Diagonal Corner Banner Web Design Webmaster Tool

    Freeware és Shareware Programok

Küld el e-mailben a jelenleg böngésző oldal linkjét akár a barátaidnak, akár az ismerőseidnek.

Küldés e-mailben

A Szoftverek felhasználásából esetlegesen eredõ bárminemû károkért a Sztroganov Site felelõséget nem vállal.

Freeware szoftverek: ingyenes szabadon használható és terjeszthetõ, teljes programok melyeknek általában a forráskódja is szabadon közzétehetõ.

Shareware szoftverek: Korlátozottan használható, szabadon hozzáférhetõ és letölthetõ szoftverek. A felhasználás korlátozása többnyire idõhöz vagy a program valamely lényeges jellemzõjéhez kötött.

- 7-Zip 9.06 Beta


 7-Zip 9.06 Beta

A 7-Zip egy ingyenes tömörítő program, mely a zip alkalmazások egy továbbfejlesztett változata. RAR formátumokat is kezel.
- Utorrent 1.8.4


 Utorrent 1.8.4

Az Utorrent kis rendszerigényű alkalmazás, amely segítségével a .torrent formátumú letöltéseinket tudjuk kezelni méghozzá gyorsan és egyszerűen.
- Yahoo! Messenger 9.0


 Yahoo! Messenger 9.0

A Yahoo! Messenger szöveges illetve videóbeszélgetésre alkalmas program, amellyel adatok is küldhetők.
- Spyware Terminator 2.5.5.166


 Spyware Terminator

A Spyware Terminator 2.5.5.166 változata egy spyware keresõ program, amely ellenõrzi a memóriát, a regisztrációs adatbázist és a háttértárolókat kémprogramokat keresve. Online frissíthetõ adatbázisa.
- SpywareBlaster 4.1


 Spyware Blaster

Internetezés közben ellenőrizhetjük a különböző oldalakról letöltött komponenseket (pl. cookies-kat). Online frissíthetõ adatbázisa. A Spywareblaster a különféle kémmodulok ellen nyújt védelmet.
- BitDefender 10


 BitDefender Free Edition

A BitDefender 10 változata egy ingyenes víruskeresõ program, mely a tömörített adatok mellett a be- és kimenõ leveleket is ellenõrzi. Akár egy fájl vagy könyvtár ellenõrzését is elérhetjük hiszen a BitDefender víruskeresõ program beépül a Windows menürendszerébe és az Intézõbe. Online frissíthetõ adatbázisa.
- Ad-Aware Anniversary Edition


 Ad-Aware Anniversary Edition

Spyware,trójai, dialers, malware, hijaks és egyéb kém-modulokat keres meg és semlegesíti meg azokat a merevlemezeken lévő programokban illetve a regisztrációs-adatbázisban. Online frissíthetõ adatbázisa. Csak otthoni felhasználásra ingyenes.
- A-squared Free 4.0.0.46


 A-squared

Az A-Squared program megkeresi és megsemlegesíti a különböző károkozókat.
- Avira AntiVir Personal


 Avira AntiVir Personal

Az Avira Antivir Personal egy hatékony víruskeresõ program, online frissítési lehetõséggel valamint tömörített állományok kezelésére is alkalmas. Az AntiVir Personal Edition csak személyes használatra ingyenes.
- PC Tools Firewall Plus 5


 PC Tools Firewall Plus

A PC Tools Firewall Plus tûzfal egy könnyen használható, ingyenes program. Figyeli a netes alkalmazásokat, a teljes rendszert valamint a regisztrációs adatbázis változásait is.
- DVD to 3gp Converter


 DVD to 3gp Converter

A DVD to 3gp Converter program segítségével egyszerűen konvertálhatunk át a saját DVD filmünket 3gp formátumura.
- Fotosizer 1.21.0.391


 Fotosizer

A Fotosizer egy egyszerûen és könnyen kezelhetõ ingyenes képátméretezõ program, amellyel már 3 lépésbõl át lehet méretezni a képeket.
- Photoscape 3.3


 Photoscape

A Photoscape ingyenes program segítségével a saját fotóinkat vagy akár a képeinket szerkeszthetjük, átméretezhetjük, retusálhatjuk vagy éppen kinyomtathatjuk.
- Aimp 2.51 Build:330


 Aimp 2

Az Aimp 2 egy zenelejátszó program amelyben a magyar nyelv is választható. 32 bites audiofeldolgozás a jobb minõség kedvéért. Automatikus lejátszás leállítás, folytatás, idõzíthetõ mûkõdés. Audiokonverter, Cd grabber, Hangrögzítés valamint intelligens címkék és tagek használata. MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX Támógatott formátumok.
- Google Talk


 Google Talk

A Google Talk azonnali üzenetküldésre alkalmas program, mely két személyi számítógép közötti telefonos beszélgetést is lehetõvé tesz.
- IrfanView 4.23


 IrfanView

Az IrfanWiew egy képnézõ program, mely képes videót (mpg, mov, avi, stb) és zenét (mp3, mid, stb) is lejátszani a sok plug-in-ja miatt.
- JGL Szótár 8.6.1.257


 JGL Szótár

A JGL Szótár program jelenleg a 8-as verziója érhetõ el.
- Skype 4.0


 Skype

A Skype programmal az interneten keresztüli ingyenes hívásokat illetve videóhívásokat bonyolíthatunk le vagy akár azonnali üzenet küldésre is alkalmas.
- Mozilla Thunderbird 2.0.0.19


 Mozilla Thunderbird

A Mozilla Thunderbird egy magyar nyelvû levelezõkliens, mely kiemelt szolgáltatása többek között az extra hatékony spam-szûrés.
- Mozilla Firefox 3.0.7


 Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 3 web böngészõ a biztonság mellett új letöltés menedzsert, automatikus URL-kiegészítést, podcast és videó támogatást, gyorsabb és kényelmesebb könyvjelzõ és címke elérést, valamint kényelmesebb bõvítménytelepítést ígér. A webhelyek böngészése során egy ablakban akár több fület is megnyithatunk, és a felbukkanó reklámablakokat is hatékonyan blokkolja. Azonban megnyitja azokat a webcímeket, amelyeket felvett a listára.
- Opera 9.64


 Opera böngészõ

Az Opera böngészõ új kilences változata érhetõ el, amely letöltésvezérlõt, levelezõklienst, jelszó menedzsert, RSS támogatást tartalmaz a hagyományos szolgáltatások mellett.