Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Javaslatok, ötletek a filmhez
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem értem nekem működik a link.Próbáld más böngészőben.Vagy ugy hogy jobb katt mentés más néven.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valószínűleg nálad van a gond, a barátomat megkértem hogy nézze meg és neki is működik. próbálj más böngészőt vagy jobb kattot.

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 1:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

LOL ahoz képest hogy még senki sem nézte meg egész jól elbeszélgetek itt egyedül Very Happy Very Happy Very Happy de miért van olyan érzésem hogy ez a topic nem túl népszerű? Laughing Laughing Laughing talán érdemes lenne megpróbálnom a rossz cd-vel felrakni a jk-t és felkukkantani néhány szerverre.

Vissza az elejére
Bubi[HJC]

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Te AC, hol lehet letölteni ezt a kis filmecskét mert (lehet velem van a baj, sőt biztos is Smile ) én nem találom sehol se, pedig már elvileg fent kéne lennie...
Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A kilencedik oldalon van a link.Mivel Koppányt nem tudom elérni az Aksi oldalán ne keresse még senki Very Happy Abban a hozzászólásban találjátok amékben olyan sokat írtam Smile többihez képest...Very Happy

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

4C/DC írta:
KHM!!.....Páppárááááá párárárápppáráráráráááááá...tütütütűűűűűűű páppárááá tütütütűűűűűűű páppárááá tűűtűűtűűtűűűűű párárápárápááááá...
ez a twentieh century foxos zene lenne, gondolom már gondoljátok hogy miröl van szó Laughing Elkészült a film és nállam 5 óra lesz amikor lenyomom az "elküld" gombot.Tehát a film premierjének a pontos dátuma: 2006. 08. 18. 17:00

Fúúúhh.... remélem tetszeni fog mindnekinek, 7 perces és most egy közepes minőségű verziót töltöttem fel mert ígyis 36 mega Very Happy és mire feltöltöttem...pfffff.... hozzáteszem még hogy ha vkinek nem tetszik az nyugodtan írja le... na persze azért nem kell lehordani hogy erre pocsékoltad az idődet a forgatáson hogy én meg jól elcsesszem Very Happy Very Happy de remélem hogy nem ilyen súlyos a helyzet.Nos van még pár hozzáfűzni valóm ezért késni fog és most látom már pontban 5kor nem küldöm el a postot Very Happy

Szóval: Előszöris idéznék Koppánytól: "Nem akarok kájlokat látni a filmben!" Very Happy Very Happy bocsi Kopp de egy kettő belecsúszott remélem azért ez nem okoz lelki sérülést vagy hasonlót Very Happy tényleg bocsi Very Happy
A második dolog: eredetileg szélesvásznúra terveztem de meggondoltam magam ígyhát a jobb felső sarokban láthatjátok majd Cono képét a film elején Laughing
A harmadik: ha nagyon nagy igény lesz rá talán feltöltök egy jobb minőségű videot, de nem biztos majd eldől hogy lesz e időm.Ugyanígy az extra video is.Elkészítem ha lesz kedvem, időm, ha nem lesz kedvem csak akkor ha lesz rá igény Very Happy de az tele lenne marhasággal, meg kimaradt részekkel Very Happy lehet az mégjobban nem tetszene, na no comment.

Nem is húzom az időt (ilyenkor persze tudok fecsegni)
itt a link: http://multijk.atw.hu/Akademia_film_lowres.avi

Tessék beidéztem hogy ne kelljen keresgélni.

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ac te milyen böngészőt használsz?
darktouch

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nahh Letöltöttem a filmet. Grat hozzá, tényleg jó, látszik dolgoztál vele.
Kár az erős tömörítésért, és a 352-es felbontásért ( ha rám halgatsz, akkor nem a TV-szabványait használod, úgyis mindenki monitoron nézi meg) - 400*300 vagy felette. A szélesvászon jól jőtt volna Smile
De tényleg jó, így tovább DEE !!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kösz Smile ... a méret miatt nem akartam túl nagy felbontást, mert mint már említettem marhára lassan töltök fel Confused Azt hiszem te vagy az első aki látta Very Happy A vége egy kicsit érdekesre sikeredett, de muszály volt cifrázni rajta mert ha csak egyben benyomom a lovagi tornát meg a meghajlásokat külön külön az úgy elég uncsi lett volna...vagy nemtom.Nekem így jött le amikor készítettem.

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem én is láttam!!!!!mozilla megmentett!!!
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

naon tuti zsír sirály lett!!!
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 9:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kösz Smile Meg a többiek nevében is.Úgy néz ki hogy megérte az a sok sz*rakodás Very Happy

Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Dee nem találok szavakat naon pazar lett és ami fontos, hogy tükrözi az aksi életét.
Eme filmet nézve elgondolkodtató hogy itt lenne a vége ?
Grat AC nagyon ügyes vagy GF.
Most menek sírni...
Köszi Srácok Köszi Dee
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szioka mindenkinek!
Nah Dee megjött Mamba tanár néni is teljesen meghatódva az előbb látottaktól. Embarassed Hát természetesen gratulálni jöttem nagyon jó a film.Nagyon.Teljesen elérzékenyültem Wink Nehéz ilyenkor mást mondani mint azt,hogy köszönöm.Köszönöm,hogy eszembe juttattad,azt amit már szerintem sokan elfeledtünk.Azt,hogy mi is az Akadémia.Az érzést,hogy mikor bemegyek tudom barátok vesznek körül.Az érzést,hogy összetartó,segítőkész,humoros emberek közé megyek amikor belépek és azt,hogy sokunknak már nem csak *játék*.
Az érzést,mikor látom akinek segíteni próbálok igyekszik követni tanácsaimat.
Azt az érzést,hogy egy két jelenet láttán eszembe jut,hogy készült.pl.: KZS:DVery HappyVery HappyVery Happy Ejj de mókás volt Very Happy
Egyszóval: Köszönöm.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 1:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Örülök Smile Látom már ,hogy érdemes volt eddig halogatnom, mert eredetileg hamarabbra terveztem, de az ötlet csak nemrég jutott eszembe, amikor olyan r*hadt meleg volt hogy nem tudtam aludni Confused Very Happy Kiváncsi vagyok a többi szereplő, esetleg kívülálló véleményére.
Annak is örülök hogy eszetekbe juttatta a film hogy milyen is az az eredeti aksis érzés.Remélem ez jobb útra fordítja az akadémia sorsát.Azt is remélem hogy az ellenségeskedést is kiöli az aksisokból.Csak fel kéne eleveníteni azokat a perceket amikor mindenki tök vidám volt, és olyan gyorsan telt az idő hogy csak arra figyeltünk fel hogy menni kéne már szunyálni mer holnap meló/suli Very Happy Vagy amikor egymást követték a duelek, a konzolban meg a végeredmények ugrálgattak fel-fel egy sort.Vagy amikor annyian beszélgettünk hogy követni se lehetett a szöveget, olyan gyorsan eltünt Smile
Emlékszem amikor az M feloszlása után megint elkezdtem JK-zni, és a megszokott szerver neve Akadémia volt.Felmentem, kiváncsi voltam hogy hová jutott az amit néhányan elkezdtetek építgetni.Aztán láttam hogy rengetegen vagytok, jókedvben nincs hiány, egymás után röpködnek a poénok, szmájlik, stb.Teljesen idegennek éreztem magam.Alig pár embert ismertem.Vmi ilyesmit gondolhattam: "húúha, mire beilleszkedek.." Ennek ellenére elég hamar összerázódtam a tagokkal.És szerintem még ma sincs olyan tag akivel haragban lennék.Legalábbis részemről én bírom mindenkinek a búráját Very Happy Tudtam hogy ez egy jó hely, és lehet hogy nekünk nem is egy csúcsszuper klánt kell kialakítanunk hanem egy ilyen közösséget.

Nah... ennyi elég is lesz Very Happy

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Következő
10 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban