Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De nem AC-ként voltál benne ugye? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem, már irtam hogy {M}deejay , az egész tavalyi évben ez volt _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
de azért változtattam mer mindenki azt hitte hogy vmi diszkos gyerek vagyok  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hejeshejes:8 _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
télleg zene végül eljutottál a gunsnrosesra? gondolom nem mi is csak szar ülőjegyet tuttunk venni de nem volt rossz még annak ellenére sem h AxL rose háta beszart és egy csomüt vártunk.. meg az elején volt egy gitárhangolás is de alapjábavéve jo volt... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 4:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmmmm! Erősen gondlkozok rajta, hogy jelentkezzk! Vagy még ne?!
Multkor Conoval tök jók voltunk! Szegényt de sajnáltam, nagyon szidhatta a fejemet!
Aaaaaahh! Még gyakorlok rá, mert ha bekerülnék, akkor sztem Akacsan rövid időn belül megőrülne! Minden war után egy fél óra mig az egész csapat kerget engem körbe az arénában, mert miattam veszítették el!
Jujjj multkor Pierrt is kiakasztottam! A war negyedénél kiment nézelődöbe! Na mondom kész! Tök jó vagyok!
Valaki tanitson meg warozni! Plz! Köszi!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 7:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mommi!
Túl sok mindent akarsz egyszerre!
Ez már elég ilyesztő..
Ha jól akarsz Warozni ,nem a wart kell megtanulnod..hanem az ütéseket.Szóval kapd össze magad ifju tanitványom, mert sok a szöveg,fogd a kardod és gyakorolj mert egyre többet vagy itt meg mittomén.Elhiszem én alig van net.De amikor van azért tanulásra is használd.Ne csak a szád járjon,gondolok itt az aláirásodra, mutass is valamit...a jedimester azért még a poénnak is erős szó,még nálam is az lenne. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Némi igazság van abban amit Mamba írt. Valóban nem árt néha tanulgatni is ezt azt. De azért ilyen bagatel dolgokba mint az aláírás talán nem kéne belekötni. Az csak egy poén... szegényt nem kell ennyire befenyíteni. Érzékeny női lélek... _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Gecco!
Nem bántásból mondtam amit mondtam, de tény, hogy Mommi nem igazán figyel oda a gyakorlásra.Mindenki érzékeny,nem csak ő minnd emberek vagyunk. És azt gondolom,ha tanulni akar,akkor figyeljen is oda arra aki segíteni szeretne neki.Lehet,hogy én csinálom rosszul nála... _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:53 am Hozzászólás témája: . |
|
|
Elvileg én és Skanny tagok vagyunk de eddig nem tudom hogy miért is kell nem sokat tettünk így Warosokként... na midn1. Akacsan is ritkán van fenn. _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De nem értelek mamba! A sweep szerintem már tök jól megy, mást meg nem tanultunk! Ja lehet, hogy arra gondolsz, hogy gyakoroljak ugy mint malar vagy mittomén! Ez mind szép és jó, már bocsi amit most írok és lécci ne dobj ki a tanuloid közül! Nincs kedvem egész nap a piros vagy kék dojoban sweepelni! Sokkal jobban szeretek másokkal jáccani meg beszélgetni persze közben! Malar és én teljesen más emberek vagyunk! Neki az a fontosabb, hogy minél jobban megtanuljon jáccani, nekem ez csak másodlagos! Nekem a társaság a beszélgetések fontosabbak!
Jaj az aláírás! Az tényleg csak egy poén! Szal még véletlen se hidje senki, hogy én jedi mesternek tartom magam! Jujj az lenne még szép világ!
Ennek is megvan a története amit most nem fogk részletezni! Mármint az aláírásnak!
Na csak ennyi!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A jányok, a jányok, a jányok angyalok...  _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mást meg nem tanultunk
?
uhh..ööö...hmm...na ez igen...csak sweep?...asszem mintha ezt már eljátszottuk volna egyszer és miután megmutattam mit "kellene elvileg"
tudnod, te azt hiszem olyasmit mondtál,:ja már rémlik. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ugy értettem mamba hogy azt tanultuk utoljára! Megint hülyén fejeztem ki magam! Mind1!
Na szal gyakorlok én csak én nem ugy mint malar!
Na most meg nem tok többet irni, mert tök fáradt vagyok, megyek is aludni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
........ _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |