Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 12:27

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 351 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lefotóztam / Lerajzoltam
HozzászólásElküldve: 2011.12.21. 20:33 

basszus tényleg úgy néz ki,mintha vér lenne :shock: :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.28. 21:28 

Karácsonyom....Seth fotóinak tükrében (mert hogy Ő volt a fotósom) :D :hug: Köszönöm a szép képeket Tamás! :pray:

Kép...Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 08:01 
Mesemondó

Nagyon szépek a fotók :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 19:48 
Főrémrímész

Nagyon szép a díszítés!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.29. 20:06 

Az ablakomban lévő égősor nem ott szokott lenni alul, hanem az ablak körül fent. De a lábam miatt most nem tudtam felmászni a magasba, ezért csak kiakasztottam lent kétoldalra... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.23. 19:19 
Bionicle harcos

Hogy én mennyit szenvedtem ezzel:

Kép

(Kattolható)

Igen, ez a tipikus "Jó a rajz, de a papír minősége a Wc-papírét súrolja".
Igazából még ez is a "Firka" kategória. Igazából azt akartam kipróbálni, mennyire tudok alapból női alakot rajzolni. Kezdésnek szerintem jó. Direkt az egyszerű pozíció, arra mentem rá, hogy minden részlet meglegyen, ne legyenek nagy átfedések és ne legyen nehéz lerajzolni. Így volt a leg kézenfekvőbb.

Saját vélemény, észrevételek:
1. Az arc szerintem jó lett.
2. A szemeivel (igen, itt direkt a "varázslós", fehéren világító szemei vannak) nem két percet kínlódtam. Hol nagyon buták lettek a szemei, hol egymáshoz képest kancsalok lettek. A végén már egy helyen a rotring át is lyukasztotta picit a papírt. Szerencse, hogy az utolsó, jól elkészült jobb szemnél...
Tanulság: Ezt még gyakorolni kell.
3. Kar: Először elég pálcika lett, aztán lett könyöke. Azzal is kínlódtam picit, de aztán sikerült normális könyököt adni a rajznak. Amolyan "végül is annyira nem volt nehéz" kategória.
4. Köpeny: Kicsit túl széles lett, de attól még jó így is.
5. Kézfej: Na ez volt a másik halálom... Ha tudnátok hányszor rajzoltam én ezt le... Nem tudok tisztességes ujjakat rajzolni. Aztán valahogy összehoztam. Gyakorolni, gyakorolni...
6. Derék: Ezt majdnem elsőre eltaláltam, csak picit kellett a végén radírozni, hogy jobban görbüljön a vonal. :)
7. Csizma: Ez se ment elsőre, de nem is kínlódtam vele sokat. Nem nagy cucc, ennek ellenére szerintem jó lett.
8. "Öv"/Gyöngysor: Színezés előtt raktam rá, mert akkor esett le, hogy hiányzik. Talán picit feljebb kellett volna raknom, de elfogadható.
9. Idomok: Vicces, de ezt nagyon könnyen megrajzoltam, pedig azt hittem sokat fogok szenvedni vele. Az első vonalak jól lettek belőve, csak picit finomítani kellett és voálá, már kész is lett. :D
10: Csuklya: Az első gagyi verzióhoz képest, amit kiradíroztam, szögletesítettem, így szerintem kifejezetten jó lett.
11: Lábak: Na, ez megint picit necces volt, de összehoztam.
12: Csípő: Szó-szó... Itt már kicsit megbántam a terpeszt, mert az oda hajló ruhát lehet túl vastagra rajzoltam. Bár vékonyabban, a lábakat közelebb téve meg hülyén nézett ki, így végül is maradt. Talán a leggyengébb pontja a rajznak, de a 70%-ban kész Ravent már nem akartam átszabni, mert féltem, hogy a jó részeket nem tudom újrarajzolni.

Összegezve: Szerintem a firka kategória ellenére is kifejezetten jó lett. Amúgy meg a modellt nem néztem rajzolás közben, csak néha előtte, így lehetne ez jobb is, több idő ráfordításával. Na, majd egyszer fogok A4-esre, "modellképpel" felfegyverezve Ravent rajzolni. Majd, sok-sok idő múlva. :fogmosas: :mrgreen:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.23. 19:23 
FórumDémon

Meglehetősen izmos lábai vannak a hölgyeménynek, és picit alacsonynak hat, túl tömzsi a teste, lehetne karcsúbb is. Elsőnek azért nem rossz. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.23. 19:24 
Bionicle harcos

Igen, nekem is feltűnt, de volt kedve a halálnak újrarajzolni az egészet. :angry: :angry: :angry:
Mondjuk ezt betudom a modell hiányának, valószínű azért nem esett le, hogy nem helyesek az arányok. :wall: :wall: :wall:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.23. 19:42 
Főrémrímész

Jó lett. A kezet a legnehezebb rajzolni. Ha megnézel sok rajzot szinte mindig kikerülik. Valamit adnak a kézbe, ökölbe zárják, takarják stb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.01.24. 08:21 
Mesemondó

Makuta!

Szerintem is jó lett :P

Nem is gondoltam ,hogy még rajzolni is tudsz :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 351 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Következő

Időzóna: UTC