Mindent-bele szendvics!Vigyázat, a mániákus kacatgyűjtő beszabadult a konyhába!! Ami még nem is lenne baj, de vitte magával a fotógépét is...A fekete az én, a vörös pedig Széth belekommentjei....

Ízléesen elrendezett 4 pár virsli a tálcámon.
Ez Neked ízléses? Ennyit meg se bírsz enni, ráadásul utána visszapakoltad őket a hűtőbe, gratulálok...
A hozzávalók: parizer, virsli, kecsap, mustár, lapkasajt és valami tésztaféleség, amibe belerakjuk az egész miskulanciát.
Te minden fotóalanyt fejjel lefelé fotózol? Ahogy esik, úgy puffanik, mi?
Ennyi virslire, vízre, és egy speckó lila tálra van szükség a virsli megfőzéséhez, és a háttérben látható jóféle mikróra.
Briliáns szívnálasztás. A háttérben az a mikró meg minden, csak nem jóféle. Te javítottad, tudod jól, hogy mennyire ótvar...
A nyerő kombináció a virsli megfőzéséhez.
Te tudod, de ki fog durranni. Még mindig nem tűnt fel, hogy bécsi (roppanós) virsli van a tálkában?
Amíg a virsli sül, metsszük két darabba a bagett tésztaféleséget.
A jobb helyeken a virsli az főni szokott, de Te tudod... Mondtam már, hogy igazi konyhatündér vagy?
Locsoljuk meg a bagett két felét ízlésesen kecsappal és mustárral. Sajnos a kecsap kifogyóban van, így nem tudtam vele felrajzolni azt, hogy párduc-ÉKT.
Szent ég, már ne is haragudj, de ezt nevezed Te ízlésesnek? Az ökörhuggyozás különb nála.
A kecsapos felét terítsük be három szelet parizerrel.
Aki még tud számolni, rájöhet, hogy ez bizony itt csak két és fél szelet... A maradék fél szeletet minőségellenőrzés céljából a'la natur megette. Persze, ennél kevesebbért is vittek már el embereket...
Na ezért nem szeretem én az utolsó szelet parizert. Mégis, miért gondolja úgy, valaki-bárki-akárki, hogy ettől jobb lesz?? Persze, megeszem, de nem a kaján, hanem csak úgy büntetésből megeszem egymagában.
Figyelitek, hogy meg tudja magyarázni, mikor a hasa töméséről van szó??
Sajt. Lapka kivitel. A csomagolás könnyedén eltépheti a sajtot is, legyünk óvatosak a bontogatással, nehogy elrontsuk.
Egészen eddig egyes szám első személy, de ha valaminek az elrontásáról van szó, persze egyből vált többes szám második személyre... Ennyire jó az egyszemélyes kollektívád?
A két szelet lapkasajt pont elég a bagett másik felébe.
A csomagolási sajátosságok miatt szinte minden lapkasajton keresztben középen van egy egyenes csík. Persze ő nem a csík mentén vágta el, hanem rá merőlegesen, ezért nem egyformák a szeletek.
Megsült a virsli.
Értsd már meg, hogy az FŐZÉS amit te műveltél! Amatőr, egyes, hozd ki az ellenőrződet, Tamás...
Azért nem szabad a párba kötött virslit szétszedni főzés előtt, mert így mindenféle villa/kés beledöfése nélkül kiszedhető a főzővízből.
Fenomenális, hogy egyvalamire legalább rájöttél 22 év alatt...
Ízlésesen elrendeztem a félbe darabolt virslit a bagetton.
Mit is mondtam az előbb az ökörhuggyozással kapcsolatban??
Kész!
Látom, a mélységélességgel kapcsolatban még problémákkal küzdesz.
Innen sokkal jobb látványt nyújt.
Tiszta kecsap a teteje....
Jóétvágyat!
Ismét a mélységélesség. Aki nem látná, a háttérben az a párduc-ÉKT fórum.
Nagy pofához nagy szendvics dukál.
Neked tényleg elment a maradék józan eszed, hát hogy eszed azt az izét? Maszatol, ráadásul a gép előtt.. Üdv.:
Seth