Köszönöm Tamásbá!
Nagyok az elvárások magammal szemben, mindig figyelek a minőségre.... Azt hiszem ez le van írva a honlapunkon is(
http://www.ombk.hu/tagok.htm ). A rajzokat CorelDraw X4-el rajzolom meg, úgy hogy bescannelem az eredeti rajzokat és a nézetek segítségével átrajzolom, úgy, hogyha van pl törzskeresztmetszeti borda is, akkor azt is figyelembe veszem. Így pontos rajzot tudok csinálni, a bordákat is méretezem, belevágom a főtartók helyét is. Minden rajz 1:1-ben kerül ki a gépből, csak fűrészelni, csiszolni és ragasztani kell. A Sokolov elég nehéz volt, mert 3db A2-es lap, ezt még ösze is kellett illeszteni, ráadásul a scannerem A4-ig másol, ezért ez kicsit nehezebb volt. A gépiesítésről csak annyit, hogy lombfűrész gépünk van meg egy szalagcsiszolónk. A bordák (szárny) összecsiszolását mindig a Pista végzi el. Én a rajz felelős vagyok! A Sunduster is 4db A4-es lap, képzeld el, hogy csinálsz meg egy 2méter 23cm-es modellt A4-ről.....
Vállalok átrajzolást, bordaszerkesztést másnak is, ha valakit érdekel!!!
A digitális rajzok eladóak, mint a papírosak némi ellenértékért, de csak azért, mert egy kis időt elvett az életemből. Pl: az ARC3 Lanzo's Record Holder ( előző oldal-sárga/fekete modell tepsi szárnnyal ) 1:1-es rajzát 5000-ért adom. Megvan az összes vezérsík ill szárnyborda, a törzsmetszetek, a szárny és vezérsík rajza. Csak össze kell vágni.
Csinálok képet, hogy mit is kell érteni ez alatt pontosan, nem sokára beillesztem.