Igen, az evező húzáshosszán most én is töprengek, pontosabban bosszankodom. Kompromisszumok sorozata miatt lett ilyen rövid. Amikor a gyűjtőmunkát végeztem, abban maradtam, hogy nagyjából 80 centi a húzáshossz (én is próbálgattam itthon a lakásban), ami a méretarány szerint 4 cm. Így a gerendakiosztást erre állítottam be. Az evezőtartó rudakat tartó bicikliküllő 2 mm vastag, gondoltam, annyit lecsalhatok belőle, 36 mm is elég lesz (duplán számoltam, hogy sehogy ne ütközzön). De amikor összeraktam a szerkezetet (harmadik újraigazítás után), valahogy csak 32 mm lett. És nem tudom, mitől. Lehet, hogy a meghajtó tengelyen számoltam rosszul, csak az a furcsa, hogy nem középre került az eltolódás. De egyelőre így hagyom, mert most attól félek a legjobban, hogy ezt a meglehetősen nehéz, és nagy nyomtaékokat produkáló szerkezetet hogyan fogom meghajtani a motorkámmal (jó kis motor, meg különben majd veszek újat, csak először a feszültség/mozgás "harmóniát" akarom megtalálni). Aztán, ha nem lesz idegzetem átépíteni, akkor csalni fogok, és a forgáspont távolságot veszem rövidebbre, akkor úgy fog kinézni, mintha nagyobb lenne a húzáshossz, csak a méretarány nem stimmel majd szépen. Még nem tudom. Az evezők egyébként hosszabbak lesznek majd, de azt csak akkor tudom kiötölni, amikor már merülési próbát tudok tartani, márpedig most még azt se tudom, milyen aksik lesznek benne. Ma megjöttek a rendelt fogaskerekek, de nem egészen ilyenre számítottam. Muszáj elmennem a boltba, és valahogy zöld ágra vergődni motor és áttétel ügyben. Csak a múltkor azt mondták, addig nem tudnak tanácsot adni, amíg ki nem próbáltam, és nem tudom igazából, hogy mit akarok. Azt hiszem, összerakom a meglévő alketrészekből a mechanikát, aztán beviszem nekik megmutatni, hogy mit javasolnak...
Köszönöm Laci
|