Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.21. 16:19

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LEGOzó - avagy minden ide ami LEGO
HozzászólásElküldve: 2011.11.13. 10:26 
Kék Holló

Milyen érdekes egybeesés, hogy pont a kék a nő és én meg kék köpenyt viselek. :roll: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 02:48 

Kukucs, benéztem :) El tudom képzelni azt a csomagolás szaggatást :merleghinta: :lol: :lol: :debil: :debil:

Apropó bionicle-k. Jó étvágyat.

KATT IDE :lol: :lol:

Amúgy előre kitalálod hogy éppen kikkel játszol, melyikükkel, vagy spontán szokott jönni az ötlet? És ha játszol velük akkor általában csatajelenetek vannak vagy van lájtosabb verzió is? :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 17:29 
Bionicle harcos

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Is-is. Van amikor spontán jön az ötlet van amikor megtervezem, hogy kik csapnak össze.

Többnyire harc megy, bár szokott közben párbeszéd is lenni. Ez utóbbi a megtervezett esetekben, mert a spontán harcoknál gyakran egymással kapcsolatba nem kerülő szereplők küzdenek vagy pedig lehetetlen szituációban és így a párbeszéd is értelmetlen (például Mata Nui nem harcolt sose Makuta Icaraxxal így ha kettejük csap össze akkor nincs szükség az aláfestésre, párbeszédre, mert egy lehetetlen helyzetben vannak :mrgreen: )

Ha viszont megtervezett, akkor gyakran van előtte "bevezetés", mondjuk az egyik Toa éppen járőrözik az erdőben, amikor Bohrok támadás éri vagy Takanuva Makuta Icaraxxal kerül konfliktusba. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 17:39 

Értem :D És egy ilyen csata pölö meddig tart? Órák vagy hamar végbemegy a kinyírás? :debil: Amúgy PS-en is ugyanúgy szeretsz játszani?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 17:52 
Bionicle harcos

Attól függ. Van, amikor egy fél óra, de voltam már olyan elvetemült, hogy az összes Atlantis (nem bionicle) készletemmel rendeztem egy egész délutánig tartó nagy csatát. :lol: :lol: :lol:

Igen, Ps2-n is szeretek játszani. Bár ott még ninc meg a két Bionicle program, de ami késik nem múlik. :debil:

Multkor például a Transformers - Revenge of the Fallen (A Bukottak Bosszúja) játékkal játszottam. Elvoltam egy darabig.
Extra feladatot teljesítettem, tehát egy adott történetpályán kell plussz dolgokat csinálni. Optimussal például megcsináltam az "Untouchable" ("Érinthetetlen") extrafeladatot az A Bukott (The Fallen) ellen harcolós pályán. A feladat neve takarja a feladatot: nem sérülhetsz meg a pályán egyszer sem. :roll:

Most viszont Megatronnal kínlódok az Oroszországos pályán, nem tudom megcsinálni a biztonsági rendszer feltörését a bázisban. A nélkül is tovább lehet menni (csak plussz két nagy Autobotot előtte ki kell csinálni akkor :debil: ), meg a pálya is simán megcsinálható, de a "Problem Solver" ("Probléma megoldó") extrafeladathoz már csak ezt az egy számítógépet kell feltörni. :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 18:04 

Szerintem menni fog, ügyes vagy te :hug:
Hát az egész délutános csata nem lehetett piskóta :lol: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 18:25 
Bionicle harcos

Nem volt az. Viszont az elrakodás is megért volna egy külön misét... :lol: :lol: :lol:

Az a vicces, hogy egyszer már sikerült (korábbi mentés, amit töröltem), de azóta rá nem tudok jönni. :wall:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 03:03 

Egyébként ha PSezel akkor a szobát is, stb. hozzáigazítod? úgy értem sötétítés, hangosítás ... :mrgreen: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 19:06 
Bionicle harcos

Nem szoktam túl hangosan PS-ezni, csak belövöm úgy, hogy ami hangos kell hogy legyen picit az legyen (például amikor egy kocsi felrobban mert rálép az általam irányított Álca), a beszéd is érthető legyen, de ne irritálóan hangos legyen a leghangosabb zaj se. Sötétíteni annyira szoktam, hogy félig lehúzatom a redőnyt, mert az ablak közel van és ha nincs a redőny lehúzva akkor a szemem sarkából látom a napot, ami nagyon irritál (meg veszélyes is lenne egy pillanatnál tovább látni :roll: ).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 19:24 

Értem. Nekem volt egy haverom aki sosem sötétített be a szobában egy kicsit se, valami horror játék volt a mániája, mire mondtam hogy ha horrorra van rákattanva pont úgy lenne akkor élvezhetőbb szerintem ha csontsötét van, erre azt mondta hogy úgy parázik. Elkezdtem röhögni, mire odament a redőnyhöz, lehúzta, kezembe nyomta a PS-t hogy játsszak és kiment a szobából. Elkezdtem játszani aztán 5 perc után majd besz.rtam :merleghinta: :lol: :lol: :debil: :debil:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Következő

Időzóna: UTC