>>Főoldal

>>Biográfia

>>Filmográfia

>>Dalok

>>Média

>>Vendégkönyv


Üdv! A lap Selena Gomez, színész - és énekesnőről szól. Itt mindent megtaláltok róla: életrajz, filmográfia, sőt még érdekességeket is. A képgalériában több száz kép van. Ne lopjatok, ha valamit elkértek, szívesen odaadom. A vendégkönyvbe ne káromkodjatok, ne reklámozzátok lapjaitokat! Ha szeretnéd hogy lapod bekerüljön a top affiba esetleg elite-be, írj a chatbe! Kellemes nézelődést a lapon! GabrielElite
Top Affiliates
http://wowp.gportal.hu
http://miley-selena.lapunk.h
http://zackandcodyfanclub.gportal.hu
http://www.bublie.gportal.hu
http://mileynet.lapja.hu
http://miley-skandar.g-portal.hu/
http://.its-not-me-its-you.gportal.hu/


További jelentkezőket várok, még rengeteg a szabad hely.
Csak igényes, szép kivitelezésű lapok jelentkezzenek!
Akiknél nem látom hogy kint vagyok törlöm innen!Site info:

Szerkesztő: Gabriel
Layout: 4. verzió (saját+fejlik: vadalma)
Elérhetőség:
Email, MSN:
hunter0511@gmail.com

Open: 2009.02.02.
Ajánlott böngészők:
-Mozzila Firefox
-Internet Expoler 7
Ajánlott felbontás:
1024x768


Weblapom bekerült legjobb Selena Gomezzel fogalkozó oldalak közé. Szavazzatok hogy minél jobb helyen legyek! (most kb. 245. vagyok és a 25. lapon keressetek)

Selena Gomez


Számláló:
freestat.hu

Innen jöttetek:
ip-location

 

Márciusi hírek:

2010 Kids Choice Awards képek!
2010. 03. 28.

Selena a az idei Kids Choise Awards-on megnyerte a legjobb TV-s színésznő kategória díját! Gratula neki. Örülük hogy megkapta.
Az eseményről fantasztikus képek is készültek!
Új candid képek
2010. 03. 28.

Két nappal ezelőtt készültek reggel a képek:
Bólingozás Taylor-ral!
2010. 03. 28.

Március 23-án készítették róluk a képeket amint bólingoznak a Pinz Bowling Center-ben. Láthatóan nagyon jól érezte magát. Ezúttal belső képek is készültek, nem csak olyanok amin távozik.
Houston Livestock Show és Rodeo 2010
2010. 03. 28.

Március 21-én volt a show ahol Selena és Justin Beiber is fellépett. Döbbenetes koncert lehetett, erről a rengeteg HQ kép és a videók árulkodnak.És akkor a vidik:

Újra előadta a "Bidi Bidi Bom Bom"-ot
Kiss and Tell
Magic
Falling Down és I Don't Miss You At All


Houston Rodeo próbák!
2010. 03. 28.

4 képet rakott fel Selena a facebook-jára amin épp próbálnak a "Houston Livestock Show and Rodeo 2010"-ra, ahol ugyebár ő is fellép.Live Like There's No Tomorrow
2010. 03. 21.

Selena felrakott a facebook-ra egy rövid, pontosabban 1 perces klippet vadiúj daláról, a Live Like There's No Tomorrow-ról. Egyszerűen fantasztikus! Ide kattintva meghallgathatjátok a klippet!


Selena viaszbábú
2010. 03. 20.

Mi sem mutatja jobban Selena egyre növekvő népszerűségét, minthogy belőle is viaszbábú készült, akárcsak sok más ismert hirességből. A bábú nagyon élethűre sikeredett szerintem. :)
Ramona and Beezus
2010. 03. 18.

Végre megjelent a hivatalos trailer-je a Ramona and Beezusnak! Két új kép is van. És igen, ezt lehet még fokozni, hamarosan megjelenik Selena új dala, a Live Like There's No Tomorrow! Ez a dal szól az előzetes alatt is.

Az előzetes:És a képek:
Selena+bowling :)
2010. 03. 18.

Selena tegnap előtt, március 16-án családjával és barátaival bowlingozni mentek LA-ban. Egy vidi is van amin a paparazzik felveszik Selena távozását a helyszínről. Hát láthatólag nem örült a fotósok és filmezők hadának.Néhány kép:
Selena Gomez szomorúan búcsúzik a Waverly hely stábjától!
2010. 03. 18.

Selena Gomez végtelenül szomorú, hiszen búcsúzik a Varázslók a Waverly helyből harmadik évadja, így egy darabig garantáltan nem fog találkozni a lelkes kis csapat. Az utolsó olvasópróbán készült fotót bánatosan töltötte fel a Twitterre a fiatal színésznő…„Ez az utolsó olvasópróbánk a harmadik évadhoz… :(” - írta a kép mellé a 17 éves Seli a Twitteren nemrég. Tisztára olyan érzésünk támadt tőle, mint amikor annak idején nyári szünet vetett végett a vidám csapatmunkának a suliban. Pedig parára nincs ok, mivel nemsokára elkezdődnek a negyedik évad felvételei, és akkor a színésznő újra együtt láthatja a nagy csapatot az asztal körül! „Bár még nem jelentettük be hivatalosan a negyedik évadot, azért bízunk benne, hogy az Emmy-díjas produkció még sokáig helyet kap a Disney Csatornán, és optimisták vagyunk!” - jelentette a Disney egyik friss pr-közleményében.

cikk forrása: neon.hu


Selena Gomez mintha csak egy horrorfilmből lépett volna ki!
2010. 03. 15.

Selena Gomeznek aztán van humora! Az ifjú színésznő posztolt egy meglehetősen érdekes képet magáról a Twitteren, ami szerinte úgy néz ki, mintha egy horrorfilm klasszikusa jelenete lenne. Rögtön utána jött egy másik fotó…

„Most nem tudom, én vagyok-e az izé, de ez a kép tisztára olyan, mintha egy horrorfilm részlete lenne… nem?!” - a képen Selena a zongoránál ül és furcsa árnyak világítják meg sötét, titokzatos ábrázatát.A következő poszt szintén ütősre sikeredett: „Jaj, bocs, rosszat töltöttem fel, EZ volt a horror-filmes kép” - majd következett egy sajátos Selena-fotó, amelyen a Varázslók a Waverly Helyből sztárja bizarr szemüvegben néz a kamerába… :)))cikk forrása: neon.hu


Selena Gomez imádja az életét
2010. 03. 15.

Selena Gomez valószínűleg most nagyon elégedett az életével: zenei karrierje igencsak beindult, saját ruhakollekcióval áll elő, a Varázslók a Waverly helyről sorozatban pedig olyan sztárokkal forgathat együtt, mint Shakira! Selena most boldog, de mint elmondja, nem volt ez mindig így…(KLIKK a teljes cikkért!)

cikk forrása: neon.hu


Újabb HQ promós képek a Ramona and Beezus-hoz
2010. 03. 10.
Radio Disney interjú
2010. 03. 10.

A Disney rádio interjút készített Selena-val az új dalával, a "Trust In Me"-vel kapcsolatban, ami a Disney Mania 7 albumban fog majd megjelenni. Selena-nak fantasztikus hangja van ebben a dalban, egyszerűen lenyűgöző. No és végre megtalálható már teljesben is a neten.

Az interjú:És a teljes Trust In Me:
Interjú
2010. 03. 10.

Selenával az öltözködéséről és a zenéjéről beszélgetnek ebben a kis interjúban, meg egyéb más dolgokról is.
Új OK! képek
2010. 03. 10.

Fantasztikus, új fotósorozat Sel-ről!
Borden Milk reklám
2010. 03. 10.

Új Borden Milk reklám jelent meg...


Hírarhívum

2010
Március hírei - Február hírei - Január hírei

2009
December hírei - November hírei - Október hírei - Szeptember hírei - Augusztus hírei - Augusztus előtti hírek