző tulajdona a nemi szerv és Ő határozza meg, hogy mikor és hol lehet orgazmusod. A szexuális irányítás szintén megakadályozza az illetéktelenekkel való szexet amíg a kulcsőrző távol van. Néhány ember felcsatolja az erényövet mikor nem látják egymást hosszú ideig. (Féltékeny csajoknak a legjobb eszköz!!!)

Íme három darab csúcsminőségű erényöv, amelyekkel megfűszerezheted a szexuális életed mindenapjait.

  

 

 

 

  

 CB-2000 Erényöv  

 

  

 CB-3000 Erényöv  

 

  

 Cső erényöv férfiak számára

 

Hogy még tartalmasabb legyen az erényöv viselete

  
 Points of Intrigue - CB2000   

Tüskék a CB2000-res erényövhöz

   
 Points of Intrigue - CB3000/TheCurve   

Tüskék a CB3000 és a Cső erényövhöz

   
   
Általános kérdések az erényövekről:

Kinek ajánlod az erényövet?

Minden olyan pasinak akit izgalommal tölt el az erényöv viselete. És minden olyan Nőnek aki szeretné kézben tartani párja szexuális életét.

Hogyan jutok hozzá?

Az erényöveket az Interneten keresztül megrendelheted, így nem kell bemenned sehova, és nem kell találkoznod senkivel.

Mennyi időbe telik amíg hozzájutok?

Kb. 3-4 nap alatt megérkezik, az otthonodba.

Egy kicsit nagyobb "cerkával" áldott meg az Isten, Én is használhatom?

Minden további nélkül, egy kicsit fájdalmasabb lesz ha merevedésed van, de talán pont ez a lényeg:). Megnézheted, hogy Mistress Karin hogyan játszadozik egy nagyobb méretű ketrecbe zárt farokkal.

        
 Chastity Restrained: Femdom & Chastity DVD   Mistress Karin videó és képek    
   

Néhány videó az erényöv használatáról

        
   A profiknak 15 másodpercig tart    
        
   Ilyen amikor nincs a kulcs a kezedben - és még tüskék is ott vannak    
        
   Hogyan rakjuk fel az erényövet magunkra?    
        
  Új Videó! Hogyan rakjuk fel a Cb-2000 erényöv nem szétnyítható farok gyűrűjét magunkra?    

 

Képek az erényövbe zárt farokról!

 

erényöv erényöv erényöv erényöv  
erényöv erényöv erényöv erényöv  
erényöv erényöv erényöv erényöv  
erényöv erényöv erényöv erényöv  

Töltsed le egyben mind a húsz képet, katt ide!

 

Erényöv biztonsági Tippek

  • Az új erényövet először csak egy napig viseld és ellenőrizd hogy nincs-e valami irritáció, majd naponta ellenőrizd két hétig.
  • Használd a "harisnya módszert". Ez a módszer nagyon egyszerű. fogj egy Női harisnyát, Fűzzed keresztül a pénisz csövön, a nyitott felébe tedd az ernyedt péniszed. Óvatosan tedd bele péniszed a csőbe, majd húzzad ki a harisnya végét. A harisnyával könnyen belecsúszik a csőbe a péniszed olaj nélkül. Ne felejtsd, száraz bőr egészséges bőr.
  • Ellenőrized és tisztítsad meg az eszközt és a fedet részeket legalább hetente.
  • A Női erényövet vedd le menstruáció alatt
  • Legalább havonta engedélyezni kell, hogy elélvez az egészséges prosztata miatt (Nincs akkor sem baj ha nem teszed meg ezt).
  • Vész esetére tartsál egy kulcsot. A kulcsot olyan helyen kell tartani, ahol használatára utaló jelek maradnak, mikor azt használni.

 

A következő cikkek előkészületben vannak:

  • A férfi alázatossága az erényövben
  • Szexuál pszichológia és a férfi erényöv
  • "ANEROS" erényövben az egészséges prosztatáért
  • VirtuálDomina - a bájtok akik uralkodnak feletted

 

Jó szórakozást, és kellemes estéket:

Painword
Erotic & Fantasy
A véleményed fontos! Kattints!

 

--------------------------------------------------------------------------

 
Miért várnál napokat, heteket vagy akár hónapokat, amikor 90 másodperc alatt hozzáférhetsz EXLUZIV Szado Mazo filmgyűjteményhez?

Klikk ide és nézd meg a szado mazo filmgyűjteményem! >>>

 

 

Díjtalan szexuális élet javítás - avagy miért rossz azoknak, akik csak a misszionárius pózt ismerik?!

>> Meddig lesz a kulcs a kezedben?
>> Gyakorlati kötőzés!
>> Fenekelés gyakorlatban!
 
-----------------------------------------------------------------------------------
     

NULLA Forintos betekintés a szadó mazó erotika világába mozgóképekben!

 

>> Fél óra kőkemény fenyítés, jól gondold meg!
>> Ártatlan lány!

>> Alázatos John Szolga
>> Eltöltenél fél órát Lady Marlon - nal?


2004-2005 Painword.atw.hu - Az oldalon található videókér, képekért és/vagy egyébb anyagokért semmiféle felelőséget nem válalunk!