>>Főoldal

>>Biográfia

>>Filmográfia

>>Dalok

>>Média

>>Vendégkönyv


Üdv! A lap Selena Gomez, színész - és énekesnőről szól. Itt mindent megtaláltok róla: életrajz, filmográfia, sőt még érdekességeket is. A képgalériában több száz kép van. Ne lopjatok, ha valamit elkértek, szívesen odaadom. A vendégkönyvbe ne káromkodjatok, ne reklámozzátok lapjaitokat! Ha szeretnéd hogy lapod bekerüljön a top affiba esetleg elite-be, írj a chatbe! Kellemes nézelődést a lapon! GabrielElite
Top Affiliates
http://wowp.gportal.hu
http://miley-selena.lapunk.h
http://zackandcodyfanclub.gportal.hu
http://www.bublie.gportal.hu
http://mileynet.lapja.hu
http://miley-skandar.g-portal.hu/
http://.its-not-me-its-you.gportal.hu/


További jelentkezőket várok, még rengeteg a szabad hely.
Csak igényes, szép kivitelezésű lapok jelentkezzenek!
Akiknél nem látom hogy kint vagyok törlöm innen!Site info:

Szerkesztő: Gabriel
Layout: 4. verzió (saját+fejlik: vadalma)
Elérhetőség:
Email, MSN:
hunter0511@gmail.com

Open: 2009.02.02.
Ajánlott böngészők:
-Mozzila Firefox
-Internet Expoler 7
Ajánlott felbontás:
1024x768


Weblapom bekerült legjobb Selena Gomezzel fogalkozó oldalak közé. Szavazzatok hogy minél jobb helyen legyek! (most kb. 245. vagyok és a 25. lapon keressetek)

Selena Gomez


Számláló:
freestat.hu

Innen jöttetek:
ip-location

 

Januári hírek:
M Magazin 2010
2010. 01. 28.

Néhány scan a 2010 márciusi számból:
Selena Európába jön!
2010. 01. 28.

Selena hamarosan Európába, pontosabban az UK-ba jön idén tavasszal, a Kiss And Tell albuma promóciójára.
A Twitterjére is írt:
,,Tengerentúli utazásom lesz március végén, Londonban, Párizsban, Németországban, Spanyolországban és még talán néhány más országban is. Alig várom már!"

Selena második alkalommal jár már így az Egyesült királyságban, és első alkalommal a többi országban.


Hope For Haiti Now Backstage Interview
2010. 01. 24.

Mint a legtöbb hírességgel, vele is készült egy interjú a helyszínen, a színfalak mögött:
Hope for Hiati Telethon!
2010. 01. 23.

Néhány kép az eseményről, amin nem csak Selena, hanem más hírességek is ottvoltak, többek között Taylor Swift, Taylor Lautner, David Archuleta nomeg Nick Jonas.
Túrázás!
2010. 01. 23.

Selena és egy barátnője elmentek túrázni. Erről vidit is csináltak, és Selena felrakta a youtube channel-jére, nagy örömünkre :D
Nick Jonas Administration’s koncertjén
2010. 01. 22.

Itt van néhány további kép a koncertről, ahová Selena is elment.
Selena Gomez sírt exkedvese, Nick Jonas előadásán
2010. 01. 22.

Különös képet töltött fel a Twitterre egy rajongó. Selena Gomez bizony az egereket itatta, miközben Nick Jonas és a The Administration koncertjén a Stay című dal pörgött most szombaton, Detroitban. A dal egyébként mintha csak róla szólna!

„Most, hogy véget ért a fájdalom, nem kell félnünk. Nem vesztegethetjük az időnket, csak mondd, hogy maradsz, mondd, mondd, hogy maradsz” - mondja a szöveg. Ráadásul Selenát és Nicket az utóbbi időben gyakran látták együtt: vajon csak a nosztalgiával átitatott mély barátság vagy az újra fellobbanó érzelmek miatt borult könnybe Selena szép barna szeme?forrás: neon.hu


Összevesztek Selena Gomezen
2010. 01. 22.

Valljuk be, nem csoda. Selena Gomez nem egy csúnya látvány, ezért egyáltalán nem meglepő, ha a rögvest két pasi is rajong érte. Vajon szimplán csak ugyanarra a csajra vágynak, vagy ököl harc is lesz?Persze az első kérdés valószínűleg az: ki is az a két pasi, aki Selena Gomezért epekedik? Nos, a Hannah Montana film férfi sztárja, Lucas Till, és az ifjú „Justin Timberlake’, a.k.a. Justin Bieber. Az egész két egyszerű kijelentéssel kezdődött. Mindkét pasit megkérdezték arról, ki tetszik nekik a legjobban, és persze mindketten egyetlen csajra gondoltak: Selena.

Mit mondott Justin? Hogy Selena aranyos. Ez kedves tőle. De valószínűleg, ha arról van szó, ki bókol jobban, akkor el kell ismerni, Justin édes, de ezzel a szöveggel senkit nem vesz le a lábáról. Lucas viszont talpra esettebben válaszolt.

Selena bámulatosan gyönyörű, és nagyon jó színésznő. Páratlanul tehetséges, és én nagyon tisztelem az ilyen embereket.

Kell ennél több egy csajnak? Mármint elsőre. Szerintünk az első kört - már ha egyáltalán számíthatunk több menetre -, elég egyértelműen Lucas nyerte. Bár Justin számára a tökéletes csajnak gyönyörű szemei vannak, és rendkívül jó humorérzéke.

forrás: neon.hu


Selena és Nick Jonas!
2010. 01. 20.

A múlt hétvégén Selena és Nick együtt voltak a Chicago parkban, a Michigan tónál. 3 nagy méretű candid kép!Selena ott volt január 16.-án Nick koncertjén, és később is együtt töltötték a napot. Itt van még egy candid kép:
The Late With JayLeno
2010. 01. 20.

Selena a mai Late Night With JayLeno show-ban fog szerepelni, ottani iő szerint 10 PM-kor, az NBC csatorna fogja közvetíteni.


Selena vagy Miley (keres többet)?
2010. 01. 18.

Nehéz megállapítani, hogy vajon Selena Gomeznek vagy Miley Cyrusnak van-e több rajongója, az viszont egészen biztos, hogy a közeljövőben egyik tinisztárnak sem lesznek anyagi gondjai. Ki keres többet: Selena vagy Miley?

A Disney Csatorna felől érkező források szerint Selena bankszámlájára nemrég 65 ezer dollár érkezett, méghozzá a sztár Ramona című opuszban való feltűnéséért. Persze ez csak az alapdíj: a fiatal színésznő további 250 ezer és 1 millió dollár közötti összeget kaszál, a film kasszasikerétől függően.

Persze Mileynak sincs oka panaszra, hiszen ő pont ennyi lóvét kapott csupán azért, hogy legutóbbi filmjének forgatásán részt vett. Viszont van valami, ami Selenának megadatott, Mileynak viszont nem: a latinó szépségnek exkluzív szerződése van a FOX-szal további filmszerepekre, összesen kettőre! Az elsőért 1 millió dollárt kap, a másodikért 2,5 milliót, plusz természetesen a bevétel után is további jogdíjmilliók várhatók.

Selena Gomez tehát ezzel a szerződéssel megérkezett a felnőttek világába… mármint ami az anyagaiakat és a biztos egzisztenciát illeti. Gratula!

forrás: neon.hu


Selena Gomez és Demi Lovato többé nem barátok?
2010. 01. 18.

A napokban került fel az infó a rajongói oldalakra, miszerint a két BFF már többé nem legjobb barátnők.

Demi a következőket mondta:

Van olyan, hogy akit már egy hosszú ideje ismertek, kiderül róla, hogy nem ismeritek eléggé. Csak azért mert mi voltunk a legjobb barátnők nem jelenti azt, hogy ez mindig így is fog maradni.

Selena ezzel egészítette ki:

Gondolkoztam [a barátságok végén] és ez egy természetes dolog, az embereknek túl kell lépniük ezen.Remélem ez a dolog csak ideiglenes, olyan jól néznek ki együtt, mindkettejüket szeretem.


New Design
2010. 01. 16.

Éjfélre elkészültem az új dizivel, hiszen már időszerű volt a váltás :)
Véleményeiteket a chatbe várom, illetve ha valami hiba van, azt is jelezzétek lécci.


UNICEF bejelentés
2010. 01. 14.

Selena a UNICEF-ről és programjáról beszél, illetve kéri az embereket hogy akik tehetik, segítség és támogassák a leghátrányosabb helyzetben élő gyerekeket segítő alapítványt.
Új Borden Milk reklám
2010. 01. 13.

Selena már korábban is a Borden Milk reklámarca volt, most készült egy újabb kis reklám vele.
2010 Houston Livestock Show and Rodeo
2010. 01. 13.

A tervek szerint Selena a 2010-es Houston Livestock Show and Rodeo-n fel fog lépni Justin Bieber-rel együtt március 21-én. Egy csomó más fellépő mellett természetesen. Ott lesz a Jonas Brothers, a Rascal Flatts, A Black Eyed Peas és még Demi Lovato is. Selena és Justin a show utolsó napján fognak előadni valamit.


Dalszövegfordítás
2010. 01. 13.

As a Blonde


Selena Gomez teszi a legtöbbet a kisebbségért
2010. 01. 12.

Selena Gomez számára szuper év volt 2009, a karrierje mondhatni futásnak eredt, méghozzá egyenesen a cél irányába. Úgy látszik, idén is folytatódik a sikerszéria: a Disney-sztár a legértékesebb gyerekeknek szóló tévéműsorokért járó 41. NAACP Image Awards díjának várományosává vált!

A díjat elsősorban olyan amerikai fiatalok kaphatják meg, akik valamilyen etnikai csoporthoz tartoznak - Selena latino háttérrel rendelkezik, ugye - és sokat tettek azért, hogy példát mutassanak a kisebbségeknek. Fontos kitétel, hogy a díj győztese sokat tegyen társadalmi igazságtalanságok ellen is.

Selena - a Disney Csatorna üdvöskéje mellett - a Nickelodeon Keke Palmerje is jelölést kapott, február 26-án kiderül, ki lesz a győztes!

forrás: neon.hu


Teljes People Magazine képsorozat!
2010. 01. 12.

Megjelent egy különkiadás a people magazintól, és ezzel együtt 137 kép Selről és Demiről!
Candid képek
2010. 01. 12.

Selena tegnap a barátaival sétálgatott, erről vannak most képek. Láthatóan kicsit zavarta, hogy a paparazzik képeket csinálnak róla.
Naturally
2010. 01. 11.

Selena Naturally videóklippje az első számú jelenleg a iTunes-on minden zenés videó kategóriában! :D


41. NAACP Image Awards
2010. 01. 11.

Selena-t jelölték a Outstanding Performance in a Youth/Children's Program (Kiemelkedő ifjúsági teljesítmény/Gyermek program) kategóriában a Wizards of Waverly Place-ben nyújtott szerepléséért. A díjátadó február 26-án lesz a FOX-on.


Vanity Fair Magazine
2010. 01. 11.

Selena a magazin 2010 februári számában fog szerepelni és a cikk arról fog szólni, milyen fiatal színésznőnek lenni a jövőben a fényes Hollywood-ban. Nagyon jó képek lettek, remélem hamarosan több is lesz belőle.
Dick Clark's New Year's Rockin' Eve videók és képek!
2010. 01. 01.

Selena tegnap előadta a More és a Naturally c. számokat. Ja és Justin Bieber-rel közösen énekelték a One Less Lonely Girl-t is. Dejó dolga volt ennek a Justin-nak. Szuper este lehetett.


Hírarhívum

2010
Március hírei - Február hírei - Január hírei

2009
December hírei - November hírei - Október hírei - Szeptember hírei - Augusztus hírei - Augusztus előtti hírek