Brawn (Takara- Cloud, voyager):


Nem teljesen értem, hogy a Takara pontosan milyen koncepcióval indította el a Cloud figura szériát. A sorozatban korábban kiadott voyager méretû figurák újrafestései jelennek meg, általában módosítás nélkül. A meglehetõsen szépen kidolgozott szétcsúsztatható doboz mellé jár egy elég káoszos kétnyelvû (japán és angol) képregény is, amelynek közös vonása a benne szereplo manga szeru robot-lány Sara, aki mindenféle dimenziókapukat nyit. A koncepció inkább a figurák ára miatt fura, hiszen az egyes figurákat áruház exkluzívként adják ki (Autobotok: TakaraTommy Mall, Decepticonok E-hobby), méghozzá úgy, hogy csak egy napig lehet beszerezni oket. Ennek tükrében ritkák (e-bay-en egyszerre 1-2 db van) a beszerzési áruk magas, jó hír viszont hogy várhatóan felfelé megy.

Brawn története érdekes. Volt egy ázsia exkluzívnak indult figuraszéria, mely GDO néven futott, késõbb pedig áruház exkluzívként az USÁ-ba is eljutott. A voyager széria négy figurát tartalmazott volna, végül a négybõl három lett (Megatron, Hot Spot, Powerdive), Brawl valamiért nem jelent meg. Bekerült viszont a Cloud szériába picit más festéssel, ám a GDO széria teaser képein látható új fejjel. Ez jó, mert beszerezhetõvé vált, rossz viszont mert a GDO voyagerek olcsók a Cloud viszont drága, mert ritka.

A kiadáshoz a zseniális Prime First Edition szériában megjelent Bulkhead figurát használták, melynek Takara verzióját ITT volt szerencsém megdicsérgetni. A Takara verzió nagyon szép olajzöld, így a festése valamivel jobb, illetve itt az elsõ lámpákat nem festették le, de elfogadható, hogy a G1 figura nyomán ilyennek kell lennie. Talán némi narancssárga kerülhetett volna az elejére.

A robot mód nagyon jó, és az új fej... hát talán az egyik legjópofább ábrázat az összes figurám közül. Tekintve Brawn karakterét, teljes mértékben illik hozzá, miközben rendkívül verõlegényesen néz ki, és így illik a robosztus robot módhoz. Fej nem szimmetrikus, a szája egyik oldalon agresszíven fel van húzva. És ezt egészíti még ki a tekintélyes bontógolyó, melyet a kezére erõsíthetünk. Van hangulata, na. Sajnos ritka is, drága is, de akinek van rá lehetõsége javaslom, hogy szerezze be, mert nagyon jópofa figura. Jelenleg sajnos egy sincs az ebay-en belõle, amit ide szállítanának, de néha azért felkerül egy-egy.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 8/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 10/10

Bulkhead és Brawn:

Méretarány:

Sétáló autó:

Megkóstolod? :

Most nagyon beverem a képedet:

Alt móddal:

Bulkhead és Brawn:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Cloud bemutatók:

Az öntvény bemutatói:

Vissza