Nicole Wesley, parancsnokhelyettes


Személyi Anyag

Idézetek

Személyes galériaÚj frissítés!!!


Hello!

Rover vagyok és köszöntelek a világomban.
Anélkül is, hogy nagyon körülnéznél már nyilván rájöttél, hogy hová keveredtél.
Igen, ez egy fanfiction oldal egy magányos, ámbár annál hosszabb regény köré építve.
Egy kicsit több ez, mint két nő, akik némileg fejvesztve odavannak egymásért. De erről és arról, hogy miért is született meg ez az írás többet is megtudhatsz a "Mi ez" gombra kattintva. De miután bármennyire is több ez, mint egy PWP, mégiscsak két nő szerelméről is esik szó, ha nem ezt kerested, vagy nem örülsz, hogy ezt találtad, akkor nem kötelező maradni. Megígérem, hogy nem fogok megsértődni. Amennyiben még velem vagy, akkor kellemes időtöltést kívánok az oldalamon.

Egy ennél azért hivatalosabb jogi blabláért kattints ide vagy a "Disclaimer" gombra.

Ha netalán az angol nyelvel sem állsz hadilábon, akkor lent a zászló, és nézd meg az angol verzióját is az oldalnak és...
... Na igen, a regénynek is, bár ez lassan megy, lévén bármennyire is szeretném nincs túl sok időm fordítani. De dolgozom rajta, néha egy kicsit túl sokat is. :)

Ó, és a visszajelzések... Nagyon, nagyon szeretnék kritikát kapni, az email gomb ott van fent a menüsoron, és persze a két vagy háromszavas véleményeknek nem dőlök be. Ha szerinted sz*r, akkor úgyis csak akkor veszem a szívemre, ha féloldalban írod le, hogy miért az. ;) Na, akkor én most befogom, jó olvasást!


A Próféták kísérjenek utadon...Sötétség és Fény

Kira Nerys, kapitány


Személyi Anyag

Idézetek

Személyes galéria