Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hűű ez nem rossz ötlet!majd én is felnézek egy ilyen szerverre.Vajon jóötlet ilyenkor elkezdeni a jk-t? Amugy sokan különlegességnek tekintik az alap JK-t , mert már mindenki ugy érzi hogy a JA+ az alap ez azért elég érdekes Ha vki még különlegességre vágyik akkor próbálja ki a JK2-t (outcastot) multiban.TELJESEN totálisan más minden!Teljesen más technikát is kell használnod különben halott vagy.Jó szórakozást!  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 8:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Vicces volt amikor a gép engem csak basejka-rá engedet fel... még a legelején akkor legalább hagyott JK-zni _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 7:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Héjj emberek van egy...őőő...na jó passz egy power Duel -es külföldi szerver. Fehérrel van írva a neve asszem...
na szóvla a lényeg hogy olyan BAROMI jó harcosok vannak ott. Talán még az összes aksist is szétszednék annyira...csak ámultam...Feltétlenül ugorjatok fle ha van rá időtök! _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó de mi a neve vagy a nemzetisége?Ja és basejk?
Húú a power duel nem nagyon megy...az ugye amikor erő is van? _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Power Duel asszem az amikor 2 ember harcol 1 ember ellen... _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az nkem megyeget ha jo sanszom van de amikor nincs akkor semmi se megy... szimpl duel se... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Hát a power duel sztem könnyű eléggé. De a sima duel... hát... nemrég felmentem egy duel szerverre, és kb kétszer tudta megölni vkit, de akkor is a végére csúszott a kezem az egeren, az izzadtságtól. A basejka meg télleg más, mondjuk én azon kezdtem, kb 2 hónapig, szal hozzászoktam. De elég gyorsan tanultam, pl a második kombónál abahagytam a kombózást, amikor egy szép felszúrással kinyírtak de sztem nem olyan nehéz, hamar meg lehet szokni. Húú de most mennyire kedvem támadt basejka módban játszani De az az igazság, hogy a magyarok a legjobb jk-sok, a külföldi szerverek csak azért vannak, hogy a magyarok leverjenek mindenkit  _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Aug. 02, 2006 7:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ebben egyett kell értenem az előttem szólóval, mert tény és való hogy a magyarok a legjobb jk-sok.
Amikor rendeztek jk vb anno két éve azt is egy magyar gyerek nyerte meg, igaz a nevére már nem emlékszem de valami v betűs neve volt, hasonlo a Vladarionhoz de mégsem az.
Na mindegy a lényeg hogy mi vagyunk a legjobb játékosok.      _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Pént. Aug. 04, 2006 12:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gondolom a basejka azért jobb, mertt sokkal nagyobb a sebzés, és jobba el van rendezve. Szal én is ezt fogom csinálni, gyorsaság alapján elegyengetem a sebzéseket, utána pedig mindent felnyomok úgy 10-el, azt meglátom. De nekem könnyebb a basejk mód, mert rövidtávúharcra való a taktika amit használok. Nemrég mikor jáccottam kékkel aláztam az embereket, a jóblokknak és a pro dmg-nek köszönhetően. Majd nézzétek meg pár nap múlva hogy sikerül a dmg itt: 85.90.162.23:28073 _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lanil LightRanger
|
Elküldve: Pént. Aug. 04, 2006 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát múltkor nyomtam basejk módban, de sztem könnyebb, legalább is nekem. Kékkel írtottam az ellenfeleket, a pro dmg-nek és a jó blokknak köszönhetően. Nemsokára én is felnyomom a sebzéseket, majd nézzétek meg itt: 85.90.162.23:28073. _________________ Yoda, aki a minden élőt és tárgyat átszövő Erőben hitt, a IV. Forma mestere volt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Asszem uj dualos harcmodort fedeztem fel... még nincs kiforrva de elég jónak készül... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Új dualos harcmodor? Mert milyen a régi?  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nem a magyarok a legjobb Jk-sok, amúgy... Pl menjetek fel holland szerverekre... Nomeg a jó játékosokból igazán kevés van. Mármint azokból, akik tényleg tudnak, és a személyiségük sem selejtes. Sajnos a legtöbb magyar játékos, aki tud, az bunkócska. Tény... Magamat nem sorolom a jó játékosok közé. Ahhoz nagyon sok gyakorlás kéne...  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm én nem értek egyet veled, szerintem te igen is egy jó játékos vagy, hisz az egyik legjobb dualosnak ismertelek meg és hiába edzek naponta több órákat akkor is nagyon nehéz téged megverni, legalábbis nekem nagyon nagy nehezemre esik.
Ha majd végre sikerül még kétszer megverni téged akkor majd megmondom hogy hányból vertelek meg 10-szer. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 4:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nha nekem ijet senki se fog mondani soha... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|