Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Különleges harcmodor
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 10:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hűű ez nem rossz ötlet!majd én is felnézek egy ilyen szerverre.Vajon jóötlet ilyenkor elkezdeni a jk-t? Confused Amugy sokan különlegességnek tekintik az alap JK-t , mert már mindenki ugy érzi hogy a JA+ az alap Very Happy ez azért elég érdekes Laughing Ha vki még különlegességre vágyik akkor próbálja ki a JK2-t (outcastot) multiban.TELJESEN totálisan más minden!Teljesen más technikát is kell használnod különben halott vagy.Jó szórakozást! Smile

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 8:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vicces volt amikor a gép engem csak basejka-rá engedet fel... még a legelején akkor legalább hagyott JK-zni
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Héjj emberek van egy...őőő...na jó passz egy power Duel -es külföldi szerver. Fehérrel van írva a neve asszem...
na szóvla a lényeg hogy olyan BAROMI jó harcosok vannak ott. Talán még az összes aksist is szétszednék annyira...csak ámultam...Feltétlenül ugorjatok fle ha van rá időtök!
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 28, 2006 8:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó de mi a neve vagy a nemzetisége?Ja és basejk?

Húú a power duel nem nagyon megy...az ugye amikor erő is van?

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 28, 2006 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Power Duel asszem az amikor 2 ember harcol 1 ember ellen...
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az nkem megyeget ha jo sanszom van de amikor nincs akkor semmi se megy... szimpl duel se...
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Hát a power duel sztem könnyű eléggé. De a sima duel... hát... nemrég felmentem egy duel szerverre, és kb kétszer tudta megölni vkit, de akkor is a végére csúszott a kezem az egeren, az izzadtságtól. A basejka meg télleg más, mondjuk én azon kezdtem, kb 2 hónapig, szal hozzászoktam. De elég gyorsan tanultam, pl a második kombónál abahagytam a kombózást, amikor egy szép felszúrással kinyírtak Very Happy de sztem nem olyan nehéz, hamar meg lehet szokni. Húú de most mennyire kedvem támadt basejka módban játszani Twisted Evil De az az igazság, hogy a magyarok a legjobb jk-sok, a külföldi szerverek csak azért vannak, hogy a magyarok leverjenek mindenkit Very Happy
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 02, 2006 7:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ebben egyett kell értenem az előttem szólóval, mert tény és való hogy a magyarok a legjobb jk-sok.
Amikor rendeztek jk vb anno két éve azt is egy magyar gyerek nyerte meg, igaz a nevére már nem emlékszem de valami v betűs neve volt, hasonlo a Vladarionhoz de mégsem az.
Na mindegy a lényeg hogy mi vagyunk a legjobb játékosok. Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 12:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gondolom a basejka azért jobb, mertt sokkal nagyobb a sebzés, és jobba el van rendezve. Szal én is ezt fogom csinálni, gyorsaság alapján elegyengetem a sebzéseket, utána pedig mindent felnyomok úgy 10-el, azt meglátom. De nekem könnyebb a basejk mód, mert rövidtávúharcra való a taktika amit használok. Nemrég mikor jáccottam kékkel aláztam az embereket, a jóblokknak és a pro dmg-nek köszönhetően. Majd nézzétek meg pár nap múlva hogy sikerül a dmg itt: 85.90.162.23:28073
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát múltkor nyomtam basejk módban, de sztem könnyebb, legalább is nekem. Kékkel írtottam az ellenfeleket, a pro dmg-nek és a jó blokknak köszönhetően. Nemsokára én is felnyomom a sebzéseket, majd nézzétek meg itt: 85.90.162.23:28073.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Asszem uj dualos harcmodort fedeztem fel... még nincs kiforrva de elég jónak készül...
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Új dualos harcmodor? Mert milyen a régi? Wink Razz Razz
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem nem a magyarok a legjobb Jk-sok, amúgy... Pl menjetek fel holland szerverekre... Nomeg a jó játékosokból igazán kevés van. Mármint azokból, akik tényleg tudnak, és a személyiségük sem selejtes. Sajnos a legtöbb magyar játékos, aki tud, az bunkócska. Tény... Magamat nem sorolom a jó játékosok közé. Ahhoz nagyon sok gyakorlás kéne... Crying or Very sad
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm én nem értek egyet veled, szerintem te igen is egy jó játékos vagy, hisz az egyik legjobb dualosnak ismertelek meg és hiába edzek naponta több órákat akkor is nagyon nehéz téged megverni, legalábbis nekem nagyon nagy nehezemre esik.
Ha majd végre sikerül még kétszer megverni téged akkor majd megmondom hogy hányból vertelek meg 10-szer.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 4:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nha nekem ijet senki se fog mondani soha...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Diákok és Vendégek észrevételei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban