Hunter Nemesis Prime (Prime- Go!- Takara, voyager):


Érdekes, hogy sokszor a legádázabb kinézetû figurák az egyik legpozitívabb Autobot karakter figuráinak fekete átfestéseibõl lesznek. Illethetik csak "Black", vagy "Dark" jelzõvel, lehet Nemesis Prime, vagy Scourge, a kinézet mindig nagyon ütõs, fõleg ha sikerül eltalálni a fekete hideg kékes-zöld színkombinációt, persze vörös szélvédõvel. És azért emlékezzünk meg a lila-zöld Shattered Glass verziókról is. Sajnos ezeket az átfestéseket szinte soha nem a Hasbro main fugura line-ban találjuk, általában vagy a Takara adja ki õket, vagy valamilyen exkluzívként jelennek meg amerikában, így az áruk sem túl alacsony. 2014 márciusában sorra kerül néhány ezekbõl a gyöngyszemekbõl. Kezdetét veszi a Nemesis "March".

Korábbi gonosz Optimus bemutatók:

- TFCC 2013 Scourge; Prime FE Dark Guard Optimus Prime; Botcon 2012 Shattered Glass Optimus Prime; WFC Cybertronian Nemesis Prime:

Lássuk a Prime Beast hunters szériában kiadott voyager Optimus (bemutató itt) nyomán a Takara által áruház exkluzívként megjelentetett Hunter Nemesis Prime figura. Az alt mód egy holdjáró szerû kamion, melynek igen jól áll ez a színösszeállítás. A fegyverek különbözõ kombinációban a két oldalára, illetve a tetejére pattinthatók.

A robot mód nem csupán új festést kapott, hanem szerencsére új fejet is. Az eredeti verzió kötekedõs kidobóemberre hasonlító ábrázata elég komikus volt ennek a robosztus figurának a tetején. Az új fej viszont nagyon jól sikerült. A faceplate takarja az arcát, a vörös lightpiping pedig olyan, mintha dühtõl parázslana a tekintete. Szerencsére a szürke részek is sötétebb tónust kaptak, a kezére pedig szép lila Decepticon insignia került, így ez a fenyegetõ kiállású figura elnyerte méltó festését. Nézzétek csak meg, nem viccelek.

Alt mód: 5/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 9/10

Nemesis dobozban:

Nemesis és Optimus:

Méretarány:

Alt móddal:

Nemesis és Optimus:

Nemesis méretarány (katt):

Seibertron galéria

Vissza