Rólunk A tönkölybúzából mint magas fehérjetartalmú alapanyagból a tönkölybúza-fehérje előállítás technológiáját 2000-től kezdtük kidolgozni, amelyet magyar fajtákra alapoztunk. 2003 nyarán Hernádnémetiben, családi vállalkozásban kezdte el üzemelését tönkölybúza-fehérje üzemünk. Kizárólag tönkölybúzalisztből, saválló berendezésekben, élelmiszeripari adalékanyagok nélkül, általunk kidolgozott technológiával készítjük termékeinket. Üzemünk 2004-től bio minősítéssel is rendelkezik, melynek ellenőrzését rendszeresen a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi. A gyártás során a technológiára kidolgozott HACCP rendszert alkalmazunk. |
|
GECS GÉZÁNÉ tulajdonos & GECS GÉZA élelmiszeripari szakmérnök 3564 Hernádnémeti, Rákóczi út 149. Első magyar Tönkölybúza-fehérje üzemTel: 30-542-5102 , 06-30-409-7541 Tel./Fax: 06-46-394-053 |