Sziasztok!
Szeretnék egy UAV-t építeni. Persze nem igazit, mert hogy nem menne magától, csak egy kicsit
gyk. egyeneseket kellene repülnie, azokat viszont stabilan, illetve egyenes végén fordulna, és jönne vissza. A lényeg, hogy az egyeneseket viszonylag lassan tudja repülni, és közben ne kelljen sokat küzdeni vele(a fordulónál meg nem árt, ha kezes).
Irányítása sima 4-5 csatis rádióval, semmi automata/robotpilóta.
Vinne magával egy pici kamerát, meg egy pici adót. Formára a Raptor valamelyik változatát néztem ki. A lényeg, hogy egy lassú, szinte magától repülő gépet szeretnék összerakni. Olyat, amit egy kezdő is el tud irányítgatni. Anyagra első körben habra gondoltam(olcsó, jól alakítható). Illetve a törésveszély miatt is jó lenne ha olcsó lenne az előállítása.
persze megfelelő mennyiségű karbonnal megtámogatva.
Méretre olyan 120-160 fesztávra gondoltam, de lehet, hogy nagyobb kellene. Igazából viszonylag kis helyeken kellene vele manőverezni(le ill felszállás), ezért gondoltam erre a méretre.
Meghajtás term elektromos lenne, jó lenne tolólégcsavaros, de persze nincs köbe vésve.
Ha valaki tudna esetleg egy kis segítséget adni, megköszönném. Magát a gépet meg tudom rajzolni, a predatorról van is 3 nézeti rajzom,az alapján el tudok indulni, az nem gond. Ami probléma lehet, az a szárny profil, illetve az állásszöge, illetve az ezzel kapcs. dolgok
, ugyanis ilyen jellegű tapasztalatom erősen közelít a nullához(gépet már építettem, de nem én terveztem a nulláról).
Bármilyen ötletet szívesen fogadok...
Köszönöm