üdv
NA a kinek mit hozott a télapó?
Nekem semmit... legalábbis semmi olyat amivel fémet tudnék forgácsolni.
Itt 1 komplett műhelyt árulnak berendezve 4 millióért. (Ha jól értem amit oda írtak).
Most szíveskedjetek megnyugtatni valami olyasmival, hogy valóban jó az ár hisz csak a gépek kiteszik és a tetejében ott van a telek rajta az épülettel... DE

ezért vagy azért ez mégse olyan jó vétel. (teszem hozzá szívesen élnék ilyesmiből, és nem ragaszkodom a nagyvárosi életformához)
http://www.multiapro.firmcenter.com/ing ... 20esztergaVagy kérdezem máshogy: milyen buktatói vannak 1 ilyen nagyobbacska műhelynek? Én 1-et tudok elképzelni, hogy nem tudok megrendelést felhajtani.
szóval írjatok
Továőbbá jól jöhet valakinek az infó: a praktikerben lehet kapni kb 150ezerért kis erba esztergát COMPACT 300. erről a márkáról jókat olvasam össze...
A másik ami engem is érdekelhet bár 1 kicsit idegenkedem az 200ezerért van kirakva hyundai márkanév alatt. csúcstáv 500 motor 370W. kb 110 kiló.
találtam róla neten bőséges leírást gyakorlatolag a boltban mellé kirakott könyvet sok képpel meg szöveggel a különböző részletekről. Amit ugye hiányoltam nemrégen atöbbi gép mellöl. Holott azoknak van saját lapja meg forgalmazója stb...
Be is akartam linkelni de mikor másodjára próbáltam egyszerüen nem nyitotta meg a gépem mert trojai vírust jelez a védelem és bontja akapcsolatot. az eszem megáll ... sajnos elsőre nem néztem át az infót
minden esetre a kérdés a szokásos hallott e már valai erről a masináról ? és mit ?
írjatok írjatok