menu 1
menu 1
menu 1
menu 1
menu 1

Lézerszínház a Queen zenéjére

- A "Queen lézershow" sajnálatos módon, rajtunk kívülálló okok miatt elmarad. Az esetleges kellemetlenségekért mindenkitől elnézést kérünk! -

A Queen 1986-os népstadioni koncertjét követo fogadáson a LézerSzínház egy húszperces lézerprogrammal lepte meg a zenekart. E programban néhány - a színház repertoárjában már korábban feldolgozott - Queen felvétel és ez alkalomra készített lézer-klip volt látható.

A sikeres bemutató után a zenekar tagjainak bíztatására ezen a fogadáson született meg egy önálló Queen musor elkészítésének terve. Többéves elokészület után Freddie Mercury halálát követoen, 1992-ben mutatta be a LézerSzínház QUEEN címu emlékmusorát.

Ebben a musorban mindaz megtalálható, amiért a Queen - a '80-as éveket meghatározó - fogalommá vált. A digitális szerkesztés lehetoségeit kihasználva több mint hét órányi felvétel felhasználásával készült a majdnem egy órás Queen esszencia. Ez a lézer-show -nemcsak tisztelgés a '80-as évek egyik legkiemelkedobb eloadója elott, de magávalragadó sodrásával egy varázslatos világba röpíti az eloadás résztvevoit, ahol a zene formákká alakul és elbuvölo hangon képesek megszólalni a fények.

(forrás: www.lasertheater.hu)