Warpath(WFC Kingdom, deluxe):

A Beast Wars orientált Kingdom szériába azért befér több G1-es karakter is, akik korábban kimaradtak a WFC-bõl. Így kerül sorra a G1-es minirobot Warpath is. Kapott szépszámmal kritikákat az elsõ képek alapján, majdnem úgy voltam vele, hogy a korábbi Generations H-tank verzióval és a Fans Toys kiadással pont elég Warpacom van. De szerencsére meggondoltam, mert egy remek figuráról van szó.
Az alt mód egy Sheridan tank... szeretne lenni, de csak pontosan annyira olyan, mint anno a G1-es. Annak a formavilágát viszont nagyon hozza szerencsére. Valahogy van a krumpliszerû lövegtornyában valami nosztalgikus kedvesség. A fejét tank módban is kihajthatjuk, mintha kikukucskálna a lövegtoronyból. A torony forog, a tank csöve fel-le állítható, minden van, ami kell.
Az átalakítása kifejezetten ötletes és nem túl bonyolult. A lábak átalakítása kifejezetten jópofa. Van benne némi partsforming, de igazából a tank aljából lesz pajzs, szóval akár meg is lenne nélküle.
A robot mód is nagyon hangulatos és rendkívül stabil... persze hogy ne lenne az ekkora talpakon. A pózolhatóság is rendben van, ahogy a hangulat is. Persze inkább a rajzolt verziókra hajaz, hiszen a G1-es figura esetében a pózolhatóság nem is volt értelmezhetõ.
Remek kis figura nagyon erõs hangulattal (mely jelentõsen eltér a Generations verziótól), akik bántották, javaslom, hogy gondolják újra.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Warpath méretarány (Generations, Combiner Wars):

Warplath méretarány (Generations, Combiner Wars, Fans Toys):

WFC Kingdom bemutatók:

Vissza