Shattered Glass Stray / Drift (MMC, "voyager"):

A korábban beszerzett MMC figuráim olyan meggyõzõek voltak, hogy elhatároztam, hogy ha lesz rá módom, akkor beszerzek még. Ráadásul lehetõség szerint az alapmodell helyett shattred glass festésû verziókra hajtok rá. Calidus / Hot Rod már bemutatásra került ebben a formájában, molyt lássuk Stray-t, aki a MMC IDW design-t követõ Drift öntvénye.

Ez a verzió limitált, a TF Con-ra jelent meg exkluzívként és alapvetõen a TFCC SG Drift színsémáját követi. Talán csak ebben teljesít gyengébben, mert valami minta az autó módon még elfért volna, a samurai japán írásjele pl gondolom nem jogvédett. Az alt mód tehát egy rendkívül futurisztikus formavilágú autó. Jó nagy, hiszen a figura maga nagyjából voyager méret, miközben a sportkocsik a Hastak sztenderd retail figuraosztályokban inkább deluxe-ok. Rendkívül részletgazdag, miközben pl a motorháztetõ enyhén hajló vonalvezetése inkább letisztult. Hátul még kis hajtómû- fúvókákat is találunk rajta.

Az átalakulása nem túl bonyolult, emellett - ahogy a többi MMC-nél is tapasztaltam - példaértékû, ahogy minden jól ki van számolva, szépen a helyére kerül.

A robot mód is nagyszerû. Egyrészt jól hozza Drift jellegzetességeit, másrészt ezzel a festéssel és fejjel van benne valami Deadpool szerû, amitõl rendkívül karakteres. A stabilitás és a pózolhatóság zseniális. Számos helyen dupla izületet találunk a mozgatáshoz. Kapunk hozzá egy nagy puskát, két kisebb és egy nagy kardot. A kardoknak is megvan a helye a háton, illetve a motorháztetõbõl kialakuló tartókban a robot derekán. Kapunk hozzá egy csere-fejet is, de én maradok az eredetinél.

Összességében egy egy nagyszerû voyager méretû figura, igaz kb 3 másik voyager áráért szerezhetõ be, de hozza is az ehhez illõ minõséget.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

SG Drift-ek:

Méretarány:

SG Drift-ek:

MMC méretarány:

Vissza