Pejkó Panzió Csongrád

 

   Pejkó Panzió

   Balázs tanya

  Megközelítés, elérhetőség

 

 

Penny lovastábor

A kellemes környezet, a 14 ló és a Penny Klub jól bevált oktatási módszere biztosítja az aktív pihenést és a hatékony lovaglástanulást.

 

 

Balázs tanya--Magyar

ejk A Pejkó panziótól 3 km-re, az ópusztaszeri természetvédelmi területen, a Tisza töltése mellett található a magyar Alföld egyik tradicionális tanyája: a Balázs tanya. Ez a csodálatos hely elsősorban nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ideális, mivel három 3 ágyas és egy 2 ágyas hegyományos népi bútorokkal berendezett szoba található benne, a konyha, az étkező és a közös fürdőszobák mellett (2db zuhanzó és 2db toalett). A házhoz tartozik egy pancsoló, egy szauna, és két füves teniszpálya is, melyek a lefoglalt időszakban kizárólag a vendégek rendelkezésére állnak. A teniszpálya érdekessége, hogy itt került megrendezésre az első országos füvespályás teniszbajnokság.

Balázs Farm-- Engilsh

Balázs Tanya

The farm is situated 3 kms from Csongrád in the Nature-Defensive District of Ópusztaszer. This place is ideal for families or big groups, because there are three bedded rooms with traditional furnitures in popular style. The farm has a kitchen, a dining room, two showers, two toilettes, sauna and two tennis-courts which are only for the guests.

 

 Tetejére

 

Szépítő-wellnes kúra!  

Fáradt? Kimerült? Jöjjön le Csongrádra egy hétre, ahol lovagolhat, teniszezhet, úszhat, kirándulhat, saunázhat, sőt még solárium is áll a rendelkezésére! Higgye el Csongrádon újra feltöltődik energiával egy hét alatt!

 

Speciális ajánlat:

1-2 hetes kombinált lovas, tenisztáborok, többnapos túralovaglások piknikkel. Csoportoknak kedvezmény!

 

 

 

 

 

 

Lovaink:

Jelenleg 12 ló áll vendégeink rendelkezésére. Furioso és Magyar félvér kanca loaink vannak, melyek bármikor vendégeink rendelkezésére állnak. A pennyklub.hu-n található pontos leírásért kattintson a képre!

Design:

 

 

   |  Pejkó Panzió |  Balázs tanya | Megözelíthetőség, elérhetőség |