Hardhead (Titans Return, deluxe):


A Titans Return deluxe széria elsõ hullámában Hardhead is megkapta a maga figuráját. Ideje volt, hiszen a G1 óta nem kapott önálló (nem átfestés) figurát, ráadásul már a G1 során is headmaster-ként került kiadásra, így teljesen bele is illik a figuraszériába.

Az alt mód természetesen egy futurisztikus lánctalpas önjáró löveg, ahogy a G1-ben is. A headmaster, a magyarul kissé mókás nevû Furos (g1-ben Duros volt) az irányító cockpit-be kerülhet, de van helye akár a viszonylag szabadon mozgatható ágyú lenyitható végében is. A tank kis gurulókerekeket is kapott. A felületei összetettek és a festése is rendben van.

Az átalakítása egyszerû és viszonylag ötletes, ahogy a hosszú tank-test kialakul a robot mellkasából vállából és hátából.

A robot mód is nagyon hozza a karaktert. Nagyon zord katonai külseje van, amit fokoz a faceplate-es fej is, mely nekem jobban tetszik, mint a késõbb érkezõ Takara verzió feje. Jó a pózolhatóság és a stabilitás is. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a G1-es figura naprakész újrakiadásáról van szó.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 8/10

Dobozban:

Box art:

Seibertron galéria

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza