Udvozlok mindenkit.
Gondoltam ide irom mert szintén,gépbevonasrol van szo.
Az elmult évek soran uj anyagok,ragasztok szulettek,és ezzel egyutt uj technikak is.Még ma is van, ki csak legyint
amikor a Depron-EPP gépekrol van szo,hiszen én is igy voltam ezzel. Elonyei ezeknek a gépeknek a gyors elkészités és az anyag
olcsosaga.Hatranya az idoallosaga és a gyenge szilardsaga. Tobb evvel ezelott volt egy sajat épitésu trenerem depronbol amit
mas géppel egyutt mindig magammal vittem.Eloszor mindig ezzel kezdtem repulni,nagyon jo volt bemelegitonek.
Ugy kétév hasznalat utan, a gép naprol napra rosszabbul repult,mig mar muvészet volt levegoben tartani. Ekkoor vettem észre,
hogy a depron minden porcikaja elvan lagyulva,és a gép hajlik ossze-vissza a levegoben.A sok hasznalat ,és az ido vasfoga miatt
( itt alatalaban nagy a paratartalom 70-80%) az anyag megadta magat. Talaltam egy francia modelezot, ki antik modeleket épit és
csak depronbol,egy figyelemre mélto modszerrel.
http://papykilowatt.free.fr/ Ezen a linken megtalalhato,és érdemes megnézni,
hiszen 10kg feletti gépeket épit depronbol, A baloldali alcimeknél,,Me methodes de construction’’ cim alatt leirja hogyan dolgozik
és milyen anyagokat, ragasztot hasznal,mert a gépeit bevonja amitol szilardak lesznek,és ellenalok az idonek.Aki nemértené a leirast
szivesen leforditom a fontosabb részt ha igény van ra.
Tisztelettel ahajt.