| Főoldal | Egyesületünkről | Elérhetőségeink | Aktualitások |PÁLYÁZATAINKAz Egyesület számára 2003 volt a pályázati lehetőségek kezdetének éve, majd ez 2004-ben és 2005-ben is folytatódott, sőt azóta is tart, és töretlenül ível felfelé.

Egyesületünk életében és működésében nagy jelentőséggel bírnak a pályázatok. Egyrészt az NCA által kiírt működési pályázatok évek óta megkönnyítik az Egyesület munkáját, és elősegítik, hogy jobban el tudja látni az alapszabályban rögzített feladatait. Főképp a gyógytornafoglalkozások finanszírozásával járul hozzá szervezetünk hatékonyabb működéséhez.
Az Egyesület tagsága aktívan részt vesz az országosan és helyben betegek számára meghirdetett pályázatok elkészítésében is. A sok első hely és dobogós helyezés is bizonyítja, hogy nem hiábavalóak ezek az erőfeszítések, és nem nemcsak a tagjaink, de a Reumás Betegek Egyesülete számára is elismerést jelent. Ezért is mindenkit buzdítunk arra, őrizzék meg aktivitásukat ezen a területen, hogy minél több új, sikeres pályázat születhessen.


NCA pályázatok

''Mit jelent számomra a mozgás?'' (MRA)
2003


''Miért Fontos betegségemben a megelőzés és a rehabilitáció?'' (MRA)
2004


EULAR (Európai Reuma Ellenes Liga) ''EDGAR STENE'' pályázat
2005


''Együtt élni a reumával''
A Reumás Betegek Gyógyításáért Alapítvány (Miskolc)

2008


EULAR (Európai Reuma Ellenes Liga) ''EDGAR STENE'' pályázat
2010