Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 11:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én szeretnék jelentkezni!
A versenyen használt nevem: GMC~MoMmi~P alias pici gmc-s momedli!
na jó nem! Csak simán GMC~MoMmi~P!
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: Változás! |
|
|
Sajnos az időponton változtatnom kell,esemény van ugyanis nálunk.
Vasárnapra gondoltam ugyanugy 4 óra.Aki nem tud jelen lenni,ne csüggedjen lesz következő héten is verseny.Arra gondoltam,kicsit komolyabbá téve ezt az egész versenyt, nem egy nap fog eldőlni ki nyer, hanem selejtezőket játszunk 2 héten vagyis Május 28.-án és Június 3.-án.
Aki innen továbbjut, az megy a középdöntőbe. Ez pedig Június 10.-én lenne. A mindent eldöntő döntő pedig Június 18.-án lenne.
Várom a jelentkezéseket. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ihhhhhh lehet hogy nekem a vasárnap 4 nem jó, szal még nem igérem emg, hogy jövök! De a jelentkezésemet azért beadom! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ahaaaaaa!!!!!!!
Én szívesen jelentkezem és örömmel hallom hogy ezek szerint van már szerveretek is. GRATULÁLOK. Szóval akkor én szívesen megvívok majd bárkivel. Bár az tuti, ha Ceremony is indul akkor szörnyű defenzív ugyanakkor hatásos technikájával nyerni fog. Na de, nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!  _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 8:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Döntöttem én is jelentkeznék.
HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
best
|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én is szeretnék jelentkezni a bajnokságra! Nevem |RGT|Best  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 3:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is jelentkeznék.. (Remélem valamelyik selejtezőn én is ott tudok lenni) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 3:51 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Dunakeszi / Budapest / Balatonendréd / Siófok
|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én is jelentkeznék ha lenne netem...
HARRRRRRRRRRRR _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 7:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Osi ha visszatértél a te tiszteletedre rendez egyet a mab!!!!
Örülök,hogy látlak ha csak itt a fórumban,de akkoris. Várunk vissza tudod...hiányolunk...jó légy és vigyázz magadra ....ja meg siess vissza!
/amkneel a mielőbbi viszont látásra ifju Jedi _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
InSAMinator Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.05.01., Hétfő, 8:15 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 10:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Mindenkinek!
Hmm.
A fórumban persze szokásom szerint már megint késve jelentkezek.
De reszkesseteeeek!
A VeszettKutya megérkezeeeeett!
Váááúúúúúú! _________________ A harc az ellenfél legyőzésére vagy megsemmisítésére irányuló erőszakos emberi tevékenység |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 4:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Későn érkeztem a map se volt meg de amugy is mindeg mert fél perc alatt kiestem volna és lassan azon gondolkozom h abbahagyom a JK-t mert oan r*hatt b*na sz*r vok...
Sajnálom ez van több ember segített ezeknek nagyon köszönöm, főleg Obi-vannak és ceremonynak meg még vannak páran de ők nem olvassák ezt a fórumot...
Nem tudom mi lesz ennek az egésznek a vége lehet h csak pillanatnyi szomoruságom de... Ez van.
Télleg nagyon rosszul ment 0/38-al...
Nemtom mi lesz... (ha nem javulok nincs értelme csak magamat lombozom le... Persze tudom nem hagyhatlak így itt titeket de akkor is reménytelen vagyok...Télleg Nem Tudom Mi Lesz Ennek A Vége...) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 5:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Engem két hónapon keresztül mindenki agyonvert, mégse adtam fel...sztem te se tedd! Csak adj még időt magadnak, elemezd amit csinálsz, és találd ki mi lehet a rossz. Nekem ez bejött, most már nyerdegélek (ejjj de szép szó) is néha... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 6:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
band mikor találkoztunk először?
ugy nagyjából 3-4 hónapja... és azota javultam? NEM a sok tanácsra, mesterre tekintve ez szánalmas. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 6:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros voltam csak nem műxik az automatám (még ez is...) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Probáld ki a stafftot és a standart.. hátha.. meg hidd el legalább rájössz a hibáikra és azokat ellene tudod fordítani.. de feladni nem szabad.. Probálkozz van akinek lassabban van akinek könnyebben de a befektetett munka hidd el idővel látszani fog!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|