Pejkó Panzió Csongrád

 

   Pejkó Panzió

   Balázs tanya

  Megközelítés, elérhetőség

 

 

Penny lovastábor

A kellemes környezet, a 14 ló és a Penny Klub jól bevált oktatási módszere biztosítja az aktív pihenést és a hatékony lovaglástanulást.

 

 

Pejkó Panzió -- Magyar

A lovaglóiskolával is rendelkező Pejkó Lovaspanzió Budapesttől 140km-re, Csongrád mellett található. A lovaglócentrum azok számára kínál felejthetetlen szórakozást, akik a sportolással egybekötött, aktív pihenést részesítik előnyben. A lovarda lehetőséget nyújt iskola- és tereplovaglásra, valamint díjugratásra. Igény esetén fogathajtás-oktatással és hintózással is várják a vendégeket. A panzió 8 db (televízióval, zuhanyzóval és toalettel felszerelt) szobával rendelkezik. ezenkívül szauna, szolárium, kondigépek, a lovardában medence és teniszpálya várja vendégeinket.

Pejkó Rider Pansio-- English

Penny Club

There is a horse-riding school in Pejkó Rider Pansio which is near Csongrád, 140 kms from Budapest. This is the best place for those people, who likes active holidays. The pansio gives the chance for school- and grand-riding, and they are waiting for their guests with carriaging of course. The pansio has 8 rooms with TV and bathroom. In the pnsio there is a sauna, bronze solar, bodybuilding room, and a well stocked ktichen.

 

 Tetejére

 

Szépítő-wellnes kúra!  

Fáradt? Kimerült? Jöjjön le Csongrádra egy hétre, ahol lovagolhat, teniszezhet, úszhat, kirándulhat, saunázhat, sőt még solárium is áll a rendelkezésére! Higgye el Csongrádon újra feltöltődik energiával egy hét alatt!

 

Speciális ajánlat:

1-2 hetes kombinált lovas, tenisztáborok, többnapos túralovaglások piknikkel. Csoportoknak kedvezmény!

 

 

 

 

 

 

Lovaink:

Jelenleg 12 ló áll vendégeink rendelkezésére. Furioso és Magyar félvér kanca loaink vannak, melyek bármikor vendégeink rendelkezésére állnak. A pennyklub.hu-n található pontos leírásért kattintson a képre!

Design:

 

 

   |  Pejkó Panzió |  Balázs tanya | Megözelíthetőség, elérhetőség |