Attól függ. Van, amikor egy fél óra, de voltam már olyan elvetemült, hogy az összes Atlantis (nem bionicle) készletemmel rendeztem egy egész délutánig tartó nagy csatát.
Igen, Ps2-n is szeretek játszani. Bár ott még ninc meg a két Bionicle program, de ami késik nem múlik.
Multkor például a Transformers - Revenge of the Fallen (A Bukottak Bosszúja) játékkal játszottam. Elvoltam egy darabig.
Extra feladatot teljesítettem, tehát egy adott történetpályán kell plussz dolgokat csinálni. Optimussal például megcsináltam az "Untouchable" ("Érinthetetlen") extrafeladatot az A Bukott (The Fallen) ellen harcolós pályán. A feladat neve takarja a feladatot: nem sérülhetsz meg a pályán egyszer sem.
Most viszont Megatronnal kínlódok az Oroszországos pályán, nem tudom megcsinálni a biztonsági rendszer feltörését a bázisban. A nélkül is tovább lehet menni (csak plussz két nagy Autobotot előtte ki kell csinálni akkor

), meg a pálya is simán megcsinálható, de a "Problem Solver" ("Probléma megoldó") extrafeladathoz már csak ezt az egy számítógépet kell feltörni.