Technológiánkról, termékeinkről Az előállítás folyamatát magyar tönkölybúza fajtára alapozva Gecs Géza okl. gépészmérnök és okl. élelmiszeripari mérnök dolgozta ki. Az üzemünkben a gyártmány- és termékfejlesztés folyamatos. Technológiai műveletekben csak fizikai eljárásokat alkalmazunk. A fehérjét saját fejlesztésű szeparátorban állítjuk elő. A termék tartósítószer, állományjavító, színezék, és minden élelmiszer adalékanyagtól mentes. A technológiai folyamat kizárólag saválló berendezéseket alkalmaz. A fehérje végső állományának kialakításához 80 C fokos, 60 perc időtartamú hőkezelés szükséges. A tönkölybúza-fehérjét vákuum.csomagoljuk,és hűtve tároljuk. A következő bio és konvencionális termékeket állítjuk elő és forgalmazzuk:
|
|
GECS GÉZÁNÉ tulajdonos & GECS GÉZA élelmiszeripari szakmérnök 3564 Hernádnémeti, Rákóczi út 149. Első magyar Tönkölybúza-fehérje üzemTel: 30-542-5102 , 06-30-409-7541 Tel./Fax: 06-46-394-053 |