Pejkó Panzió Csongrád

 

   Pejkó Panzió

   Balázs tanya

  Megközelítés, elérhetőség

 

 

Penny lovastábor

A kellemes környezet, a 14 ló és a Penny Klub jól bevált oktatási módszere biztosítja az aktív pihenést és a hatékony lovaglástanulást.

 

 

Furioso és magyar félvér kancák a Penny edzőtáborban -- Dr. Lassó Attila

    Dr. Lassó Attila 2004 évben a Penny Klub új helyszínen, Csongrádon a Pejkó Lovasiskolában és panzióban tartotta első lovas edzőtáborát. Eddig shagya arab kancák dolgoztak a gyerekek alatt, most pedig kíváncsiak voltunk, hogyan viselkednek és reagálnak a Penny Klub oktatási rendszerében kért feladatokra a furioso és magyar félvér kancák.

Penny Lovastábor, már a Pejkó panzióban!!!

Penny Club

- Az egészen kezdőtől (futószáron oktatás) a haladó lovasig (díjlovaglás, díjugratás) oktatunk nem csak gyerek, hanem felnőtt lovasokat is.
- Tereplovaglás, kocsikázás.
- A tábor végén Penny vizsgák.
- A szabadban reggeli tornával kezdjük a napot, és esténként a ritmusérzéket fejlesztő társas tánctanulással fejezzük be.
- Lehetőség van angol és/vagy német lovas szaknyelv tanulására.
Az oktatást Dr. Lassó Attila állatorvos-tanár, lótenyésztő szakmérnök, nemzetközi diplomával rendelkező lovas- és lovastorna szakedző tartja.

 

 Tetejére

 

Szépítő-wellnes kúra!  

Fáradt? Kimerült? Jöjjön le Csongrádra egy hétre, ahol lovagolhat, teniszezhet, úszhat, kirándulhat, saunázhat, sőt még solárium is áll a rendelkezésére! Higgye el Csongrádon újra feltöltődik energiával egy hét alatt!

 

Speciális ajánlat:

1-2 hetes kombinált lovas, tenisztáborok, többnapos túralovaglások piknikkel. Csoportoknak kedvezmény!

 

 

 

 

 

 

Lovaink:

Jelenleg 12 ló áll vendégeink rendelkezésére. Furioso és Magyar félvér kanca loaink vannak, melyek bármikor vendégeink rendelkezésére állnak. A pennyklub.hu-n található pontos leírásért kattintson a képre!

Design:

 

 

   |  Pejkó Panzió |  Balázs tanya | Megözelíthetőség, elérhetőség |