G2 Sideswipe / Lambor (Masterpiece , Takara):


A Takara ismét lehúzott egy bõrt errõl az öntvényrõl, de legalább elegánsan teszi. Sideswipe G2 átfestése kézenfekvõ ötlet volt, ám számos új fegyvert, új fejet és matricákat is kapunk hozzá, így az ember nem érzi átverve magát. Ráadásul az öntvény korábbi verzióinak ára mára nagyon felment, így akinek nincs meg, most jobb áron szerezheti be, igaz feketében. Már láthattátok nálam Sideswipe és Red Alert verzióban, így magáról a figuráról most kevesebbet írnék. Én két példányt vettem belõle a matricázhatóság miatt. Az egyik megmarad elegéns feketének, a másik pedig G2-es matricákat kapott. Teljesen más karakter a kettõ.

Fej: a korábbi verzió fejét alakították át egy rendkívül aggresszív arckifejezést adva neki.

Fegyverek: teljesen új fegyvereket kapott. Két rendkívül kidolgozott kézipuskát, egy kardot, valamint két szöges kereket, melyek a vállára tehetõk, de pajzsként a kezébe is adhatók. A fegyverek kombinálva az utó tetejére kerülhetnek.

Matricák: számos matricát kapunk hozzá. Választhatunk kicsi és nagy G1-es és G2-es matricák közül a többi dekorációs elem mellett. A matricák javarészt áttetszõ szegéllyel rendelkeznek, így a fekete felületekre felragasztva is nagyon jól néznek ki. Én a G2-es insignia mellett döntöttem.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozok:

Férfiprioritás: sportkocsik és pénz:

Fej, vagy írás? :

Két fekete autó:

G2 és fekete:

Fegyverek egyben és külön:

Együtt a csapat (egy sem KO):

Kimmériai Conan és Corleone végrehajtója:

Vicsor:

Alt móddal:

G2 és G1:

Együtt a csapat:

A két "kicsi" MP mold (jöhet WJ is):

Seibertron galéria

Vissza