|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
A letöltés legyen a legkevesebb de az hogy nem szoltatok ez fájt.
Na mindegy hát ez van.
Ja igen egy kérdés: Ha átmegyünk c5-re előről kell kezdeni az egészet? azaz nem lehet átimportálni a karaktert? _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én úgy emlékeztem,hogy te is leakarod tölteni.Ha nem így van bocsánatot kérek .  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na jó a többit a lineage 2-be _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 6:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
skacok ez csak 1 online játék amit 1 weboldalon keresztül lehet elérni?
vagy ha 1 teljes játékról amit le lehet tölteni vagy meg lehet vásárolni? _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 20, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na most akkor mi is van?!
Az akadémia szerverét már nem látnni, ez számomra annyit jelent, hogy az akis mint olyan megszünt létezni!
Ezt mért nem látom egy forumba se?!
Vagy marad vagy mi lesz?!
Valaki mostmár télleg felvilágosithatná a népet, hogy mi van! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
valóban káosz-zűrzavar van az aksi körül... pötyögtem mailt mambának, de nem válaszolt még rá, és msn -en se látni őket... nem értem miért nem írnak egy árva üzenetet, hogy "vége, ennyi volt", vagy "nyugi van: lesz akadémia". remélem nincs vmi baj..
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 4:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Osztom véleményed bandaror.
Állítólag már kb. több mint 1 hónapja van újra aksi de semmi sincs megcsinálva.
Már a szerver is eltűnt
Kérünk mi mindannyian akik aksit szeretnének megint hogy adjatok végre vi jelet ami az akso további működésére mutat.... _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaaj gyerekek, hát nem látjátok hogy az aksi már magasról le van ****va!!
Csak a Lineage 2!! Igen az megy!! L2 FOREVA!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 11:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
legalább egy őszinte vélemény...
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Őszinte, de a nevét vállalhatta volna  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 3:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mijaz a Lineage 2? kiccsit lemaradtam  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 7:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, adhatnám akár a nevemet is, de nem teszem!
De kövezzetek meg ha nincs igazam!! Valaki már tényleg kimondhatná: Skacok, kész VÉGE ennyi volt!!
Nem értem miért kell ennyi embert hitegetni azzal, hogy igen még beindulunk (csak győzd kivárni.... )!! Persze nekem a nyári szünetnek nyár végén van vége nem ősz végén, vagy éppen karácsonykor!!
No, nem is untatlak tovább titeket!
Sziasztok! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem untatsz minket, szívesen vesszük szúros szavaid.
De azt megkérdezném, úgyan ha már ennyire a szíveden viseled az Aksi sorsát, te mit tettél annak érdekében hogy egyántalán beinduljon? Mert mint azt már írtam valahol előrébb, nem csak Mambán/Koppányon mulik hogy lesz e vagy nem lesz e Aksi, te is meg mindenki más is aki ide írta panaszait hogy miért nincs, tehetett volna valamit ez ügy érdekében, nem pedig várni a sült galambot. Mert mikor ismát megnyilt a szerver az első két hétben, én ott voltam minden nap, de szartatok a fejemre, jött egy két ember, de azokon kivül senki aki ide írkált, firkált.
Most az utolsó napokban Bandador vette a terhet a vállára de neki sem jött össze.
Ez van gyerekek, ne mást ítéljetek el azért mert nincs, előbb nézetek magatokba.
Lehet ezért engem szídni, de én így látom a helyzetett, és ahogy észre veszem igazam is van. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hátt azért mondjuk várható volt, ha abbamarad az Akadémia, nehezen fog beindulni. Minthogy régen is nehezen indult be a dolog, amikor még új volt. Szóval, aki belekezd, vagy akik belekezdenek ebbe a fáradságos vállalkozásba, annak/azoknak kitartónak kell lennie.
Szerver pedig már télleg nincs, így végképp nincs értelme az egésznek. Szóval tényleg ki kéne mondani valakinek a frankót, még ha az fájó pont is némelyeknek.
Amúgy. Banderas, milyen segítségre gondolsz? Ha mondjuk kiírnád a dolgokat, hogy mire lenne szükség, akkor szerintem sokan szívesen segítenek. Mert így, hogy valaki ír egy véleményt, te meg visszaírod, hogy nem tettél semmit, akkor abból télleg nem lesz semmi.
Legyen egy lista a teendőkről, meg legyen egy másik, ahova fel lehet jelentkezni vállalkozni a feladatokra, és akkor csináljuk, akár én is segítek, még ha nem is a heti 168 órás játékommal, de honlapban pl tudok hozzátenni a dolgokhoz. Ezt a régi honlapot pl sztem tök jól lehetne alakítgatni.
Nah, szal hajrá, csináljuk, de akkor télleg! _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|