|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem is igaza volt ecsynek (ezegyszer ), ha nem ő volt miért ne védené meg magát? és tényleg sok a névtelenül író, köztük én is (bár "kivételesen" most lemaradtam az egészről), csak lusta vagyok bejelentkezni, a végére meg elfelejtem néha kirakni a neven...
ja, viszont az a lol-vs-akadémia "balhé" akkor sem volt valami szép.
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igaza van, hogy válaszol, de minek ez az itt a címem gyere át lebunyózzuk szöveg? Annyira nevetséges.... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ez már nem az első ilyen menyilvánulás akár az akadémiát nézzük (mármint a megszüntet)
Ideje hozzászokni Cer! (legalább a látványához )
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 10:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hozzászoktam, csak azt mondom, hogy idegbetegség valakit áthívni a házcímre, mert az sem gondolja komolyan, aki írja, az meg főleg nem, aki olvassa...
Mindjárt lesz Halotti Beszéd ZH!! Duuuurrrva  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 10:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Valszeg meglepődne ha egyszer valaki komolyan gondolná ezt és tényleg átmenne.
Bár nem ismerem Ecsyt, de ilyet írni felelőtlenség.
Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Reklámozom kicsit a http://www.jk3.atw.hu -t. Mostmár egész kezd alakulni a fórum is, meg az oldal is. És nem kizárólag ownolós-noobozós szövegelés megy. Azért van az is  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 8:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát nem kevés  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Dec. 18, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
www.jk3.atw.hu
Nevetséges! Főleg az aki csinálja az oldalt! Koca bátyó! Kis kamu gép semmi több!
Ez meg most ahogy kinéz az oldal az kész undormány! Magyar Jobboldali JK társadalom! Azt se tudja mi az, de bekell valahogy nyalni magát a a nagyobbakhoz!
Elötte azért jobb lett volna ha megkérdez egy-két klánt, hogy akarja e, hogy az ő klánja ezen az oldalon legyen! Mert kétlem, hogy a HJH marhára jobboldali lenne! Ott egyedül talána Hiperláma az ami az azt a többi meg nem politizálni jár fel a szerverekre, hanem játszani!
Kb ennyi lenne a véleményem erről az oldalról!
Ceremony téged és Banadarort tisztellek, de a többi akik oda irnak azokról megvan a véleményem...! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Dec. 23, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
.cc
Legutóbb mommika szerkesztette (Hétf. Máj. 21, 2007 9:11 pm), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Dec. 28, 2006 12:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor írtam, hogy nézzétek meg a jk3.atw.hu-t még nem volt ez a jobboldali szöveg. Koca amúgy nem jobboldali, hanem nagyonfanatikus szélsőjobbos... ami nekem sem tetszik, és amióta írt a zsidókról véleményt msnen nekem, azóta nem is nézem az oldalát... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hair Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD
|
Elküldve: Szomb. Dec. 30, 2006 6:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözletem!
Nem biztos hogy pont ebbe a témába tartozik...de ugy láttam hogy ezt nézitek..Na szal..mostanában lesegettem JK-s klánokat és rábukkantamerre: www.js-akademia.gportal.hu Lehet hogy ismeritek a klánt... olvasgatomolvasgatom és egyszer csak felfigyelek erre:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=11301830&nid=1996563
nézzétek meg! én egyik részétől igy néztem
Nem tudom ti hogy vagytok vele...Sztetek igaz? vagy csak ugy odairták?
AELV |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Dec. 31, 2006 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez de loooooooooooooooooooooooooool volt! Hát kész:D
Már csak az nem értem, hogy én hogy keveredtem bele a történetbe:D
Kivel beszéltem én meg miről?!
Hát ez kész....
Hát jót nevettem, az meg megint kész, hogy sírt állit fel Kopp részére:D Loool még él, ez meg már temetni akarja, de gáz....
Gáz az egész oldal csak ennyit!
By: Mommi voltam csak bejelentkezni luxus tudjátok:D |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jan. 02, 2007 9:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
jaja.... elég szívásos....
Hair |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mamba
|
Elküldve: Szer. Jan. 10, 2007 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka Mindenkinek!
Remelem mindenki jól van,és minden ok.
Nálunk szuper minden a játékban (még mindig L2) jól érezzük magunkat,jó a régi jk-s emberekkel játszani.
Az oldal amit belinkeltél Hair hát:    Nem semmi.Jót mosolyogtunk.
Na, mindenkinek boldog új esztendőt és minden jót.
Végigolvastam a topicot,és meg kellett állapítanom,van ami nem változik.
De örülök,hogy azért még van akit érdekel a jk.
Fél év múlva újra írok.
Üdv mindenkinek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 14, 2007 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ööö nem nekik irogattunk még régen, hogy ne ctrl+c-ctrl+v -ből álljon az oldaluk? végülis legalább kitalált(ak) egy saját történetet igaz, az olyan amilyen,de ez van..
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|