Idézet:
Szívem szerint ha lehetne azt kívánnám hogy mint régen a tejet mikor házhoz vitték, úgy vigyenek egy kevés húst köbö heti egyszer-kétszer ki családokhoz, rendesen az állam szabályozná a húsfogyasztást, csak annyi hús fogyna amennyi mindenáron szükséges, ahogy pölö Tibetben, ahol csak akkor nyúlnak egy állathoz ha már nagyon muszáj,tisztelik őket s megbecsülik s tisztelettel fogyasztják.
Ez elég reális, nem rossz ötlet.
Idézet:
embernek nem nevezhető egyedek a filmben
Igaz! Az ilyenek nem emberek, de még élőlénynek se nevezném...
Idézet:
Az összes többi is brutális volt, örültem hogy a bundánál élve nyúzást nem mutattak, láttam korábban videón olyat, leírhatatlan, még úgyis hogy ott elfordultam..
Pedig volt! A kínai szőrmebundatelepnél, után látszott is a még mozgó állatt... wöööáááá...
Idézet:
Ami a lényeg hogy inkább az állatoké ez a bolygó mint a miénk, mi vagyunk itt az amatőr faj és nem ők, nekünk kéne csendben meghúzni magunkat és nem úgy csinálni mintha minden a miénk lenne.
Ez is nagyon igaz!
Idézet:
Rablók,vagyunk és gyilkosok, ilyenkor szégyellem hogy ember vagyok...
Dettó!
Idézet:
ugyanakkor hiszem hogy sok jó ember egy idő után meg tudja majd változtatni ezeket a dolgokat és bízom benne hogy egyszer, egyszer, majd eljön az idő amikor ezek a dolgok már nem lesznek megengedhetőek és jobbá lesz ebben is a világ.
Na erre nem vennék mérget. Reménykedek, de ameddig ennyi a fajista mocsok és ameddig a hatalom, akinél a pénz van ezt akarja, addig ez lesz. És mint tudjuk akinek annyi pénze van, hogy hatalma van (olajmágnások, bankárigazgatók, politikusok és napestig írhatnám) azok 99,99%-a mocsok, pénzhajhász, aki más nyomorából szerezte a pénzét. Legyen az ember vagy más állat. Ahoz, hogy ez kivitilezhető legyen a hatalmon kívül az egész világnak azt kéne vallania. Ami ugye nem fog bekövetkezni, mert mindig voltak és lesznek is igyen "valamik", mint a videóban...
Egy biztos. Már most is elég nyomorult a Föld helyzete, de ha ezt folytatják kihal az ember és az élőlények nagy része. Azért remélem egyszer lesöpri valami az emberiséget. És akkor az élővilág újra helyrerázódik és az evolúció teheti a dolgát. Ahogy tette eddig és tenni is fogja.
Azt pedig csak remélhetjük, hogy az atombombák nem fognak felrobbanni, mert akkor nem csak az emberiség, de a földi élet is búcsút mondhat...