Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 22:01

Időzóna: UTC




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 43  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 19:12 
Offline
FórumDémon
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 10:10
Hozzászólások: 3628
Tartózkodási hely: In the Fire
Nem is tudtam, hogy ennyifajta méz van! :suprize:

Nemsokára hozom a ma esti vacsorám receptjét, fotókkal. :)

_________________
Kép
الآلهة المصرية A hobbim az életem. | "Crossing bridges in the sky, On a journey to renew my life!" [DT]


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 19:40 
Offline
Bionicle harcos
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 19:15
Hozzászólások: 4145
Tartózkodási hely: Metru Nui
Emlékszem, régi sulimban mindig volt mézkóstoló. Gondolom nem kell mondanom, hogy végigkóstoltam az összeset. :lol:
Nekem a repceméz is nagyon ízlik az akácon kívül. :D
Enni jobb a repce, az akác viszont teába jó. :)

_________________
Kép

Egység, Kötelesség, Végzet!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 19:40 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Tamás te főzted?

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 19:41 
Offline
FórumDémon
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 10:10
Hozzászólások: 3628
Tartózkodási hely: In the Fire
Mindent-bele szendvics!
Vigyázat, a mániákus kacatgyűjtő beszabadult a konyhába!! Ami még nem is lenne baj, de vitte magával a fotógépét is...

A fekete az én, a vörös pedig Széth belekommentjei....

Kép
Ízléesen elrendezett 4 pár virsli a tálcámon.
Ez Neked ízléses? Ennyit meg se bírsz enni, ráadásul utána visszapakoltad őket a hűtőbe, gratulálok...

Kép
A hozzávalók: parizer, virsli, kecsap, mustár, lapkasajt és valami tésztaféleség, amibe belerakjuk az egész miskulanciát.
Te minden fotóalanyt fejjel lefelé fotózol? Ahogy esik, úgy puffanik, mi?

Kép
Ennyi virslire, vízre, és egy speckó lila tálra van szükség a virsli megfőzéséhez, és a háttérben látható jóféle mikróra.
Briliáns szívnálasztás. A háttérben az a mikró meg minden, csak nem jóféle. Te javítottad, tudod jól, hogy mennyire ótvar...

Kép
A nyerő kombináció a virsli megfőzéséhez.
Te tudod, de ki fog durranni. Még mindig nem tűnt fel, hogy bécsi (roppanós) virsli van a tálkában?

Kép
Amíg a virsli sül, metsszük két darabba a bagett tésztaféleséget.
A jobb helyeken a virsli az főni szokott, de Te tudod... Mondtam már, hogy igazi konyhatündér vagy?

Kép
Locsoljuk meg a bagett két felét ízlésesen kecsappal és mustárral. Sajnos a kecsap kifogyóban van, így nem tudtam vele felrajzolni azt, hogy párduc-ÉKT. :roll:
Szent ég, már ne is haragudj, de ezt nevezed Te ízlésesnek? Az ökörhuggyozás különb nála.

Kép
A kecsapos felét terítsük be három szelet parizerrel.
Aki még tud számolni, rájöhet, hogy ez bizony itt csak két és fél szelet... A maradék fél szeletet minőségellenőrzés céljából a'la natur megette. Persze, ennél kevesebbért is vittek már el embereket...

Kép
Na ezért nem szeretem én az utolsó szelet parizert. Mégis, miért gondolja úgy, valaki-bárki-akárki, hogy ettől jobb lesz?? Persze, megeszem, de nem a kaján, hanem csak úgy büntetésből megeszem egymagában.
Figyelitek, hogy meg tudja magyarázni, mikor a hasa töméséről van szó??

Kép
Sajt. Lapka kivitel. A csomagolás könnyedén eltépheti a sajtot is, legyünk óvatosak a bontogatással, nehogy elrontsuk.
Egészen eddig egyes szám első személy, de ha valaminek az elrontásáról van szó, persze egyből vált többes szám második személyre... Ennyire jó az egyszemélyes kollektívád?

Kép
A két szelet lapkasajt pont elég a bagett másik felébe.
A csomagolási sajátosságok miatt szinte minden lapkasajton keresztben középen van egy egyenes csík. Persze ő nem a csík mentén vágta el, hanem rá merőlegesen, ezért nem egyformák a szeletek.

Kép
Megsült a virsli.
Értsd már meg, hogy az FŐZÉS amit te műveltél! Amatőr, egyes, hozd ki az ellenőrződet, Tamás...

Kép
Azért nem szabad a párba kötött virslit szétszedni főzés előtt, mert így mindenféle villa/kés beledöfése nélkül kiszedhető a főzővízből.
Fenomenális, hogy egyvalamire legalább rájöttél 22 év alatt...

Kép
Ízlésesen elrendeztem a félbe darabolt virslit a bagetton.
Mit is mondtam az előbb az ökörhuggyozással kapcsolatban??

Kép
Kész!
Látom, a mélységélességgel kapcsolatban még problémákkal küzdesz.

Kép
Innen sokkal jobb látványt nyújt.
Tiszta kecsap a teteje....

Kép
Jóétvágyat!
Ismét a mélységélesség. Aki nem látná, a háttérben az a párduc-ÉKT fórum.

Kép
Nagy pofához nagy szendvics dukál.
Neked tényleg elment a maradék józan eszed, hát hogy eszed azt az izét? Maszatol, ráadásul a gép előtt..

Üdv.:
Seth

_________________
Kép
الآلهة المصرية A hobbim az életem. | "Crossing bridges in the sky, On a journey to renew my life!" [DT]


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 19:49 
Offline
Papírhajlító
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 15:31
Hozzászólások: 7504
Tartózkodási hely: fórum
Tamás jó étvágyat és nagyon ügyes szakács vagy. :lol: :lol: :virag:

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.17. 20:08 
Offline
Bionicle harcos
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 19:15
Hozzászólások: 4145
Tartózkodási hely: Metru Nui
Wáháháhááháháááááá... Ezek a kommentárok kiütöttek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
Kép

Egység, Kötelesség, Végzet!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 07:32 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Tomi!

Fotókkal illusztrált, sült-főtt vacsorádat ,bármelyik gasztronómiai magazinban

felismertem volna :hug: :hug:

Megdícsérlek,hogy mindezt egyedül elkészíted :hug: :hug: :hug:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 11:31 
Offline
FórumDémon
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 10:10
Hozzászólások: 3628
Tartózkodási hely: In the Fire
Köszönöm Marcsi, majd még jövök ide mindenféle általam kitalált receptekkel. :) Hasonló stílusban. :debil:

_________________
Kép
الآلهة المصرية A hobbim az életem. | "Crossing bridges in the sky, On a journey to renew my life!" [DT]


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 20:45 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Wáháhááá!!!! Ez haláli Seth!!!!! Ahogy a kaját készíted, oké! De hogy közben fényképezel is és kommentálod....na azon kifeküdtem egy perc alatt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :hug: Micsoda ötlet! :lol: :lol: :lol: :hug:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.11.18. 20:49 
Offline
FórumDémon
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 10:10
Hozzászólások: 3628
Tartózkodási hely: In the Fire
malacka írta:
Wáháhááá!!!! Ez haláli Seth!!!!! Ahogy a kaját készíted, oké! De hogy közben fényképezel is és kommentálod....na azon kifeküdtem egy perc alatt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :hug: Micsoda ötlet! :lol: :lol: :lol: :hug:


Így kicsit hosszadalmasabb, de ha majd anyum gulyáslevest főz, ott is fogok kattogtatni meg kommentelni, mert azt meg akarom tőle tanulni. :D

_________________
Kép
الآلهة المصرية A hobbim az életem. | "Crossing bridges in the sky, On a journey to renew my life!" [DT]


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 43  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség