Battlefield & Target Translucent Bumblebee (movie 2 + 3, deluxe):


Valamikor az elsõ filmes deluxe Bee figurából továbbtenyésztett második filmes verzió után, de még az igen jól sikerült Battle Blade kiadás között a Hasbro kiadott egy félig új moldot. Ennek a lábai még az elsõ filmestõl származtak, a felsõteste viszont már új volt, a vállaiból / autó motorháztetejébõl két méretes ágyú volt elõhajtható. El is nevezték Cannon Bumblebee-nek. Ezt a figurát azután kiadták egy ROTF Soundwave átfestés kíséretében az elsõ filmes Stealt / Premium verzió fejével, majd a DOTM kapcsán a Target üzletlánc is újra piacra dobta a tetovált és áttetszõ szériájának részeként. Remélem érthetõ volt... vagy esetleg a Hasbro ad ki kissé sok Bumblebee figurát?

Az autó mód természetesen igen élethû, nemhiába a gyakorlat, ugye, a Hasbro tervezõk valószínûleg már rángógörcsöt kapnak, ha eszükbe jut a Camaro. A Battlefield verzión a festés is a szokásos, a Target verziót viszont kifejezetten feldobja az áttetszõ anyag és a tetoválások kombinációja. Kicsit olyan, mintha gyantából készült volna. Érdekes hatást keltenek viszont a világoskékre festett ablakok. A fegyverzet ugyebár kihajtható, nagyon komoly.

Az átalakítása nagyon egyszerû, közben még autó módban a kezek tréfásan kihajthatók (kép alább).

A robot mód stabil és remekül pózolható. Egy deluxe figurák körében különösen ritka megoldással a hüvelyk ujj mozgatható, így tulajdonképpen bármilyen fegyvert a kezébe tehetünk. Ez roppant pozitív ebben a kiadásban. A kihajtható fegyverek itt a vállakra kerülnek. A Battlefield verzió tehát a kissé alulméretezett "rostélyos" fejet kapta, melyet már korábban megismerünk. A Target-hez viszont a második filmhez készített festett szemû fejet adják, mely ebben a színben méginkább tréfás. Az áttetszõ sárga háttéren a festett kék szemek... nem tudom, megnézte ezt valaki a gyárban. Mondjuk, ha viccnek szánták annak nem rossz.

2011.02.19.:

Box art:

Cannons inside:

Select Target:

Autobot:

Skorpió-Camaro:

Méretarány:

Drift pengékkel:

Alt móddal:

Innen a fej:

Méretarány:

Seibertron galéria- Battlefield Bumblebee

Seibertron galéria- Target Bumblebee- nem elérhetõ

Vissza