Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: Különleges harcmodor |
|
|
Kénytelen voltam nem észrevenni hogy pár külföldi szerveren ahova járok igencssak figyelemre méltó harcmodorok vannak. Némely ember engem flaw -ra ver ahogy néha G3cc szokta vagy Obian de van aki még ŐKET is flaw -ra veri, sőt még azt is! Olyan különleges küzdő és védekező stílusokat láttam hogy egy kis időre, körülbelül szombat, vasárnap vagy hétfőig sokat leszek "külföldön". tanulmányozok harcmodorokat még ha nem is olyan jók, az újdonság és a stílusokat nem árt megtanulni  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem újdonság Rai, járj sokat bajeskára Asszem meg fogsz lepődni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
hova kell járni niggerek?! én is akarok HÉLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
nem ám raisen koma tönkrever egy hét múlva  _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 1:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Basejk mód az eléggé más mint az 1.01, én elég sokat nyomom azon (lásd 1.0-ás a klánom meg én magam is) és szó ami szó elég sok dolgot könnyebb basejk-ban megcsinálni mint Ja+-ban, meg a beálítások is mások.  _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 1:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1.01-es bajeskáról van szo és sokkal több tudást igényel mint ja+ a játékmenet is pörgössebb.. ráadásul nem bugos. viszont többször lehet "bámkolni" a sebzés miatt.. amugy bajeskán lehet igazán megtanluni jol sebezni.. Nem láttam még jo bajeskázot ja+on beégni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 5:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csá! nem találkozott vki olyannal, hogy basejk-ra menve ezt dobta ki a gép: server uses protocol 25? (vag y24? mittom én )
Ennyi, és nem enged be...illetve ne mmindenhova. ötlet? mit szedjek le?
Amúgy tényleg naon más. Nekem tetszik! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 6:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
de volt ien csak nekem 27-et irt ki és nem volt még JAplusom:D _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
KitFüstölö
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Abban igazuk van hogy basejkban nagyon sok jó harcos van és nagyon furcsa harmodor néha még tul furcsa is de nagyon beválnak és a basejk nem más mint mikor felteszed a játékod a szüz ja nincs semmi benne max pár extra skin emg ienek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem nem ír ki semmit, mikor bemegyek a játékba (2x raktam fel a játékot talán azért ) Egyépként én 1.01-es basejk-ban is próbáltam már magam és szó-szó a kezdők ellen elég jó voltam  _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Asszem a basejk-ra nem enged, de a basejka -ra már igen...és ja plus is van...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 5:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tom mér! de magyar bajeskára engem se engedett! Azt Pierr után kimentem én is külfödre! Ott már beengedett! Nekem teccett nagyon! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 6:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem értek egyet azzal h ne azt tanuljuk amit jáccunk...Persze kivételek mindig lehetnek... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:18 am Hozzászólás témája: Re |
|
|
Nos hát pár napot elvoltam nénikémnél azalat az idő alatt elég sok cucost tanultam...asszem:)
Volt egy Német emberke aki flawra vert úgy hogy még csak a akrdunk sem akadt ösze...és volt egy másik aszem görög ember nem toom hogy kerül ide görög
aki KÉKKEL!!!!!! csodálkozamki ez az isten aki elver...
Igaz pár felszúrása volt denem jötek bede nagyon jól használta a kéket büske lehet magára...de visszajövök és a JLR -en emgtaláltok...vagy szeretet kis aksin  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:18 am Hozzászólás témája: Re |
|
|
Nos hát pár napot elvoltam nénikémnél azalat az idő alatt elég sok cucost tanultam...asszem:)
Volt egy Német emberke aki flawra vert úgy hogy még csak a akrdunk sem akadt ösze...és volt egy másik aszem görög ember nem toom hogy kerül ide görög
aki KÉKKEL!!!!!! csodálkozamki ez az isten aki elver...
Igaz pár felszúrása volt denem jötek bede nagyon jól használta a kéket büske lehet magára...de visszajövök és a JLR -en emgtaláltok...vagy szeretet kis aksin  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 6:36 am Hozzászólás témája: |