Smokescreen (Masterpiece , Takara):


És elérkeztünk 2013 egyik legjobb moldjának harmadik materializálódásához. Prowl és Streak után itt van Smokescreen is. Ahogy a G1-ben (auto és robot), itt is ugyanazt az öntõformát kapta meg a három karakter persze módosításokkal.

A rendõrautó és az elegáns sportkocsi után itt azt nézhetjük meg, hogy miként fest a Nissan Fairlady Z versenyautóként. Ehhez színes festést kapott, valamint elsõ és hátsó légterelõket. Természetesen fel is fegyverezhetjük. Az új vállágyúk autó módban is a motorházra rögzíthetõk, és persze a fõ fegyver is felkerülhet a tetõre. Emellett a korábban kiadott Amazon exkluzív ágyúk is feltehetõk a hátsó kerekek elé. Ám a fegyverek nélkül a legszebb.

A robot mód is teljes mértékben hozza a karaktert. Apró módosítással itt a kerekek nem a vállak hátuljára, hanem a tetejére kerülnek, amitõl a figura valamivel vállasabb. Ezt a hatást az elsõ légterelõ is erõsíti a figura mellkasán. A feje is markánsabb, de teljesen G1 hangulatú, emberi arc- szerû. A kézifegyveren is változtattak az elsõ két kiadáshoz képest. Összességében egy öntõforma, de három teljesen különbözõ, és eltérõ hangulatú figura. Nem bárntam meg, hogy mindhármat beszereztem. Tegyétek Ti is, mielõtt felmegy az ára (olcsóbb nem lesz).

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozok:

Oldalnézetek:

Fegyveres:

Prowl, Smokescreen, Streak:

Méretarány:

Coin-ok:

Én ezzel fizetek:

Mini Me:

Alt móddal:

Streak, Smokescreen, Prowl:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza