Diagonal Corner Banner Web Design Webmaster Tool

    Avatar Rendelés teljesen ingyenesen

Küld el e-mailben a jelenleg böngésző oldal linkjét akár a barátaidnak, akár az ismerőseidnek.

Küldés e-mailben

Ingyenesen lehet kérni tőlem avatart, ha szeretnél rendelni akkor add meg a nick neved ami rajta lesz az avataron vagy csak szimplán kell egy mozgó avatar akkor is jó helyen jársz, ha van egy kedvenc témád vagy ha bármilyen kérésed lenne az avatarral kapcsolatba akkor azt kérlek jelezd külön.

Ha kérni szeretnél egy avatart, nincs más dolgod mint küldeni nekem egy e-mailt, és én az általatok elküldött e-mail címre vissza küldöm a már kész avatart. Az e-mail címemet a Kapcsolatok menüpont alatt találjátok meg.

Csináltam pár képet ízelítőnek, hogy még is tud mire is számíthatsz, remélem tetszik majd.

Az avatarok automatikusan elindulnak és 7 másodpercenként váltják egymást, ha manuálisan akarod egyesével tovább tekerni az avatarokat azt is megteheted a stop gomb lenyomásával, majd az előre-vissza gombokkal tudod irányítani.

Avatarok

Magyarázat:
A kép helyzete: of

A letöltött tartalmak pusztán magáncélú felhasználásra használhatóak. Semmiféleképpen nem szolgál jövedelemszerzésre az adott tartalom illetve letöltés után annak bármilyen célú felhasználását (akár másolását) nem engedélyezem, amely jövedelemszerzés érdekében történik. Az oldalon található tartalmak tudomásom szerint szerzői jogokat nem sértenek, ha azonban mégis jogsértő tartalmat találna az oldalon akkor jelezd azt nekem a Kapcsolatok menüpont alatt található e-mail címre, és az adott tartalom azonnal törlésre kerül az oldalról.


<a href='http://lazaradio.hu/lazaradio.asx'>Hallgasd a Laza Rádiót</a>