Stepper & Jazz (Takara Adventure / RID, deluxe):


A Takara és a Hasbro a RID széria kapcsán is alapvetõen egyszerû figurákat dobott piacra. Ez érhetõ tetten a Jazz öntvény esetében is, de ettõl még remek és hangulatos figura. Persze szégyen, ahogy a Hasbro elbánt vele, amikor szinte teljesen festetlenül dobta piacra. Stepper (Ricochet) pedig általában a japánokra jellemzõ átfestési irány, itt külön dupla pakkban érkezik Sideswipe-pal. Akárhogy is, kénytelen voltam a Takara féle verziót beszerezni a két dupla pakk formájában.

Jazz alt módja egy sportkocsi, Drift-hez hasonlóan rendkívül futurisztikus, nem túl reálisak a formái. Ettõl persze még remekül néz ki. A Takara verzióban a festés is szép, szemben a Hasbro-val, ahol még a lámpát sem festették le. A fekete "Stepper" festés is jól illik a figurához, mint ahogy a vörös láng mintázat is, sõt ebben a színben talán még jobban is néz ki a sportkocsi.

Az átalakítása nagyon könnyû, kb 4 mozdulat...

...ennek ellenére egy remekül artikulálható / pózolható figurával van dolgunk. A hangulata is rendben van, mindkét karakternek remekül megfelel. Természetesen ahol lehet üreges, de az elmúlt évek tendenciái alapján ehhez sajnos már hozzászoktunk. Javaslom a beszerzését, és aki teheti (és nem tud ügyesen kitbashelni) a Takara féle verzióra ússzon rá.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozban:

Box art:

Fegyverrel:

Stepperek és Jazzek:

Mértarány:

RID sportkocsik:

Alt móddal:

Stepperek:

Méretarány:

Seibertron galéria- Stepper- nem elérhetõ

Seibertron galéria- Jazz- nem elérhetõ

Korábbi Adventure / RID bemutatók:

Vissza