Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.22. 05:55

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 61  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dühöngő szoba
HozzászólásElküldve: 2012.04.14. 20:22 
Bionicle harcos

Misi írta:
Szomorú vagyok amikor alul látom, hogy 12 fő volt a rekord az egyszerre jelenlévők száma. Most meg :wtf?:
Sokan elmaradtak. Meddig fogyhatunk? Nem tudom Tamás próbálta-e hívni a hiányzókat, hogy mi van velük?

Ennél tovább talán nem. Összesen vagyunk öten, akik gyakran benézünk.
Én, te, Juszufka meg Marcsi. Még Seth is. Raven nem számolom, mert itt most nem a felhasználókat nézem, hanem az avatar mögött lévő embereket. Emiatt Raven ugyanaz, mint Makuta Teridax, így kár őket külön tárgyalni.

Misi írta:
Igen. Ha így folytatódik és nem lesz gyökeres változás akkor búcsút inthetünk neki.Kép

Ez sajnos igaz. Én alapjában véve nem vagyok az a pesszimista típus, de ahogy figyelgettem az elmúlt idő eseményeit egyre biztosabb vagyok benne, hogy a fórum a végét járja. Mert ezt az állapotot nem lehet tartani.

Igazából az a baj, hogy mindenki "ellaposodott". Már nem tudunk újat mutatni. Az egész olyan monoton, semmitmondó.
Vannak ugyan "felszárnyalások", de egy ideje mindig visszazuhanunk ugyan oda. Én is tettem pár kísérletet a fórum felzárkóztatására, de érdemi eredménye nem lett. Bár óráig, teszem azt pár napig volt csak visszhangja. Ilyen volt a Bázis megnyitása, a farsangi buli, Darkener felbukkanása, Raven kígyóbűvölése... Nem időrendi sorrendben megyek. Amúgy ez csak néhány példa. Sokat lehetne még mondani.
Ideig-óráig ilyenkor a fórum fellendült. Aztán visszamegy a monoton semmittevésbe.

Az a baj, hogy már nem tudunk játszani. Ha visszanézed a fórum utolsó hozzászólásait a 90% arról szól, hogy ki mit csinált, milyen volt a napja. Ez úgy öt hozzászólás erejéig talán még téma is és utána megint mindenki szétszéled. És marad a csend, meg a nagy büdös semmi...

Oké, megértem, hogy nem mindenki szeret játszani. De ez adta a másik fórum lendületét is és ezét is. Mert a napi események leírása messze van a tényleges beszélgetéstől, fórumozástól. A szórakozással pedig mégcsak köszönőviszonyban sincs.

A másik, hogy tökéletesen átjön a monoton hangulat. Belépés, köszönés, kis beszélgetés, csend. Ennyi.
Reggel kávé, reggeli, este néha valami pia a kocsmában. De ez már nem téma, lerágott csont, hogy úgy mondjam.

Én is egy ideje szenvedek Ravennel és Makutával. Már nem tudok egyedül mit csinálni. Kifogytam az ötletekből, én is "ellaposodtam". Rögtönözni meg nem tudok, mert nincs miből. Nincs beszélgetés... Pedig én az utóbbi időben sokáig próbáltam visszahozni a játékot, a pörgést, de igazából beállt a "süket fülek" effektus. Több ötletem is volt, egyik se jött be. Mint közönség tudtatok segíteni, de senki nem tudott ténylegesen bekapcsolódni. Pedig nem egy szituáció volt. Oké, fogjuk rá, hogy túlbonyolított és csak én akartam sokat. De akkor régen miért tudtunk szót érteni, a Dilibrigádos időben? Most pedig miért nem? Mert ez nem a Raven-Makuta páros hibája. Külön-külön is voltak, mégse jött ki semmi érdemi az egészből... És nem is az lehet a gond, hogy párban vannak, mert Johnny és Lunci is sokáig elvolt, mint pár. Csak aztán az zátonyra futott. De biztos, hogy nem ezen múlik, mert Makuta és Raven is szétmentek egyszer, amikor bejött a képbe Darkener. Szóval nem értem...

Az a baj, hogy egyre jobban érződik ez a "nyögve-nyelés" és ez a hangulat "van rányomódva" a fórumra. És ettől nincs kedvünk beszélni se. Az ördögi kör effektus jeles példája. Nincs kedvünk beszélni, mert más se beszélget. De ha mi se, akkor senki se. És ez kezdődik előlről minden nap...

Már egy ideje én is csak megszokásból jövök, mert tetszik, nem tetszik, én is zsákutcába futottam. Raven és Makuta se érnek semmit, magukban. Mert partnerek és közönség nélkül én hiába "színházolok". Annak semmi értelme. Csak magamat szórakoztatom. Illetve magamat se, mert ez így nem valami mulatságos...

A másik meg, hogy egyre feszületebbek is lettünk emiatt a széthúzás miatt. Én például tegnap nem is tudom, miért torkoltam le Juszufkát meg Sethet (itt kérnék bocsánatot mindkettőjüktől), amikor igazából semmi rosszat se tettek. Hiába, én se viselem jól ezt a helyzetet. Baromi rosszul esik, hogy így "leparkolt" mindkét szereplőm. Hiába, na, egy ember nem vált világot. De még öt se... Ahhoz, hogy ez helyre jöjjön, mindenki kéne. Csak sajnos ezt már elbaltáztuk. Ott van például Jafar esete. Megpróbált valami újat hozni, de nem volt rá igény. Vagy az a katasztrofális belépő Ravennel... Jó, én azt kihevertem, de mostanra mégis visszanyalt a fagyi, mert rá sincs igény. Mint ahogy Makuta se tud Makuta lenni és már Seth sem tudja eljátszani azt, aki volt (bár hogy ő akarja-e, azt nem tudom, főleg az új avatarja és bannerje alapján).

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.14. 20:38 
Bionicle harcos

A másik meg, hogy kiestek a "katalizátorok".
Lunci, Johnny (Erika) és Ssuggi sincsenek mostanában.

És itt nem véletlen tettem macskakörömbe a "katalizátort". Ugyanis nem csak a személytől múlik, hogy lehet-e játszani (teszem azt bulizni) vagy sem. Csak mivel folyton azt siratjuk, hogy ők nem jönnek és nincs pörgés, ezért tényleg nincs. Valóra váltott jóslat, hogy úgy mondjam...
Mert csak várunk a csodára. Mégha én próbálkoztam is... De egyedül nem megy.
Bár igazából mindegy már. Nekem sincs már igazán kedvem szerepjátszani, mint ahogy Erikának sincs.
Mert minek strapáljam magam, ha úgy se érek el semmit se? Nekem meg nem fekszik ez a "dumcsizós" gyakorlat.

Tehát nem tudom. Valószínüleg mostantól én is takarékban leszek. Mert én csak úgy tudok igazán én lenni, ha nem én vagyok én... Ez látszólag értelmetlen mondat, de nem az. Én csak úgy tudok igazán kikapcsolódni, felszabadulni (én lenni), ha valaki más bőrébe bújok. Ez lehet Makuta, Raven, mindkettőjük egyszerre, de épp így megpróbálhatnék más szereplő is lenni. Akár Tahu, Takanuva, Hydraxon, Roodaka, Tuma, Slade, Malchior, Terra, Robin, Cyborg, Csillagfény, Fire Lord, Von Nebula, Evo, Stormer... Bármelyiküket el tudnám játszani. És ez csak néhány példa. Én igénylem azt, hogy kiszakadhassak a mindennapok fárasztó hálójából. És ezt úgy tudom elérni, ha a kis "világaimba" olvadok, felveszem az egyik ott élő szereplő alakját. Hogy gonosz vagy jó, az mindegy. Bármelyik szerep testhezálló, mert minden karakternek van olyan része, amit tudok magammal azonosítani. Onnantól pedig gyerekjáték a dolog, csupán arra kell figyelni, hogy az egyéb jellegzetességeket is felvegyem.
Húha, kicsit elkanyarodtam az eredeti mondanivalómtól. Szóval én igénylem, hogy lehessek "nem én". Ezt viszont a jelenlegi helyzetben nem tudom kivitelezni... :? :? :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.14. 21:11 
Főrémrímész

Jól látod. Amíg a figyelem körbe járt és mindenkire rácsodálkoztunk addig emelkedett a hangulat, pörgött a fórum. Ha a közönség akik felváltva előadók is elmaradnak akkor az előadás érdektelen. Az előadó nem ragyoghat!
Márpedig mindenkinek szüksége van ragyogásra és mindenkinek szüksége van "ragyogtatásra" azaz más örömében osztozni és biztatni egymást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 11:26 
Főrémrímész

Makutám az egyik szemem sír a másik meg segít neki :(
Csend vagy vita van. Szomorúságom határtalan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 11:58 
Bionicle harcos

Nekem is ez a bajom. :?
Jó, most nálam durvult be a helyzet, de alapjában véve nem én kezdtem...

Egyébként meg mindegy. Az utóbbi időben főleg ez megy. Vagy nem is beszélünk egymással vagy tépjük egymást.
Sajnos nem jó ez így. :|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 12:02 
Papírhajlító

Én nem szoktam senkit tépni ha jól tudom .
Van olyan hogy rosszul fejezem ki magam de erre nem kéne ugrani.
Én ha jól tudom és azt hiszem hogy igen ,még senkivel nem veszekedtem csak a Makutával volt szó váltásom.
De nem is érdekel ez a téma.
Én is sírok a fórum miatt meg a kis társaságunk miatt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 16:42 
FórumDémon

Jhajj, gyermekeim, mire kell hazajönnöm... -.-

Makuta, a békejobb okés részemről.

Említetted az avatáromat. Namost az a helyzet vele, hogy ő gyanúim szerint nem is Széth (nézzétek meg a fülek formáját, és az arcberendezkedést), hanem Anubis. Viszont miután a tanyafórumról leléptem egy oda írt szösszenettel, nem volt mese, váltanom kellett. Az új "karakter" ha mondhatom így, sokkal emberközelibb, és megszünteti az eddigi szakadékot Széth és köztetek. Már majdnem ember, és felismerte, hogy a hatalomfitogtatás nem jó huzamosabb ideig...

Miért? Mert nekem is van egy lelkem, ami nem árt, ha ép marad, főleg ha az ember olyan munkát végez, mint én... A tanyáról tulajdonképpen Lunci miatt léptem le. Az volt a sztori, hogy - mivel én ott modi vagyok - láttam, minden este Johnny-t és Luncit privátolni. Én próbáltam beszélni velük, hogy anno nem azt ígérték, hogy privátokba burkolóznak. Megígérték, akkor régen, amikor minden elromlott. Mindenesetre majd minden PÜ-ben biztosítottam őket arról, hogy igaz barátok, és ugye mint tudjuk, egy igaz barát pl. akkor is kinyitja a kocsmát, ha egy barátja ott ül bent egyedül, és magányosan... Próbáltam, de nekem sem ment... Ehhez mindannyian kellünk, egyedül kevesek vagyunk...

Lunci látszólag megértette, mit akarok, Erikával súlyosan összekaptam. Kijelentette, hogy a párduc menedék, neki nincs szüksége menedékre, neki tér kell, ahol játszhat. Ezen analógiát továbbvezetve arra a megállapításra jutottam közületek néhány emberrel, hogy MI Erikának nem kellünk, mint ember.
De mint karakter, játékos, úgy igen. Lunci gyökeresen változott, március három óta nem járt itt, legalábbis nem lépett be. (hozzáteszem, ezek nyilvános adatok, bárki láthatja őket)

Luncit sajnos Erika magával rántotta, és most nem tudom, mi van. Kettejükkel, de Erikával tutibiztos, hogy nem fogok beszélni telefonon. Hiszen Erika elhajtana a búsba, Lunci meg nem tudom, mit reagálna. Bár, Ágival nekem semmi bajom nincs, még most sem, de arra se vették ők ketten a fáradtságot, hogy a lelépésem után legalább írjanak egy sort... Hogy legalább tudjam, hogy valaha az életben, valakinek is hiányozni fogok a tanyáról... Jphnny itt írt nekem valamit, de kitörölte, mielőtt elolvashattam volna. Azóta várok tőlük valamire... Talán soha nem kapom meg... És nem kell nagy szavakra gondolni, egy apró 7 betűs szó... Johnny és Lunci pedig a mai napig, minden este ott vannak a tanyán, és privátolnak... Hát, az ottani fórum haldoklik, de ez nem. Ő mégis ott van. Mert ott van neki tér... Igen ám, csak üres, mint egy szántóföld télen...

Igen, nekem a társaság minden tagjának megvan a telefonszáma, csak Makutáé hiányzik. (de Vele jelenleg speciális megállapodásban vagyok. :))

A többiek meg? Jó kérdés. Beláthatjátok, hogy azért én sem ingyen beszélek, és nem egy esetben lehet a banda tagjaival 5 perc alatt lerendezni minden kérdést. És ez nekem sem kis anyagi áldozatot jelent. Bár a jelszavam egyelőre, mindent a Párducért, de aki mondjuk kéthavonta jár erre, azzal én most mit csináljak? Egy telefonhívástól nem fog újra minden este itt leledzeni... Márpedig, ha magatok is végiggondoljátok, ez tök logikus.

Luncira és Johnnyra tekintettel, nem fogok elmondani mindent. Egyrészt azért, mert ugyan hiába is van most közöttünk síri csend, attól még ők léteznének.

Sok traumát éltem már túl, itt a fórumos berkekben, olyanokat is, amikről nem is tudtok. De nyeltem mindig, és ha bele is mászott az agyamba a gondolat, hogy lemínuszolom a párducot, akkor is inkább adtam magamnak egy pofont, és csináltam ugyanúgy tovább, mintha semmi más nem létezne.

A hab a tortán Pipo alkotása is, nem mellesleg az a levél, amit tőle kaptam, külön megér egy misét... Attól még, hogy ő nem tud erről a helyről (szerencsére), ettől még nem fogom megjelentetni a teljes PÜ-jét. Hiába haragszom rá...

Belenyugodtam, de ne tudjátok meg, micsoda szenvedéssel csináltam ezt a fórumot itt a színfalak mögött. Mostmár nyugodt vagyok, beletörődtem, hogy soha nem lesz itt akkora forgalom mint anno itt, vagy még régebben a tanyán. Sok könnyem fekszik ebben a fórumban, de talán az utolsó pillanatig azt fogom mondani, hogy megérte, mert nem miattam, hanem Nektek csináltam, jó szívvel, szeretettel. Az, hogy én közben mit érzek, arról nem Ti tehettek, és abszolúte lényegtelen.......

Nem akarásnak nyögés a vége.... :fejetv:

Ssuggi más tészta... Nem tudom, hogy visszatér-e valaha, de a válaszom valószínűleg nem... Ne kérdezzétek, miért, megérzés... És utálom magam ezért, de nekem ezek be szoktak jönni, bárcsak ne lenne igazam...!! :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 17:17 
Papírhajlító

Tamás én ezekről a dolgokról nem tudtam ,de meg értem.
Persze senkinek nem kell telefonálnod,mert neked is pénzbe kerül így igaz és a másik írásod is .hogyha nem jön valaki hónapokig akkor nem akarja a társaságunkat.Ebbe úgy látszik bele kell nyugodnunk.
Hát remélem neked lesz igazad és azért ez a fórum meg marad ha csak annak a pár emberkének is.Azt viszont nagyon sajnálom hogy ez az egész neked fájdalmat okozott.Nem erről kéne hogy szóljon egy fórum.
:(
A suggi az én megérzésem szerint sem fog már fórumozni.Nem lép be még véletlenül sem .Még titokban sem járt a másik fórumon december óta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 17:21 
FórumDémon

juszufka54 írta:
Azt viszont nagyon sajnálom hogy ez az egész neked fájdalmat okozott. Nem erről kéne hogy szóljon egy fórum.

Az, hogy én mit érzek, teljességgel lényegtelen és másodlagos. Értetek/miattatok vagyok itt, az érzéseim konvertálására, levezetésére pedig megvan a magam módszere, és a hely is hozzá... (bokszzsák a konditeremben, már tudják, ha oda közelítek, akkor már rutinosan arrébb állnak, mert nem vagyok kíméletes)

Mondom, miattam ne aggódj. Én igyekszem mindig itt lenni. Addig meg fórum is lesz. :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.15. 17:27 
FórumDémon

Bár azért az tagadhatatlan, hogy a többiek hiánya mennyire szarul esik... :fejetv: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 61  Következő

Időzóna: UTC